REA: Spara upp till 70% i många kategorier nu!

Close icon

Cortex korkgolv- ekologiska beläggningar med otrolig hållbarhet

Cortex får korken de använder i sina produkter från Portugal som är världens största korkl…

Läs mer
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
1 - 20 av 25 Produkter

Den bästa tillverkaren på branschen- cortex

En golvbeläggning är endast lika bra som tillverkaren som skapat den. Lyckligtvis har vi det bredaste urvalet av kvalitetsproducenter som ger dig en rad alternativ för att tillgodose dina personliga behov. Nedan presenterar vi dig för det företaget som levererar de bästa korkgolven!

Cortex- bästsäljare med enkel installation

Det familjeägda företaget grundades i Tyskland och är en av de ledande experterna inom korkgolveteknik med över 30 års erfarenhet. Cortex korkgolv kännetecknas av en hög kvalitetsstandard som säkerställs genom regelbundna interna och externa kvalitetskontroller och dokumenteras med mycket bra resultat. Alla Cortex golvbeläggningar har fått det allmänna konstruktionsgodkännandet av DiBt. Corknatura är en representant i naturlig korkutseende om du vill ha en jordnära känsla i ditt hem.

Cortex Corknatura- Ett klassiskt val med eleganta designer

Cortex Corknatura-samlingen bjuder på naturliga och oförfalskade korkytor till ett oslagbart pris. Korkgolvet kan nu fås med två olika ytbehandlingar: antingen med 5-skikts keramiklack och UV-lack för ett matt utseende eller med en obehandlad yta för skräddarsydd behandling på plats.

Upptäck Cortex Corknatura- samlingen som inte bara drar nytta av korkens bekväma egenskaper utan också av dess naturliga utseende. Beläggningens varma utseende tar dig på en utflykt till Portugals vackra skogar. Med 11 olika designer lämnar Corknatura inget mer att önska, samlingen bjuder på ljusa och mörka, jämna och kornade varianter. Detta golv kan såväl användas i kommersiella utrymmen som i hem, tack vare de höga användningsklasserna (23, 31). Beläggningen har även väldigt hög ljusäkthet, så du måste inte vara rädd för att färgen ändrar om solen skiner på golvet.

Det mjuka korkmaterialet är skonsamt mot dina leder och garanterar utmärkt rumsakustik. Andra positiva aspekter är den långa livslängden och de utmärkta hygieniska egenskaperna vilka gör golvet perfekt för allergiker. Cortex Corknatura är ett naturligt golv som inte innehåller farliga mjukgörare eller andra giftiga ämnen. Som en naturlig produkt lagrar kork också rumsvärmen väl, så golvet känns varmt under fötterna även på vintern.

Unika designer och utmärkta egenskaper -  cortex korkgolv

Kork har blivit ett väldigt populärt material för golvbeläggningar under de senaste åren. Det finns både i naturliga designer där korkmönstret syns klart samt i vackra och realistiska träimitationer. Många av de produkter vi erbjuder har ett utvecklat klicksystem, som gör installationen till en barnlek. Eftersom golven går att löslägga, så är det möjligt att lyfta upp och byta ut enskilda plankor vid behov. Dessutom är korkgolv helt återvinningsbara tack vare det naturliga materialet, vilket gör dem till ett ekologiskt alternativ för ditt hem.

Tack vare modern teknik finns korkgolv i en mängd olika användningsklasser. På BRICOFLOR erbjuder vi såväl korkgolv för kommersiellt bruk som för hem. Dessa golv är därför inte endast optimala i alla vardagsrum utan också för kontor, butiker och varuhus. Tack vare det breda utbudet hittar du garanterat ett golv som faller just dig i smaken.

Ett stort sortiment av vackra golv- Cortex

Korkgolven kommer nu i en mängd olika färger och mönster. Den klassiska korkdesignen finns i olika naturliga färgtoner från svalare till varmare nyanser. Du kan också välja mellan en rad olika ytstrukturer som passar dina behov bäst. Ett vinyllager med mönstret läggs över det ekologiska korkgolvet, vilket skapar det slittåliga och realistiska utseendet. De olika träimitationerna är så autentiskt utformade att de vid första anblicken är svårt att skilja dem från sina optiska förebilder. Således erbjuder de ett värdefullt alternativ till konventionella parkett- och vinylgolv. Vi har ett brett utbud av olika designer, så du hittar garanterat en beläggning som passar in i just din individuella inredningsstil. Det unika utseendet hjälper dig förvandla ditt hem till en riktig oas av välbefinnande på ett modernt och ekologiskt sätt.

Cortex Korkgolv- optimala för varje behov

Klassiska korkgolv i trä- eller stenimitationer är vanligtvis färdigt ytbehandlade. De olika tillverkarna erbjuder vanligtvis korkgolv vars yta redan blivit skyddat, men till exempel i kollektionen Cortex Corknatura får du möjligheten att behandla ditt korkgolv själv så att du kan anpassa vilken ytbehandling du föredrar. Innan behandlingen är det viktigt att putsa golvet från damm och smuts. Applicera sedan det valda medlet på golvet. Det är viktigt att du använder en färg specialgjord för korkgolv så att den anpassar sig till materialets elasticitet och inte rivs. Använd en tätningsrulle för att applicera medlet. Beroende på behandlingen kan du vanligtvis applicera nästa lager en dag senare och det tredje 24 timmar senare. I allmänhet kan man röra sig fritt på golvet 48 timmar efter att det sista lagret applicerats på golvet.

Välj det perfekta alternativet för dig – beställ Cortex Korkgolov från Bricoflor

Om du inte längre kan motstå de många fördelarna med korkgolv har vi goda nyheter för dig! På BRICOFLOR kan du enkelt välja din personliga favorit bland ett stort antal olika designer och tekniska funktioner. Om du behöver individuell rådgivning får du gärna kontakta oss via e-post, telefon eller vårt kontaktformulär. En vänlig och kompetent anställd hjälper dig gärna och följer dig på din väg till att välja det perfekta golvet för just dig. Oavsett vilken golvbeläggning du i slutändan väljer kommer du alltid att dra nytta av vår bästa prisgaranti. Vi ger dig gärna ett individuellt erbjudande för köp av större mängder.

Plus icon Läs mer