BRICO FRIDAY: Idag får du 5% rabatt på alla varor* med koden "BRICONOV21"! * gäller ej Tretford produkter
Expertråd
08-121 114 49
mån-fre: 9.00-17.30

Konsttapeter-Förvandla ditt hem till ett museum

Monday, July 12, 2021

Är du en kreativ person som älskar konst och kultur och vill skapa en inredning som återspeglar din stil och dina intressen? Då har vi det perfekta alternativet för dig! Med hjälp av vårt unika sortiment av konsttapeter och fototapeter kan du nu skapa en härlig stämning i ditt hem. Välj en vacker tapet och njut av ditt favoritverk utan att måsta lämna ditt eget hem.

Konsttapeter-skapa en smakfull inredning som återspeglar din personlighet

Med hjälp av en konsttapet kan du förvandla ditt vardagsrum till en riktig oas av välbefinnande och lägga grunden för en smakfull och personlig inredning med en ädel touch. På BRICOFLOR hittar du ett enormt urval av olika tapeter och fototapeter med konstmotiv. Du kan till exempel välja en fototapet som inspirerats av din favoritmålning och njuta av dess vackra utseende utan att måsta stiga upp från din soffa. Om du vill ge dina egna fyra väggar en naturlig charm, är spännande landskap och lekfulla konsttapeter med blommotiv särskilt lämpliga för dig. Vi har också modernare varianter, särskilt bland abstrakta tapeter, som lägger in en personlig touch i rum som rum. A.S. Créations kollektion History of Arts erbjuder en mängd stilfulla mönster och ger dina väggar individualitet, kreativitet och konstnärlig charm.

konsttapeter- fisk

Fototapet pond 1 DD110821 Livingwalls Walls by Patel

Konsttapeter-njut av dina favoritmålningar dygnet runt

Om du vill förvandla dina egna fyra väggar till ett konstnärligt paradis, är våra tapeter som inspirerats av kända målningar ett perfekt alternativ för dig. Med hjälp av dessa konsttapeter kan du förvandla ditt vardagsrum till ditt individuella konstmuseum och njuta av en lyxig atmosfär. Du kan välja mellan ett flertal olika motiv som alla ger dina väggar en konstnärlig touch. Vill du exempelvis skapa en naturlig och klassisk atmosfär med hjälp av en konsttapet som inspirerats av växter och djur? Då rekommenderar vi att du tar en titt bland vårt stora och högkvalitativa urval av Walls by Patel-fototapeter.

konsttapeter- 2

Fototapet Leonardo DD115889 A.S. Création XXL 5

Skapa en unik och klassisk stämning-konsttapeter med porträtt

Bland vårt urval av konsttapeter finns också några alternativ som inspirerats av kända porträtt. Porträttapeter är väldigt unika inredningselement och kan skapa en riktigt ädel och lyxig atmosfär i kombination med rätt inredningselement. Dessa fototapeter kommer till sin rätt när de paras med vanliga tapeter i matchande färger, eftersom det iögonfallande utseendet tonas ner av en neutral omgivning. Det lönar sig också att välja simpla och klassiska möbler i kombination med konsttapeter, så att helhetsbilden inte blir för stökig.

Njut av perfekt väder runt hela året- fototapeter med naturmotiv

konsttapeter- berg

Fototapet GloomyLandscape1 DD118614 A.S. Création Designwalls

Vill du njuta av en varm atmosfär som påminner dig om din favoritårstid även under slaskiga septemberkvällar? Då är tapeter med naturmotiv ett perfekt alternativ för ditt hem. Idylliska landskap ger varje rum en harmonisk känsla och lägger på detta sätt grunden för en omgivning som hjälper dig slappna av även på hektiska dagar. Våra unika skogsdesigner utstrålar lugn och komfort och är perfekta för den som vill ta en gnutta av trädens sus och naturens lugn in i inredningen. För dem som drömmer om äventyr och frihet har vi ett enormt urval av fototapeter med berg. Med tapeter med landskapsmotiv kan du förvandla ditt vardagsrum till ett paradis och uttrycka din individuella konst- och inredningsstil.

Den blomstertid nu kommer-Konsttapeter med vårmotiv

Tapet 374201 Livingwalls New Walls

Du hittar också naturlig charm i konstnärliga fototapeter med blommor.  Med en konsttapet med blommotiv kan du låta våren flytta in i ditt hem och visuellt värma upp varje rum. Vi har ett brett urval av såväl tapeter som fototapeter med blommotiv så du hittar garanterat en design som faller just dig i smaken. Du kan välja mellan lyxiga och överdådiga dekorer, lekfulla mönster i mjuka färger och romantiska blommotiv som utstrålar stil och elegans. Blommiga tapeter förvandla ditt vardagsrum till en blomsteräng som garanterat fånga dina gästers blickar.

Välj en abstrakt design och skapa en modern inredning

Fototapet boulder 1 DD113522 Livingwalls Walls by Patel

Ljusa färger, raka linjer, enastående mönster - med abstrakta mönstrade tapeter kan du skapa en modern stämning och förvandla ditt hem till en riktig blickfångare. I vår nätbutik hittar du ett unikt urval av mönstrade tapeter och fototapeter av den bästa kvalitén. Du kan välja mellan ett flertal olika färger, stilar och abstrakta mönster. Dessa tapeter kommer också till sin rätta då det slående mönstret kombineras med simplare enfärgade tapeter. Vi rekommenderar alltså att endast tapetsera en vägg med en abstrakt fototapet. Abstrakta och stormönstrade tapeter bör också kombineras med en minimalistiska och simpla inredningselement så att helheten inte blir allt för tung för ögat.

Tills nästa gång. Ditt team från BRICOFLOR, nummer ett för väggar och golv!

Tillbaka till inlägg