REA: Spara upp till 70% i många kategorier nu!

Close icon

Forbo marmoleum click– organiska golv med klicksystem

Om du söker efter naturliga golv, är Forbo Marmoleum Click det rätta valet för dig!

Läs mer
SALE
SALE
SALE
SALE
SALE
SALE
SALE
SALE
SALE
SALE
SALE
SALE
SALE
SALE
SALE
SALE
SALE
SALE
SALE
SALE
1 - 20 av 35 Produkter

Naturliga färger och designer

Marmoleum Click kollektionen kommer i 35 eleganta färger och mönster. Utöver de naturliga materialen har dessa miljövänliga linoleumgolv också ett naturligt utseende som kommer fram i trä- och stenimitationer. Nyanser som Pacific Beaches, Withered Prairie och Trace of Nature ger ett neutralt träutseende som passar in i all inredning. Golven är även väldigt hållbara vilket gör dem till perfekta alternativ istället  för äkta trä. Forbos stenimmitationer som Eternity och Cloudy Sand  ser ut som äkta sten i mjuka färger. För dem som älskar ljusa färger har vi många olika produkter att välja mellan, vilka alla bidrar till att hämta jus in i vilket som helst hem. Förutom de vackra nyanserna kommer golven med en Ljusäkthet 6, vilket innebär att du kan njuta av dem i många år framöver utan att oroa dig för att färgen bleknar eller försvinner.

Även om Marmoleum finns i många olika färger och mönster slutar alternativen inte där! Detta golv finns också i tre olika storlekar, vilket gör det enkelt att kombinera färger och skapa unika mönster. Tre av färgerna kommer i storlek 30 x 90 cm, ytterligare åtta i 30 x 30 cm och 12 i antingen 30 x 30 cm eller 30 x 60 cm. Golven är tillverkade av naturliga råvaror såsom linolja, harts och kalksten, vilka får golven att kännas och se väldigt naturliga ut.

Hållbara och säkra alternativ för hem och kommersiella utrymmen

Det är inte endast de unika mönstren som gör Forbos golv så speciella, de är nämligen också otroligt slitstarka. Marmoleum Click-samlingen har ett topplager som inte bara skyddar golvet utan också gör det lätt att underhålla. En fuktig trasa i kombination med ett neutralt rengöringsmedel är allt du behöver för att rengöra golvet. För de som har allergier eller bara vill ha ett renare hem avvisar detta golv bakterier och hindrar dem från att sprida sig. Tack vare dess antistatiska egenskaper avvisar beläggningen också damm och smuts, vilket gör det till ett utmärkt val för dem med astma

Tack vare de naturliga råvarorna når Marmoleum Click enkelt och snabbt rumstemperatur och håller ditt hem varmt. Golvet är också ljuddämpande, vilket håller ljudet av klackar och springsteg ner till ett minimum.

Golvet är också motståndskraftigt mot repor, vilket gör samlingen lämplig för kontorsbruk med hjulstolar. Eftersom golvbeläggningen tillhör brandklass Cfl-s1, släpper det bara  ut en liten mängd rök vid brand. Med dess låga brandfarlighet är detta golv perfekt i kombination med golvvärme. En annan stor säkerhetsfunktion för detta golv är att det har en halkbeständighet på R9, vilket innebär att du inte behöver oroa dig för att någon halkar och slår sig.

Enkel och snabb klickinstallation

Installationsprocessen är enkel med det klassiska klicksystemet. Golvet passar lätt in i  spåren och behöver inte limmas. Innan du installerar golvet måste du låta det acklimatisera sig i rummet i minst 48 timmar. Börja med att lägga en panel på golvet, flytta följande panel som ska monteras lätt uppåt och nedåt och tryck den samtidigt framåt. Panelerna klickas sedan ihop.

Forbo Marmoleum Click- nu tillgängligt på BRICOFLOR!

Är du övertygad om att Forbo Marmoleum Click är golvet för dig? Skaffa det idag på BRICOFLOR! Om du vill ha en mer exakt bild av hur din valda vara egentligen ser ut, kan du använda vår provtjänst. När du har fattat ditt beslut kommer du att kunna utnyttja vår bästa prisgaranti. Om du planerar större byggprojekt kan du begära ett individuellt erbjudande. Vår personal hjälper dig gärna med allt från att välja produkt till leveransfrågor. Beställ din nya golvbeläggning nu på BRICOFLOR. Vi ser fram emot att höra av dig!

Plus icon Läs mer