BRICO FRIDAY: Idag får du 5% rabatt på alla varor* med koden "BRICONOV21"! * gäller ej Tretford produkter
Expertråd
08-121 114 49
mån-fre: 9.00-17.30

Afrika på dina väggar- upptäck våra fototapeter!

Monday, December 14, 2020

Afrika- elenfantOrörda landskap, vilda djur och sensuella färger- den afrikanska naturen bjuder på ett brett sortiment av olika motiv som nu även kan klä dina väggar. De varma fototapeterna är idealiska för den som vill skapa en exotisk inredningsstil. Fototapeter med Afrika- motiv passar även perfekt in i en modern inredningsstil, tack vare de unika och färgglada mönstren. Här hittar du inte endast bilder av savannen under kvällens sista solstrålar utan också hisnande närbilder av lejon, elefanter och leoparder. Upptäck vårt stora urval av Afrika-fototapeter och åk på safari i ditt eget hem!

Fototapeter med Afrika- Skapa en romantisk atmosfär

När det gäller fototapeter med afrikanskt motiv är landskap särskilt populära. De afrikanska tapeterna kommer oftast i mycket varma färger som orange, brunt och rött och skapar därmed en mycket sensuell och hemtrevlig atmosfär. Ofta svävar det sista kvällsljuset över den afrikanska stäppen och hela omgivningen badar i ett orange-rött ljus som skapar en romantisk atmosfär. Detta gör tapeter med afrikanskt motiv perfekta för den som vill ha en sensuell känsla i sovrummet.

I kombination med exotiska inredningselement, växter, trämöbler och naturmaterial som linne eller vass, skapar fototapeterna med afrikanskt motiv en naturlig, sensuell komposition som hjälper dig koppla av. Etniska mattor och kuddar framkallar även en gosig och mysig atmosfär som håller dig varm på vintern!

Fototapeter med ökenmotiv- känn den afrikanska värmen i ditt hem

Afrika- sol

Förutom de vilda afrikanska stepparna hittar du också några enklare dekorer bland fototapeterna med afrikamotiv. En fototapet med en öken imponerar med sitt naturliga utseende och är lämplig för nästan varje inredningsstil tack vare den naturligt eleganta färgpaletten. Dessa fototapeter är dock särskilt lämplig för att skapa en jordnära inredning med växter, vars gröna löv går in i en symbios med sandfärgerna. De känsliga linjerna och de svagt sluttande sanddynerna skapar en dynamisk och försiktigt flytande rumsbild, medan palmer fungerar som fräscha blickfångare. Fototapeter med öken kan kombineras perfekt med vita möbler, Boho-Chich inredningselement samt mattor av naturfibrer som jute.

Skapa en livlig atmosfär med djurtapeter

Om du gillar det mindre idylliskt och romantiskt och föredrar en mer vild och livlig känsla, rekommenderar vi att ta en titt på vårt stora urval av fototapeter med djur. De exotiska djuren, som du normalt bara ser på zoo, passar perfekt som fototapet och ger rummet en ovanlig touch. Giraffer, flodhästar och elefanter, är bara några av de många djuren du kan hitta bland vårt otroliga sortiment. De olika bilderna av vilda djur i XXL World Trip-samlingen av A.S. Création imponerar med sitt realistiska utseende och den höga kvaliteten.

Afrika tapeter med lejon- en äkta blickfångare

Med en fototapet med ett Afrikamotiv kan du inte bara skapa en mysig och naturligt sensuell känsla utan också framkalla några riktiga blickfångare. Olika djur står för mänskliga egenskaper i många fabler. Vi kan upptäcka samma symbolik bland fototapeterna. Speciellt tapeter med lejon övertygar med sitt majestätiska utseende och utstrålar kraft och styrka. Ett lejon ser underbart ut under det sista kvällsljuset och skapar en harmonisk och energisk stämning. De speciella fototapeterna med Afrika-motiv är därför också perfekta för till exempel kontoret.

Afrika-lejon

Huvudet bland molnen- fototapeter med giraffer

Om du vill gå lite högre och föredra fredligare djur som rumskamrater är en fototapet med en giraff perfekt för att sätta in exotiska accenter i din rumsdesign. Tack vare storleken på girafferna utstrålar denna fototapet med Afrikamotiv också en viss majestätisk känsla. Men de speciella djuren ger också ett mycket lugnt intryck. Detta intryck förstärks av den ofta frodiga gröna bakgrunden, som i färgpsykologi står för avkoppling och harmoni.

Unika Fototapeter med Afrika som motiv

afrika lavendel

Förutom de klassiska fototapeterna med djur och naturmotiv vänder designerna sig alltmer till ovanliga motiv och inspireras av afrikansk kultur och natur. Till exempel kombineras grafiska mönster skickligt naturmotiv med urbana och moderna element. Kombinationer av naturfoton och barockmålningar samt betongoptik och grafisk design av ett lejon i trendiga färger är också inspirerande.

Svartvita fototapeter med Afrikamotiv

Svartvita tapeter har blivit en bästsäljare under de senaste åren. Dessa tapeter ger dig utrymme att inreda med färgglada element i alla olika inredningsstilar. I Designwalls-kollektionen av A.S. Création, till exempel, hittar du högkvalitativa fototapeter med Afrika-motiv som fångar unika ögonblick och tar dem till din vägg. Elefanter, giraffer eller lejon utstrålar en mycket värdig och betydelsefull känsla, medan högupplösta fotografier skapar ett mycket värdefullt intryck. Svartvita fototapeter med Afrikamotiv är speciellt perfekta för en modern designinredning.

Tills nästa gång, BRICOFLOR- nummer ett för dina golv och väggar!

Tillbaka till inlägg