REA: Spara upp till 70% i många kategorier nu!

Close icon

Garagegolv av PVC – motståndskraftiga och prisvärda alternativ

Garagegolv måste tåla höga mängder belastning och slitage från ögonblick det läggs. …

Läs mer
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
1 - 20 av 148 Produkter

Garagegolv av PVC-plattor: ett alternativ som garanterat inte kommer besvika dig.

Istället för att belägga det nakna garagegolvet med flytande plast eller så kallat epoxiharts rekommenderar vi PVC-plattor. De erbjuder några oslagbara fördelar jämfört med klassiska stenplattor i den hårt belastade garagemiljön, vilket gör det till en självklarhet att dessa golv ofta används i kommersiella, industriella och offentliga anläggningar såväl som i hem. Plattornas unika struktur möjliggör en flytande installation, vilket sparar dig mycket tid och pengar.

PVC-plattor har visat sig vara billigare än någon annan golvbeläggning, eftersom de alltid är extremt slittåliga och väligt lätta att sköta. I hemmabruk räcker det vanligtvis att torka av dem med en fuktig trasa då och då, eftersom materialet redan färdigt är extremt smutsavvisande. De fula tecknen på åldrande och slitage elimineras med PVC-plattor, eftersom plastgolvets motståndskraft utformats under många decennier.

Fortemix PVC-garagegolv- Ett alternativ som garanterat tål all användning

Den största innovationen inom PVC-garagegolv erbjuds för närvarande av den tjeckiska tillverkaren Fortemix, som nu vill etablera sitt stora Fortelock utbud på den svenska marknaden. Upptäck det stora urvalet av slitstarka och unika PVC plattor från fortelock nu i vår BRICOFLOR nätbutik! Låt dig övertygas av de enskilda samlingarnas otroliga lastkapacitet, företagets hållbarhetsmedvetenhet och de extremt lönsamma priserna på alla Fortelocks produkter.

Fortelock XL 2230- garagegolv i ett unikt XL format

Vill du förse ditt garage med en ny golvbeläggning som tål mer eller mindre all användning? Då har vi det perfekta alternativet för dig! Fortelock XL 2230 PVC-plattor erbjuder dig utmärkta visuella och tekniska egenskaper som säkerställer att ditt golv hålls i skick många år framöver. Förutom de praktiska egenskaperna har detta garagegolv också ett vackert utseende som hjälper dig uttrycka din individuella stil. Med det unika XL-formatet (653 x 653 mm) kan du förvandla ditt hem eller kontor till en blickfångare som garanterat sticker ut ur mängden.  PVC-plattorna har en slät, kornig yta och kan fås i många olika färger. Vad sägs om till exempel Fortelock XL-plattan "2230" i en klassisk svart design?

Det mångsidiga PCV-golvet har en tjocklek på 4 mm och kännetecknas särskilt av dess höga lastkapacitet och det utmärkta motståndet. Detta plastgolv kan användas i alla bostads- och kommersiella utrymmen tack vare de höga användningsklasserna (32/33). Du kan därför lägga Fortelock-golvet i din hall eller i ditt förråd samt i ditt garage och till och med i din verkstad. Det praktiska PVC-golvet från Fortelock har också övertygande egenskaper när det gäller säkerhet. Golvet tillhör brandklass Bfl-s1, vilket utgör en utmärkt säkerhetsfunktion för ditt hem. Det utmärkta halkmotståndet gör det möjligt för dig att luta dig tillbaka och slappna av och lita på ditt golv till 100%.

Passa på att komma lite närmare ditt drömgolv och utrusta dina högtrafikerade områden med Fortelocks praktiska PVC-plattor. Du kan upptäcka hela sortimentet i vår BRICOFLOR-nätbutik och beställa din nya golvbeläggning hem idag!

 

Mångsidiga produkter med flexibla användningsmöjligheter

De tjeckiska PVC-plattorna har blivit kända främst för sin flexibilitet att passa in i mer eller mindre alla områden. Dessa golv har en utmärkt livslängd på upp till 25 år, vilket än en gång bevisar hur extremt unik deras lastkapacitet är. Vid utformningen av sina samlingar gjorde tillverkaren allt för att möjliggöra såväl privat och kommersiellt som industriellt bruk för sina produkter. Dessa plattor är ett perfekt alternativ för rum där du behöver lite extra hållbarhet, exempelvis i hemmagym. Du kan bland annat använda Fortemix PVC-plattor på följande ställen:

• Bilverkstäder

• Järnvägsstationer och flygfält

• Kontor

• Köpcentrum

• fabriker

• idrottsanläggningar och gym

• Garage, verkstäder, källare

• Daghem och skolor

• Maskinteknikföretag

• Polis och brandstationer

Ytterligare fördelar med Fortelock PVC-plattor är halkmotståndet, brandklass och installationstiden på bara 1 timme för 46 kvadratmeter (limning är valfritt för laster upp till 1,5 ton). Fortelocks PVC-garagegolv är också omedelbart användbart och slitstarkt, medan andra material behöver långa torkprocesser. Med Fortelock kan du omedelbart fortsätta din dag på plattorna och gå igenom din vanliga (operativa) vardag. Detta unika PVC-golv saktar inte ner dig - det stöder din produktivitet!

Vanliga frågor om PVC garagegolv

Vad är PVC- garagegolv egentligen?


PVC- plattor är en enkel och billig lösning om du vill renovera eller uppgradera ett garagegolv. De flesta av dessa plattor kommer i ett praktiskt format på 50 x 50 cm och ansluts till varandra som pusselbitar. Du behöver inget lim för installationen, utan plattorna kan läggas löst på golvet.

Kan det bildas fukt eller mögel under plattorna?

Anslutningarna mellan de enskilda plattorna är mycket täta, så det rinner bara en mycket liten mängd vatten under plattorna. AirFlow-systemet säkerställer att plattorna "andas" och att fukten under plattorna lätt kan avdunsta. Till skillnad från andra golvbeläggningar kan ingen obehaglig lukt eller mögel från fångat vatten bildas under PVC-plattorna.

Är PVC-plattorna halksäkra?

De specialutvecklade PVC-plattorna är mycket halksäkra. Därför behöver du inte vara rädd för att någon slinter och slår sig, eller för att hjulen på bilden börjar slira.

Hur tar jag hand om PVC-plattorna?

Ytan ska rengöras grovt, men den behöver inte vara dammfri eller moppad. Sedan sätts brickorna i varandra och läggs löst på ditt golv.

Bricoflor, alltid här för dig!

Som du kanske redan vet har vi ett otroligt sortiment av garagegolv i otaliga färger och mönster. Här på BRICOFLOR erbjuder vi en gratis provtjänst, så att du på riktigt kan se produkten innan du fattar ett köpbeslut. Planerar du ett stort renoveringsprojekt? Tveka inte att kontakta vår vänliga kundservice för ett individuellt erbjudande.

Vår personal hjälper dig gärna med allt från att välja produkt till leveransfrågor.

 Vi ser fram emot att höra av dig!

Plus icon Läs mer