REA: Spara upp till 70% i många kategorier nu!

Close icon

Runda mattor – Kontrast till raka linjer

Runda mattor är alltid ett otroligt element i alla rum tack vare deras iögonfallande och individuella …

Läs mer
SALE
In stock:
1 styck
SALE
SALE
SALE
SALE
SALE
SALE
1 - 20 av 91 Produkter

Runda mattor bidrar med design

Runda mattor har blivit alltmer populära i hem. En av anledningarna är säkerligen harmonin som de skapar med sin mjuka form. Runda mattor är avslappnande för dina ögon, och de ser hemtrevliga ut. Runda mattor kan även användas för att markera en central punkt i rummet. I matsalen skapar de till exempel en fantastisk mittpunkt tillsammans med ett runt matbord. Man kan säga att runda mattor hjälper med att samla alla i familjen runt en punkt. Mattor är också i allmänhet ett lätt sätt att göra inredningen mer personlig.

Kontraster i inredningen gör den intressant och mångfacetterad. Runda mattor ser speciellt intressanta ut i rum var det finns mycket raka linjer. I en lyckad inredning vandrar ögat från en vacker sak till den nästa, utan att det händer för mycket samtidigt. Att kombinera olika former är ett lätt sätt att skapa ett harmoniskt men intressant utrymme. Runda mattor är det perfekta knepet för att få till den här balansen! 

Öka på mysighetsfaktorn med runda mattor

Runda mattor passar i alla olika slags utrymmen och har ofta vackra dekorativa detaljer. Runda mattor fungerar till exempel perfekt som sovrumsmattor, de ser bland annat fantastiska ut under ett sänghörn. Runda mattor fungerar även som mysiga och varma lekplatser i barnrum. Vardagsrummet blir i sin tur välkomnande och elegant med runda mattor. En rund matta är även ett snyggt och funktionellt designelement i köket eller hallen. 

I vårt otroliga utbud av runda mattor hittar du helt säkert perfekta alternativ till ditt hem och för dina behov! Det finns både enfärgade och mönstrade runda mattor. Om du föredrar en modern och stilren inredning kan enfärgade fluffiga runda mattor vara rätt val för dig! De tillåter dig att hålla tonerna i din inredning neutrala, men hämtar samtidigt textur och form för att skapa ett unikt utrymme. Vita mattor i fluffiga material är till exempel ett säkert kort!

För dig som gillar mera färg och iögonfallande detaljer rekommenderar vi mönstrade mattor. Mönstrade runda mattor gör ett intryck på vem som helst! Den runda formen i sig själv skapar redan en härlig känsla, och mönstret bidrar med fantastiska detaljer

Runda mattor i olika material

I vårt sortiment hittar du runda mattor tillverkade av högkvalitativa material. Till exempel är

runda mattor gjorda av polypropen väldigt slitstarka, mjuka samt allergivänliga. Polypropenmattor har dessutom väldigt hög färgintensitet och är väldigt hållbara. De är även lätta att ta hand om och rengöra. Vanligtvis kan du enkelt rengöra den här typens mattor med dammsugare och en fuktig trasa! Runda mattor av polyester är också riktigt hållbara och lätta att rengöra. Tack vare sina olika egenskaper passar syntetiska mattor till exempel speciellt bra i fuktiga utrymmen.

Hitta de perfekta runda mattorna nu på BRICOFLOR! 

Söker du efter vackra runda mattor att inreda ditt hem med? I så fall har du hittat rätt! I BRICOFLOR:s utbud av runda mattor hittar du säkert det du söker efter. När du beställer produkter från oss drar du dessutom alltid nytta av vår bästa prisgaranti och förstklassiga tjänster. Om du har ett större renoveringsprojekt på kommande kan du kontakta oss så ger vi dig gärna ett individuellt erbjudande

Ifall du har ytterligare frågor om våra produkter, tjänster eller din beställning ska du inte tveka att kontakta oss! Du kan göra det via telefon, e-post eller vårt praktiska kontaktformulär. Vi ser fram emot att höra från dig! 

Plus icon Läs mer