REA: Spara upp till 70% i många kategorier nu!

Close icon

Laminatgolv – Ett sofistikerat, stilsäkert och hållbart golv till ett bra pris

Laminatgolv har inte alltid haft ett lika gott rykte som det har i dagens läge, men nuförtiden finns d…

Läs mer
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
In stock:
3455,82 m²
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
1 - 20 av 68 Produkter

Letar du efter en mångsidig och snygg golvbeläggning? Laminatgolv är svaret!

Högkvalitativa laminatgolv är inte bara slitstarka och hållbara, utan designen på dem är också i toppklass. Om du aldrig har sett eller känt på ett äkta högkvalitativt laminatgolv ska du förbereda dig på att bli imponerad över dess vackra utseende, naturliga trätextur och fantastiskt vackra design. Utöver allt det här så är det otroligt svårt att hitta en annan golvbeläggning som är lika enkel att installera som laminat, det är därför laminatgolv är så populära! Det är helt enkelt så enkelt att installera att du lätt kan göra det själv. Du behöver inte anställa en professionell montör, vilket sparar dig både pengar och tid! Hos BRICOFLOR hittar du också klickgolv i utbudet av laminatgolv.

Hur tillverkas laminatgolv?

I allmänhet består laminatgolv av tre olika lager: det lägsta lagret, som ger mer stabilitet och förhindrar att fukt från att tränga in i träet, en tjock HDF-skiva (som är en tät fiberskiva) och det översta lagret som består av mönstret och ett starkt skyddande skikt. Laminatgolvens design har verkligen förändrats genom åren och ser i dagens läge väldigt realistiska ut. I vår webbutik hittar du säkert det perfekta laminatgolvet för att skapa det nya fräscha utseendet du vill uppnå i ditt hem eller din företagslokal. Oavsett om du vill ha en elegant och sofistikerad stil eller en mysig och varm atmosfär, så hittar du säkert rätt i vårt urval av vattentäta laminatgolv!

Hur skiljer sig det mångsidiga laminatgolvet från övriga golvbeläggningar?

Laminatgolv ser inte bara bra ut, utan är också mångsidiga och har ett flertal fantastiska funktioner. Moderna, avancerade laminatgolv är mycket slitstarka och med rätt förberedelse kan det installeras även i utrymmen där de utsätts för fukt som exempelvis badrum. I själva verket är laminatgolv ett mycket populärt alternativ för badrumsgolv nuförtiden bland personer som föredrar laminatgolvets värme i sina badrum, istället för kalla traditionella kakel. Om du gillar utseendet som kakel ger, men inte vill oroa dig för besväret och de höga kostnaderna som kommer med dem, rekommenderar vi att välja ett laminatgolv som efterliknar ett traditionellt kakelmönster. Laminatgolv kan verkligen förändra utseendet på ditt badrum och kök. Tack vare det enkla installationssystemet kan du enkelt förvandla ditt utrymme och njuta av en underbart ny och fräsch känsla. Oavsett om du söker efter en golvbeläggning för kök, badrum, matsal eller till och med ett populärt butiksutrymme, har vi rätt laminatgolv för dig!

Ter Hürne - En topptillverkare av laminatgolv som uppfyller allas inredningsdrömmar 

Med fem kollektioner erbjuder topptillverkaren Ter Hürne ett fint utbud av utmärkta laminatgolv. Från detta fantastiska urval hittar alla säkert det perfekta laminatgolvet som passar en själv och ens egna livsstil. Ter Hürnes laminatgolv ger rummen en härlig modern känsla. Exempelvis imponerar laminatplankorna i Ter Hürne Vitality Line-kollektionen med sin moderna design och patenterade efterbehandlingsmetoder. Ter Hürnes urval innehåller också vackra laminatplankor som imiterar ljust trä, perfekt för dig som till exempel vill ha en vacker, enkel och hemtrevlig skandinavisk atmosfär i ditt utrymme.

Moderna laminatgolv är vanligtvis utrustade med ett klicksystem. Ter Hürnes laminatgolv i kollektionen Breeze Line kan lätt installeras med just detta klickgolvssystem. Det gör kollektionen till ett perfekt val för hobbyhantverkare och alla som vill bli sådana. Produkterna i Breeze Line-kollektionen tillhör användningsklass 32, så de är perfekta för både hemmet och offentliga utrymmen med normal trafik, till exempel hotell- eller konferensrum.

Tack vare certifikatet av eco-Institut kan du också vara säker på att dessa golv inte avger någon obehaglig lukt eller skadliga utsläpp. Dessutom har golven också PEFC-märkningen, vilket betyder att råvarorna kommer från hållbara skogsbruk. Detta gör kollektionen idealisk för alla som uppskattar miljövänlig produktion. Otroliga praktiska funktioner garanterar en lång livslängd och ger vilket som helst utrymme en avkopplande och vänlig atmosfär. Många av golven har en 20 års garanti för privatbruk, vilket bevisar produkternas höga kvalitet och tillverkarens höga krav på sina produkter. Kolla in Ter Hürnes fantastiska urval i BRICOFLOR:s nätbutik nu!

