Våra fördelar
  • Stort urval med över 20.000 produkter
  • Bästa prisgaranti
  • Provtjänst
  • Kostenlose Musterzusendung
  • Die größte Auswahl im Internet

Vi är Europas största nätbutik för tapeter och golvbeläggningar. Vi har erbjudit högkvalitativa produkter och förstklassig kundservice till ett förmånligt pris sedan 2007.

Till BRICOFLOR nätbutiken
Hemsida

Hygge tapeter – En inredning som charmar med mysfaktor

Som våra Danska grannar säger, ”Hygge” är att må bra, att ha det fint. Inte bara är detta en populär inredningsstil som charmar med sin enkelhet, men det betyder så mycket mer. Hygge är en livsstil, en lära, något som kan liknas med ett skandinaviskt ”Zen”. Denna Danska trend, som har tagit mångas hjärtan med storm, kan förekomma i olika former när det kommer till inredning. Vare sig det är mysiga kuddar, en skön fåtölj, en tavla som påminner en om något gott, så är tapeter en stor del av energin i ditt utrymme. I följande inlägget vill vi presentera några av alternativen i vårt breda sortiment av tapeter som passar in i ”Hygge”-ideologin.

Tapeter enligt Hygge: En plats för avkoppling och välmående

Tapeter kan sätta utrymmets ton när det kommer till känsla. När det kommer till hygge är det viktigt att hitta något som maximerar mysfaktorn! Enligt våra inredningsexperter är en mjukare, eller krämig, nyans the way to go. Inom Hygge accepteras allt från enklare designer med monokroma former, till blommotiv som kontrasterar med sin bakgrund så länge du mår bra. Kanske du vill föra in mer natur till din vardag, då rekommenderar vi till exempel TAPET 363852 LIVINGWALLS HYGGE , som med sitt vackra palmmönster garanterar en avslappnande känsla. Vi rekommenderar att kombinera denna tapet med möbler och inredningselement i en mörkbeige eller ljusrosa nyans!

Enfärgade tapeter för en simplare vardag

Den största charmen med den ”hyggliga” livsstilen är simplicitet. Det enkla tillåter dig att koncentrera dig på goda tankar och omvandlar ditt utrymme till en lugnare miljö. Just på grund av detta rekommenderar vi att hålla sig till klara och mjuka toner som t.ex. beige, subtila pastellfärger och vit.

Bara för att tapeten är enfärgad behöver inte betyda att den är slät eller tråkig! Du kan välja bland ett enormt urval av texturer, imiterande mönster och optiska effekter. Till exempel WALLPAPER 363806 LIVINGWALLS HYGGE eller WALLPAPER 363791 LIVINGWALLS HYGGE är två exempel på enfärgade tapeter med en mysig struktur som ger ditt utrymme det lilla extra. Detta tar inte slut där dock! Kombinera enfärgade tapeter med mönstrade tapeter som erbjuder ”hygge” vibbar för en stilren effekt.

Trätapeter: en realistisk effekt som erbjuder en naturlig känsla

Trätapeter är också populära inom ”hygge”-inredning. Med sin träimiterande effekt charmar de varje utrymme och säkerställer en bekväm och avkopplande känsla. Vackra tapeter med trämotiv garanterar dig en rustik känsla fylld av nostalgi. Ljusa trätapeter är särskilt passande bland inredningar inspirerade av hygge-mentaliteten. Kolla in till exempel TAPET 8550-46 A.S. CRÉATION NEW ENGLAND 2 eller TAPET 95883-1 A.S. CREATION DEKORA NATUR 6 för att hämta inspiration till din oas av välbefinnande.

 

Blommiga tapeter: omringa dig med naturlig energi

Blommiga tapeter garanterar en touch av ”hygge”! Framförallt erbjuder blommiga tapeter, med sina subtila färger och motiv, massvist med positiv energi och en naturlig känsla i din vardag. Inget är nog mer ”hygge” än ett minne av att ligga barfota på en blommig åker på midsommardagen! Tapeter med blommotiv kombineras utmärkt med enfärgade tapeter i valfri färg! Ett bra exempel på blommiga tapeter, som strålar ut en känsla av komfort och välmående i hygge-andan, är TAPET 363973 LIVINGWALLS HYGGE som med sitt subtila mönster och mjuka färger säkerställer den avkopplande känslan du förtjänar! Föredrar du något exotiskt? Då rekommenderar vi TAPET 363854 LIVINGWALLS HYGGE som istället omvandlar ditt rum till en pastellig oas av avkoppling.

 

Geometriska tapeter för en kombination av avkoppling och ordning

Inte först tänker man att välbefinnande är grundat i ordning, men för vissa av oss är det så! Vissa trivs bäst i en klar miljö där ordningen leder. Särskilt bra passar det med geometriska tapeter i ljusare toner som grå eller beige, och subtila detaljer. I vår webbshop hittar du allt mellan himmel och jord när det kommer till geometriska tapeter, men ett snabbt titt från oss är att ta en titt på den populära TAPET 341392 A.S. CRÉATION SCANDINAVIAN STYLE som erbjuder en självklar Skandinavisk känsla.

 

Till nästa gång!

Ditt BRICOFLOR-team

Kommentera