Våra fördelar
  • Stort urval med över 20.000 produkter
  • Bästa prisgaranti
  • Provtjänst
  • Kostenlose Musterzusendung
  • Die größte Auswahl im Internet

Vi är Europas största nätbutik för tapeter och golvbeläggningar. Vi har erbjudit högkvalitativa produkter och förstklassig kundservice till ett förmånligt pris sedan 2007.

Till BRICOFLOR nätbutiken
Hemsida

Romantiska tapeter för sovrummet

romantiska tapeter- nr1Det oundvikliga har skett än en gång, sommaren har gjort sorti och hösten är officiellt här! Trädens löv har börjat skifta i olika nyanser av gult och brunt och det känns en aning kyligare ute. Nu är det dags att föra upp sommarkläderna på vinden och att söka fram de mysiga hösttröjorna. Du ska dock inte vara ledsen, hösten kommer med hopp om nya möjligheter och projekt. Nu när du spenderar mer tid inne kan du ta möjligheten i beaktan och tapetsera om dina väggar. Med rätt tapet kan du njuta av en sensuell och passionerad stämning i sovrummet. Med vårt stora urval av romantiska tapeter kan du skapa en hjärtklappande oas av välbefinnande i ditt eget sovrum. Ge dig själv och ditt hem ett leende, ni är värda det!romantiska tapeter- banner

Innehåll

Romantiska tapeter: skapa en härlig atmosfär  i sovrummet
Skapa en drömlik känsla med enfärgade romantiska tapeter
Romantiska tapeter med rosor
Rustik romans med trätapeter
I sjunde himlen med romantiska tapeter med moln

Romantiska tapeter: skapa en härlig atmosfär i sovrummet

Romantiska tapeter skapar en hemtrevlig atmosfär som hjälper dig koppla av och garanterar att du drömmer söta drömmar. Det bästa sättet att skapa en passionerad  stämning i sovrummet är med hjälp av en romantisk tapet. Oavsett om du söker efter en enfärgad tapet som skapar romantik på ett återhållsamt och harmoniskt sätt, en trätapet som representerar lantlig stil eller en Shabby Chic dekor som skapar romantik på ett nostalgiskt sätt, så har vi på BRICOFLOR garanterat en romantisk tapet som faller just dig i smaken.

Skapa en drömlik känsla med enfärgade romantiska tapeter

romantiska tapeter nr2 Tapet 358962 A.S. Création Four Seasons

Enkla och enfärgade tapet har en återhållsam och elegant effekt som säkerställer en harmonisk helhetsbild. En vanlig tapet i rött är särskilt lämplig för en interiör som utstrålar romantik och sensualitet. Rött är kärlekens och passionens färg. Oavsett om du väljer ett sprallig röd design eller föredrar en ädel inredning i vinrött eller mörkrött  så garanterar vi att röda enfärgade tapeter ger varje sovrum en romantisk charm. Om den ljusa färgen är för mycket för dig kan du också välja en dämpad, mörk dekor eller alternativt bara tapetsera enskilda väggar i rött för att skapa din önskade effekt. Alternativt kan en enkel tapet i mjuka rosa toner skapa en romantisk atmosfär. Medan ljusröda toner främst förknippas med passion, har känsliga rosa nyanser en återhållsam effekt och kan därmed understryka den lekfulla sidan av romantik.

Romantiska tapeter med rosor

Som vi alla vet står rosor för romantik - särskilt röda rosor symboliserar kärlek och passion. Rosa rosor symboliserar å andra sidan ung och ny kärlek som just håller på att blomma ut, medan orange rosor är en symbol för ett lyckligt och säkert partnerskap. Det finns knappas en tapet som skapar en romantisk atmosfär bättre än rostapeter. Kombinerat med ljusa, mysiga textilier och rustika trämöbler, skapar rostapeter ett paradis av komfort som står för passion, romantik och sensualitet. Oavsett om du väljer en klassisk tapet med röda rosor eller föredrar en annan färg, så kommer våra blommiga tapeter garanterat skapa en passionsfylld och romantisk stämning i ditt sovrum.

Rustik romans med trätapeter

Tapet 8550-39 A.S. Création New England 2

Tapeter med trämotiv utgör grunden för en nostalgisk lantlig inredning som symboliserar lätthet, komfort och romantik. Naturmaterial kombineras med blommönster, mysiga textilier och enskilda vintage-element för att skapa en hemtrevlig och idyllisk atmosfär som stålar välmående. Färgpaletten består främst av ljusa och delikata färger med små detaljer i mörkare toner som ger den romantiska och naturliga känslan i lantliga stilen en spännande och rustik touch.

Trätapeter som ser använda ut är också lämpliga för en Shabby Chic inredning. Denna populära inredningstrend kännetecknas också av en romantisk och idyllisk atmosfär. Mjuka färger möter unika loppmarknadsfynd, släktklenoder, rustika element gjorda av slitet trä och lekfulla blommiga mönster. På detta sätt skapas en kombination av gammalt och nytt. Shabby Chic skapar en alternativ sida till de klassiska romantiska möblerna och förtrollar ditt sovrum med sin nostalgiska charm.

I sjunde himlen med romantiska molntapeter

Fototapet clouds 1 DD113772 Livingwalls Walls by Patel

Molntapeter får dig att känna dig lätt som en fjäder i ditt sovrum. Låt dig själv flyta på det nionde molnet och njuta av en känsla av lätthet och frihet i sovrummet som förkroppsligar den enkla sidan av romantik. En tapet med molnmotiv förvandlar varje rum till ett fräscht och snyggt paradis av välbefinnande, där du kan njuta av söta drömmar och också koppla av och vila för att börja nästa dag full av ny energi och livsglädje. Den känsliga, enkla designen kan kombineras med olika element, vilket i sin tur också ger en romantisk atmosfär och skapar utrymme för smakfull och elegant inredning. Låt din kreativitet flöda i den romantiska utformningen av dina fyra väggar och den himmelska designen.Romantiska tapeter

Tills nästa gång. Ditt BRICOFLOR-team, nummer ett för golv och väggar

Kommentera