Base.59 laminatgolv - Vackra golv med fantastiska praktiska funktioner 

En estetiskt tilltalande och funktionell golvbeläggning behöver inte kosta mycket; detta bevisar Base.59:s utbud av laminatgolv. Golven är mycket hållbara och har dessutom en garanti på minst 15 år för golv som köps för privatbruk. I dagens värld är det viktigare än vad det någonsin tidigare har varit att värna om vår miljö. Base.59 förstår detta och anser att det är extremt viktigt att deras jordproduktion är både hållbar och ekologisk. Laminatplankorna har dessutom certifierats av eco-Institut, vilket garanterar en golvbeläggning med låga utsläpp. Dessutom har Base.59:s laminatgolv också fått PEFC-märkningen, vilket innebär att träet som används i företagets produktion kommer från hållbart förvaltade skogar, vilket i sin tur innebär att de använder naturresurser på ett ansvarsfullt sätt. Golvlaminatens yta är också antibakteriell, så du behöver inte oroa dig för att de skulle påverka din hälsa eller ditt välbefinnande negativt.

Laminatgolv är ett självklart alternativ för många gör-det-själv-entusiaster eftersom det är så enkelt att installera jämfört med många andra golvbeläggningar. Base.59 laminatplankor är inget undantag eftersom de kan installeras med ett enkelt klickgolvsystem. ClickTec-systemet gör installationen enkel och det kräver inget lim! Om du vill kan du också kombinera laminatgolvet med varmvattensgolvvärme, vilket ger en behaglig värme till ditt utrymme. Ta en titt på Base.59:s fantastiska sortiment av laminatgolv nu på BRICOFLOR:s nätsida!

Gerflor - Slitstarka och vackra laminatgolv från en topptillverkare

Gerflor hör till de ledande tillverkarna av golvbeläggningar. När du köper Gerflor-produkter kan du vara säker på att du får både ett hållbart och snyggt golv till ditt utrymme. I kollektionen Gerflor Authentic XXL hittar du en ny generation av laminatgolv. Samlingen innehåller vackra laminatplankor som gör varje utrymme trivsamt och fräscht. Produkterna i kollektionen har också en egenskap som skyddar mot fuktskador och dessa laminatgolv är 100% återvinningsbara, vilket gör dem till ett miljövänligt val. Golven i Gerflors Solido Elite-kollektion har också samma skydd mot fuktskador och även de är 100% återvinningsbara. I samlingen hittar du vackra laminatgolv som imiterar trägolv och möjliggör en otrolig omvandling av ditt hem. Liksom många andra laminatgolv är produkterna i denna kollektionen mycket enkla att installera.

Dagens laminatgolv är otroligt lika sina optiska förebilder 

En anledning till att laminatgolv tidigare ansågs vara dåliga och billiga imitationer av parkettgolv berodde på att deras yta var helt slät. Detta är dock inte längre fallet idag! Alla laminatgolv som BRICOFLOR erbjuder har en vacker ytstruktur som verkligen väcker laminatgolvet till liv! Idag finns det flera alternativ, som alla efterliknar olika typer av trägolv samt har naturliga ytstrukturer, som exempelvis en borstad träyta. Denna otroliga innovation i kombination med de senaste designerna skapar ett fantastiskt autentiskt utseende för laminatgolv som säkert kommer att överraska även de tuffaste kritikerna! Laminatgolven finns också i olika storleksklasser. Detta ger dig ännu fler möjligheter och alternativ för att skapa den perfekta atmosfären för ditt hem eller affärsutrymme. Laminatgolv garanterar också att ditt golv inte bara ser bra ut utan även känns bra tack vare de olika ytstrukturerna!

Varför välja laminatgolv?

Möjligheterna för laminatgolv är oändliga. De finns i alla mönster du kan tänka dig! Oavsett om du letar efter ett med stenmönster eller en parkettimitation, ljust eller mörkt golv, finns det. Vita och gråa laminatgolv är fortfarande de mest populära alternativen idag. I tillverkning av laminatgolv använder man också en teknik som kontinuerligt optimerar och förbättrar produktkvaliteten för att möta dina höga förväntningar. Det skyddande skiktet ovanpå mönstret har också blivit otroligt starkt och hållbart. Detta skyddar det vackra mönstret på golvet och säkerställer att du kan fortsätta att njuta av ett snyggt golv. Många tillverkare är så säkra på kvaliteten av sina golv att de ger sina kunder upp till 25 års garanti, vilket bevisar hur hållbart laminatgolv kan vara.


Hur kan BRICOFLOR hjälpa dig? 

BRICOFLOR är en av de ledande återförsäljarna av golv och tapeter i Europa. BRICOFLOR har en över 40 år lång erfarenhet inom branschen. Tack vare denna starka bakgrund kan vi erbjuda dig de bästa produkterna och de lägsta priserna. Vår nätbutik gör det otroligt enkelt för dig att hitta det perfekta golvet för dig. Utöver detta kan du använda vår gratis provtjänst för att testa hur olika mönster och alternativ skulle se ut i ditt utrymme. Tveka inte att ringa oss eller skicka ett e-postmeddelande om du vill ha mer information. Vårt team av experter är här för dig! Beställ ett nytt laminatgolv nu från BRICOFLOR!