REA: Spara upp till 70% i många kategorier nu!

Close icon

Forbo linoleum:  Unika golv med över 100 års erfarenhet

Tack vare över 100 års erfarenhet, toppmoderna miljövänliga produktionstekniker och den permanenta vi…

Läs mer
SALE
SALE
SALE
SALE
SALE
SALE
SALE
SALE
SALE
SALE
SALE
SALE
SALE
SALE
SALE
SALE
SALE
SALE
SALE
SALE
1 - 20 av 35 Produkter

Forbos naturliga linoleumgolv för varje område

Forbos linoleumgolv tillverkas fortfarande idag av förnybara råvaror som naturhartser, trämjöl, kalksten, jute och färgpigment. Huvudingrediensen är dock linolja. Oljan som erhållits från linfrön används traditionellt för produktion av linoleumgolv och utgör den naturliga grunden för denna golvbeläggning. Tillsammans med naturliga hartser, trämjöl och kalksten skapar detta ett slätt, flexibelt och samtidigt mycket slitstarkt material som är perfekt för varje rum. På grund av dess slitstarka egenskaper är linoleum lämpligt för en mängd olika användningsområden. Forbos limbara linoleumgolv kan fås i användningsklasserna 23 till 41. Forbos linoleumgolv med klicksystem kan fås i klasserna 23 och 32.

Om du söker efter naturliga golv, är Forbos linoleumgolv det rätta valet för dig!

Forbo kombinerar naturliga material, snygga designer och hållbarhet för att skapa högkvalitativa och prisvärda golvbeläggningar. Dessa golv är idealiska för både hushåll och kommersiellt bruk. Beläggningarna fungerar bra i vardagsrum, hallar, entréer, kontor och butiker.

Forbo Marmoleum click- golv för varje ändamål

Forbo Marmoleum Click-kollektionen är tillverkad av 97% naturliga råvaror varav 43% är återvunnet material och 72% av snabbt förnybara källor. Marmoleum Click kollektionen kommer i 35 eleganta färger och mönster. Utöver de naturliga materialen har dessa miljövänliga linoleumgolv också ett naturligt utseende som kommer fram i trä- och stenimitationer. Nyanser som Pacific Beaches, Withered Prairie och Trace of Nature ger ett neutralt träutseende som passar in i all inredning. Golven är även väldigt hållbara vilket gör dem till perfekta alternativ istället för äkta trä. Forbos stenimmitationer som Eternity och Cloudy Sand ser ut som äkta sten i mjuka färger. För dem som älskar ljusa färger har vi många olika produkter att välja mellan, vilka alla bidrar till att hämta jus in i vilket som helst hem. Förutom de vackra nyanserna kommer golven med en Ljusäkthet 6, vilket innebär att du kan njuta av dem i många år framöver utan att oroa dig för att färgen bleknar eller försvinner.

Även om Marmoleum finns i många olika färger och mönster slutar alternativen inte där! Detta golv finns också i tre olika storlekar, vilket gör det enkelt att kombinera färger och skapa unika mönster. Tre av färgerna kommer i storlek 30 x 90 cm, ytterligare åtta i 30 x 30 cm och 12 i antingen 30 x 30 cm eller 30 x 60 cm. Golven är tillverkade av naturliga råvaror såsom linolja, harts och kalksten, vilka får golven att kännas och se väldigt naturliga ut.

Slitstarka golv som garanterat inte sviker dig

Det är inte endast de unika mönstren som gör Forbos linoleumgolv så speciella, de är nämligen också otroligt slitstarka.  Golven har ett topplager som inte bara skyddar dem utan också gör det lätt att underhålla. En fuktig trasa i kombination med ett neutralt rengöringsmedel är allt du behöver för att rengöra golvet. För de som har allergier eller bara vill ha ett renare hem avvisar detta golv bakterier och hindrar dem från att sprida sig. Tack vare dess antistatiska egenskaper avvisar beläggningen också damm och smuts, vilket gör det till ett utmärkt val för dem med astma

Tack vare de naturliga råvarorna når Forbos linoleum snabb rumstemperatur och håller ditt hem varmt. Golven är också ljuddämpande, vilket håller ljudet av klackar och springsteg ner till ett minimum.Dessa golv är också motståndskraftigt mot repor, vilket gör samlingen lämplig för kontorsbruk med hjulstolar. Eftersom beläggningarna tillhör brandklass Cfl-s1, släpper det bara ut en liten mängd rök vid brand. Med dess låga brandfarlighet är detta golv perfekt i kombination med golvvärme. En annan stor säkerhetsfunktion för detta golv är att det har en halkbeständighet på R9, vilket innebär att du inte behöver oroa dig för att någon halkar och slår sig.

Forbos linoleumgolv med klickanslutning

Installationsprocessen är enkel med det klassiska klicksystemet. Golvet passar lätt in i spåren och behöver inte limmas. Innan du installerar golvet måste du låta det acklimatisera sig i rummet i minst 48 timmar. Börja med att lägga en panel på golvet, flytta följande panel som ska monteras lätt uppåt och nedåt och tryck den samtidigt framåt. Panelerna klickas sedan ihop.

Forbo linoleumgolv- köp nu på bricoflor!

Är du övertygad om att Forbos linoleumgolv är perfekta för dig? Skaffa det idag på BRICOFLOR! Om du vill ha en mer exakt bild av hur din valda vara egentligen ser ut, kan du använda vår provtjänst. När du har fattat ditt beslut kommer du att kunna utnyttja vår bästa prisgaranti. Om du planerar större byggprojekt kan du begära ett individuellt erbjudande. Vår personal hjälper dig gärna med allt från att välja produkt till leveransfrågor. Beställ din nya golvbeläggning nu på BRICOFLOR. Vi ser fram emot att höra av dig!

Plus icon Läs mer