BRICO FRIDAY: Idag får du 5% rabatt på alla varor* med koden "BRICONOV21"! * gäller ej Tretford produkter
Expertråd
08-121 114 49
mån-fre: 9.00-17.30

Halltapeter- skapa en modern ingång

Tuesday, November 17, 2020

Entrén och korridoren är mer än bara anslutningen mellan två rum. Rätt inredning i hallen kan skapa en harmonisk övergång mellan olika stilvärldar och på detta sätt säkerställa en helhetlig och sammanhängande interiör. Framför allt skapar halltapeter en elegant och smakfull atmosfär som bidrar till en tilltalande övergång mellan de olika rummen.

Innehåll

Halltapeter för en tilltalande övergång
Enfärgade halltapet skapar en harmonisk känsla
Trätapeter- naturlig charm i hallen
Stentapeter för ett rustikt utseende
Halltapeter- gör korridoren till interiörens höjdpunkt
En modern atmosfär med geometriska halltapeter
Blommaiga tapeter- förvandla din hall till ett vårparadis

 

Halltapeter för en tilltalande övergång

halltapeter-vit

Tapet 374192 Livingwalls New Walls

Med tapeter kan du göra en enkel hall till en modern och elegant länk mellan de enskilda rummen, som avrundar inredningen och säkerställer enhetlighet i hela lägenheten. Oavsett om du väljer en klassisk tapet i ljusa lugna färger eller en mönstrad tapet som livar upp stämningen så skapar de garanterat en modern koppling mellan de olika rummen i ditt hem.

Enfärgade halltapet skapar en harmonisk känsla

Enfärgade tapeter skapar en harmonisk övergång och säkerställer en enhetlig inredning. Du kan välja lätta, enkla toner som skapar en nedtonad helhetsbild eller så kan du välja ljusa, färgglada halltapeter som skapar en inbjudande och pigg atmosfär. Alternativt kan du också välja en tapet i en mörkare nyans, vilket skapar en spännande kontrast till ljusa golvbeläggningar. Dekorera hallen med tapeter i din favoritfärg och låt din kreativitet flöda! Du har också ett brett utbud av olika mönster, stilar, material och strukturer att välja emellan i vår nätbutik.

Trätapeter- naturlig charm i hallen

Tapet 368563 A.S. Création Il Decoro

Med trätapeter kan du lägga grunden för en inredning i en nostalgisk lantlig stil och på detta sätt förvandla din hall till en rustik men mysig oas av välbefinnande. Den populära inredningsstilen kännetecknas av naturlighet och nostalgi och skapar på detta sätt en mysig och idyllisk atmosfär i rum som rum. Trätapeter är en av klassikerna bland väggbeklädnader och bjuder på ett tidlöst men modernt utseende, samtidigt som de säkerställer en hemtrevlig känsla. De enkla designerna smälter in visuellt med vilken inredningsstil som helst, så att harmoni, enhet och koherens skapas i hela interiören.

Stentapeter för ett rustikt utseende

halltapeter-vit

Tapet 374221 Livingwalls New Walls

Rustika tegeltapeter är aldrig fel. Den industriella inredningsstilen kombinerar moderna element med retrodetaljer som nostalgiska metallskyltar eller möbler med sliten färg. Den Industriella stilen är väldigt populär och den verkar inte gå ur mode under de kommande åren heller. En verklighetstrogen halltapet med stenar är därför idealisk för att lägga till stil och rustikhet i ditt hem.

 

Halltapeter- gör korridoren till interiörens höjdpunkt

Tapet 30520-4 A.S. Création Elegance 3

Halltapeter behöver inte vara enkla, du kan också välja en färggrann mönstrad tapet som göra din promenad genom korridoren till en spännande upplevelse. Mönstrade tapeter blir blickfångare i din inredning och ger din hall ett individuellt och unikt utseende. Du kan lita på vårt breda utbud av mönstrade tapeter oavsett om du letar efter geometriska mönster som ger varje område ett symmetriskt utseende, eller snarare blommiga tapeter som förvandlar din hall till ett somrigt paradis.

En modern atmosfär med geometriska halltapeter

Tapet med geometriskt mönster säkerställer struktur och ordning i hallen. Det skapar en städad känsla utan att optiskt röra din hall med en alltför iögonfallande och slående design. Vi har ett brett urval av olika mönster tillgängligt för dig med allt från trianglar till romber och cirklar. Speciellt de geometriska mönstren säkerställer en symmetrisk design som skapar en harmonisk helhetsbild i betraktarens öga. Detta gör den geometriska tapeter till ett idealiskt alternativ för dina väggar i hallen.

Blommaiga tapeter- förvandla din hall till ett vårparadis

Med blommiga tapeter tar du våren i ditt hem året runt. Oavsett om du vill skapa en romantisk stämning med rostapeter, eller en mer modern atmosfär med abstrakta blomdekorer så har du mycket att välja emellan i vår nätbutik.  Blommiga tapeter skapar en vårlig interiör och förvandlar en enkel hall till en blommig oas av välbefinnande.

Tillbaka till inlägg