BRICO FRIDAY: Idag får du 5% rabatt på alla varor* med koden "BRICONOV21"! * gäller ej Tretford produkter
Expertråd
08-121 114 49
mån-fre: 9.00-17.30

Perfekta mattan för en ljus inredning- våra tips

Wednesday, March 10, 2021

Perfekta mattan ett

Försöker du att hitta den perfekta mattan som går hand i hand med dina ljusa möbler? Som tur är finns det massvist som passar med en vit, modern inredning! Oavsett om du föredrar att behålla din inredning i samma färg, eller krydda till det med intressanta detaljer och färgstänk så är inget omöjligt!

Vita Möbler: Välj perfekta mattan för den ljusa inredningen

Ljusa möbler ger nästan alltid en modern och minimalistisk känsla. Helvita möbler brukar stråla med en fräsch och hemtrevlig känsla, men det betyder absolut inte att en färglad, eller mörk, matta inte har plats bland den ljusa inredningen. Låt inte de ljusa tonerna skrämma dig från roliga och unika designer. Ljusa och fräscha rum går perfekt ihop med en modern och intressant matta som mittpunkt i rummet. Mönstrade mattor med subtila vita element tillhör våra favoriter, då den vita teman behålls samt några nya accent toner introduceras utan att slängas i ögat.

Den perfekta mattan med roligt mönster: Rummets mittpunkt

Med en mönstrad matta kan du enkelt förstärka det visuella värdet av dina ljusa utrymmen. Mönstrade mattor tillhöra till våra absoluta favoriter. Därför ser vi till att alltid introducera nya spännande tillägg till vår webbshop. Vi erbjuder ett brett utbud av mönstrade mattor för alla stilar! Välj bland moderna mattor för stilrena utrymmen, eller nostalgiska och charmiga vintagemattor för dig som har en kärlek för det gamla. Om du föredrar enklare designer så rekommenderar vi att ta en titt på enfärgade mattor som tillför en stark karaktär till utrymmet. De flesta färger går bra ihop med vita möbler, men först och främst så rekommenderar vi enkla ljusa toner som t.ex. gråa, vita, rosa eller beige mattor.

 

Geometriska och grafiska mattor – Perfekt för ordning och struktur

Perfekta mattan guk

VISKOSMATTOR ASTRA JULIA "D204 C004 KRÄM/ANTRACIT DESIGN"

För att föra in struktur och ordning till ditt rum med ljus inredning rekommenderar vi att ta en titt på mattor med designade mönster som våra geometriska och grafiska mattor. Bland våra geometriska och grafiska mattor hitta du ett brett sortiment av olika kulörer, designer och material. För en snygg kontrast mellan den ljusa inredningen och matta rekommenderar vi en mörk matta med vita detaljer. Om en svart eller grå matta är för tråkigt för dig kan du ta en titt på mer vågade färger som t.ex. rosa, grönt eller blått!

 

Randiga mattor: modernt, stiligt och mångsidig

Randiga mattor är inte utan anledning en av de mest populära stilar på mattor. Det versatila mönstret passar verkligen till allt! Oavsett om du föredrar en klassisk look med jordnära toner, eller färgglada kulör explosioner. Du hittar du definitivt något i vårt sortiment för dina behov! Vare sig du letar efter en modern design, eller kanske något mer autentiskt, så är mönstrade mattor definitivt något som faller alla i smaken.

Perfekta mattan i marmordesign – Lyxa till det i vardagsrummet

Utöver mattor med geometrisk och grafiska mönster, randiga mattor eller enfärgade mattor så går mattor med marmor design absolut perfekt ihop med en ljus inredning. Marmor mattor skapar en intressant kontrast med vita möbler samt bygger en självklar lyxkänsla oavsett utrymme. Mörka mattor med marmormotiv är en självklar vinnare i kombination med en stor vit soffa!

 

Fyll rummet med komfort och stil med fluffiga mattor

Perfekta mattan - inredning

BOMULLSMATTOR AMAZONAS 098001 GRÅ/ APRIKOS

Hos oss hittar du inte endast snygga mattor med klassiska designer, men även mattor som är extremt mysiga! Fluffiga mattor är alldeles ljuvliga och, enligt oss, borde finnas i alla hem. Den underbara känslan att barfota njuta av morgonkaffet på en fluffig matta är oslagbar! I vårt sortiment hittar du fluffiga mattor i alla möjliga stilar och nyanser. Men för den ljusa inredningen rekommenderar vi subtila pastelltoner, och ljusa nyanser som vit och ljusgrå. Hitta den perfekta balansen mellan stil & komfort och omvandla rummet till en molnig oas med fluffiga mattor!

 

Mattor med fransar: avslappnad boho-vibe

Längtar du att mötas med en avslappnad och bakåtlutad atmosfär när du kommer hem? Då rekommenderar vi mattor med fransar. På vår webbshop hittar du ett brett utbud av bohemiska mattor med fransar som skapar en vass kontrast när de placeras i ett stilrent vitt utrymme. Spännande känsla av imperfektion och harmoni i ett!

Tills nästa gång. Ditt BRICOFLOR-team, nummer ett för väggar och golv!

Tillbaka till inlägg