Close icon

Schatex textilplattor – Ett utmärkt förhållande mellan pris och prestanda

Textilplattor är extremt mångsidiga produkter att arbeta med när du vill ge utrymmen nytt liv. I rum med u…

läsa mera
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
In stock:
7 m²
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
1 - 20 av 83 Produkter

Schatex textilplattor- stöd och hållbarhet i vardagen

Som sagt är Schatex-textilplattor inte endast gjorda för kommersiellt bruk, utan kan också användas i hemmet. Mjuka textilplattor skapar en mysig och lugn stämning i ditt hem som är svår att uppnå med någon annan golvbeläggning.

Textilplattornas användningsklass spelar en stor roll när du väljer din produkt. Olika produkter passar helt enkelt för olika områden. Textilplattor som tillhör AC-klasserna 21-23 är gjorda för hemmabruk, medan AC-klasserna 31-33 hänvisar att textilplattorna är gjorda för kommersiella utrymmen. Du kan förstås lägga textilplattor som är gjorda för kommersiellt bruk i ditt hem för extra hållbarhet.

Tack vare lösläggbara textilplattornas tunga vikt kräver de inget lim för att installeras och de kan därför enkelt tas bort och bytas ut. Du kan i många fall lägga Schatex-textilplattor rakt på den gamla beläggningen utan lim. I kontor kan kablarna lämnas under textilplattorna för att spara utrymme. Om du behövde åtkomst till kablarna kan enskilda plattor enkelt lyftas och flyttas tillbaka.

Utmärkt hållbarhet- Schatex textilplattor

Här på BRICOFLOR hittar du 10 exklusiva kollektioner av Schatex-textilplattor för varje utrymme. Oavsett om du behöver kommersiella mattor för butiker eller kontor, är mattorna från Schatex utformade för att ge extrem hållbarhet. Garnet är halksäkert och gjort för att tåla användning av hjulstolar utan att skadas. Dessutom tillhör Scahtex-textilplattor också brandklass Cfl-s1, vilket resulterar i låg, giftfri rökproduktion vid brand. Detta garanterar en utmärkt säkerhetsfunktion för varje utrymme.

De visuella fördelarna med Schatex Traffic-samlingen är vad som gör den till ett populärt val för många företag och kontor. Plattorna är tillverkade av högkvalitativa polypropenfibrer och har väldigt  hög ljusäkthet, vilket betyder att färgen inte kommer att blekna med tiden. Det stora färgurvalet garanterar att du hittar ett alternativ som faller just dig i smaken och tack vare Polyflex-glasfiberunderlaget är dessa textilplattor enkla att lägga. Även den nyaste DIY-entusiasten klarar av att installera plattorna utan hjälp av en professionell montör.

Schatex Smartline- kollektionen erbjuder stiliga textilplattor som ger ditt vardagsrum en fräsch och dynamisk atmosfär. Dessa textilplattor är enkla att installera och kräver inte lim, vilket innebär att du kan återanvända dem på en annan plats om det behövs. Plattorna kommer i 5 eleganta färger, från en djupblå nyans till en varm beige. Om du är trött på ditt rums utseende kan du blanda och matcha färger för att skapa unika mönster och designer. Plattornas mått är 50 x 50 cm, vilket gör det lätt  för dig att hantera och ordna dem hur du än vill.

Schatex Living-kollektionen är ett snyggt och mycket hållbart sortiment av textilplattor. Plattorna är tillverkade för hemmabruk och gjorda av ett mjukt garn som ger ditt hem en varm och mysig atmosfär. Golvbeläggningen passar perfekt i hemmakontor, tvättstugor, lekrum och sovrum. Dessa textilplattor kan fås i nio eleganta färger som garanterat piggar upp rum om rum. Mattorna är inte bara bekväma under dina fötter, utan också hållbara och snygga. Tack vare textilplattornas tunga vikt kräver de inget lim, utan kan läggas löst på undergolvet.

Schatex textilplattor- innovativa lösningar för kommersiella utrymmen och hem

Schatex har skapat kollektioner för alla användningsområden och erbjuder mattor för såväl kök som kontor. Textilplattorna erbjuder utmärkta egenskaper när det kommer till kvalitet, design och funktionalitet. Du kan hitta textilplattor som är gjorda för allt från mässor och utställningshallar till prisvärda produkter för bostadsbruk samt lyxiga avancerade produkter för sofistikerade affärsområden. Endast de bästa råvarorna och modernaste produktionsutrustningen används för att tillverka schatex textilplattor. Alla dessa förutsättningar i kombination med aktiva och noggranna kvalitetsstyrningssystem garanterar förstklassiga produkter.

Utmärkt kvalitet för det bästa priset

Dessa golv står inte  endast för hög kvalitet och elegant designer, utan också för ett bra pris/prestanda-förhållande. Den intensiva tuftningsprocessen säkerställer en hög robusthet, som förstärks med glasfiberunderlaget och erbjuds dig till bästa möjliga priset. Företaget lägger också stor vikt vid att strikta ekologiska standarder följs under tillverkningen av deras produkter. Produkttekniker och formgivare utformar noggrant kollektionerna med stor hänsyn till miljöpåverkan för detta affärsområde.

Upptäck dina nya Schatex textilplattor nu på BRICOFLOR!

Ta dig tid att bläddra i vår nätbutik för att hitta textilplattor som är anpassade för ditt projektändamål. På vår webbplats kan du beställa snabbt och bekvämt. För större beställningar ger vi dig gärna ett individuellt erbjudande för att se till att du får dina produkter till det bästa priset. Vi erbjuder också en gratis provtjänst så att du kan se kvaliteten på produkterna med egna ögon förrän du fattar ett beslut. Upptäck vårt stora sortiment av Schatex-textilplattor nu på BRICOFLOR!

Plus icon läsa mera