REA: Spara upp till 70% i många kategorier nu!

Close icon

Stengolv av natursten- högkvalitativa beläggningar med ett lyxigt utseende

Natursten är precis som namnet antyder ett material som rakt tagits från naturen och inte tillverkats på …

Läs mer

Toppkategorier

1 - 12 av 12 Produkter

Stengolv av Natursten- mera än ett vackert utseende

Som du kanske redan gissat är natursten även ett väldigt hållbart och slitstarkt golvalternativ. Dessa beläggningar tål mer eller minde all användning och håller i år efter år. Du kan hitta golv av natursten i många offentliga platser som skolar, sjukhus och köpcenter. Detta bevisar deras extrema slittålighet och att de även är extremt lättskötta. Dessa tidlösa golvbeläggningar för dig på en idyllisk resa till Spaniens värme och tar en del av den vackra naturen in i ditt hem.

Stengolv av travertin- en mjuk och vacker beläggning

Travertin tillhör gruppen naturstenar och består huvudsakligen av kalk. Denna mjuka sten förväxlas ofta med sin kusin, marmor. De ser väldigt lika ut, men travertin är ett billigare alternativ. Dessa golv är perfekta för våtrum, eftersom travertin torkar extremt snabbt. Därför har travertinplattornas popularitet ökat extremt och kan hittas i mångas badrum och kök. Dessutom har travertin extremt unika värmeledande egenskaper vilka gör att dina fötter inte fryser på vintern.

Dessa golv kommer i ett antal olika mönster och färger som sträcker sig från ljusbeige till mörkgråa och vita nyanser. Således är varje sten unik och fungerar harmoniskt i kombination med andra travetinplattor. Tack vare ytstrukturen är dessa golv smutsavvisande och lätta att sköta. Denna natursten anpassar sig mycket väl till sin miljö och imponerar även med sitt vackra utseende.

Stengolv- perfekta för varje rum

Stengolv passar inte endast in i våtrum, utan är också utmärkta alternativ i tex. vardagsrum. Naturstenen förbinder olika områden på ett elegant och skonsamt sätt som många andra golvbeläggningar inte klarar av. De skapar även en väldigt lyxig känsla och fungerar som blickfångar i rum som rum. Beroende på hur din inredning är utformad kan du ställa in små accenter med dessa golv eller gå ”all in” och skapa en klassisk och extravagant atmosfär. Sten kompletterar träelement mycket bra och kan framkalla en wow-effekt i moderna lägenheter men också i lantliga hus.

Till näst presenterar vi två av våra bästsäljare inom kategorin stengolv. Med dessa kollektioner kan du njuta av en lyxig och högkvalitativ känsla året runt utan att måsta oroa dig för hur mycket slitage du utsätter beläggningen för.

Corostone Afyon Marmorplattor- ett naturligt och högkvalitativt alternativ

De högkvalitativa marmorplattorna Afyon från det välkända varumärket Corostone briljerar med sina vackra grå och blå toner och det exklusiva, harmoniska utseendet. Den högkvalitativa marmorn kombinerar stilfullt naturlighet och elegans och kan användas både som vägg- och golvplattor.

De snygga Corostone marmorplattorna Afyon kommer i en tjocklek på 1,2 cm och är väldigt täta. Tack vare den tumlade ytan och de mjuka kanterna förtrollar naturstenplattorna med sitt naturliga utseende och är idealiska för att skapa en lyxig atmosfär i ditt hem. Corostone marmorplattor Afyon kan också användas i hela vardagsrummet och även i köket eller badrummet. Den eleganta naturstenen är inte bara vattentät och slitstark, utan också mycket lätt att rengöra. Denna beläggning av marmor ger varje rum en naturligt och elegant touch som är svår att åstadkomma med något annat material.

Den smakfulla vägg- och golvbeläggningen i natursten imponerar inte bara med sitt unika utseende, utan är också extremt hållbar. Dessa marmorplattor har utmärkta värmeledande egenskaper och kan kombineras med golvvärme (varmvatten) utan att det uppstår problem. Observera att de högkvalitativa marmorplattorna endast ska behandlas med vårdprodukter som är lämpliga för just dessa stengolv.

De unika marmorplattorna från Corostone, varumärket för högkvalitativa naturstenbeläggningar, kommer i en storlek på 40,6 x 61 cm. Corostone-marmorplattorna Afyon garanterar ett exklusivt och elegant rumsutseende och skapar en naturlig och bekväm upplevelse för dina fötter. Är du övertygad om att dessa marmorplattor är perfekta för dina golv eller väggar? Ta tillfället i beaktan och köp din nya marmorbeläggning nu!

Corostone Travetinplattor- ett rustikt och unikt utseende

Travertin-stenplattorna från det välkända varumärket Corostone lever upp till deras namn. Den öppna och porösa strukturen säkerställer ett rustikt och livligt utseende, vilket ger varje rum ett naturligt och elegant utseende. Plattorna för inomhusbruk är lämpliga för både väggar och golv och kombinerar högkvalitativa egenskaper med ett vackert utseende.


Travertinplattornas antika utseende skapas av den tumlade och borstade ytan, som kombinerar rustikhet med en sammetslen mjuk känsla. Corostone stenplattor är särskilt lämpliga för badrum och rum med golvvärme, eftersom de känns extra bra under bara fötter. Dessutom har dessa stengolv mycket god värmeledningsförmåga, vilket leder till att dina fötter hålls varma även på vintern. Den hållbara golv- och väggbeläggningen kan också användas i våtrum och förvandlar kök och badrum till verkliga oaser av välbefinnande.


Färgspektrumet för de eleganta Corostone stenplattorna domineras av olika beige, gråa och bruna toner. Naturstenplattorna är därför särskilt lämpliga för utrymmen där man vill skapa en naturlig och jordnära atmosfär. Travertinplattor går naturligtvis också att lägga i moderna vardagsrum och sovrum för en ökning av elegans och antik charm. Den varma färgpaletten och det rustika utseendet på Corostone stenplattor utstrålar en medelhavsstil och säkerställer en harmonisk rumsupplevelse.
Plattornas totala tjockhet är 1,2 cm och måtten är 40,6 x 61 cm/ 30,5 x 61 cm , vilket garanterar en dynamisk levande upplevelse inspirerad av den antika livsstilen. Stenplattorna står för en återhållen elegans och firar naturens och åldersskönheten samtidigt.

Köp ditt nya stengolv av natursten nu på bricoflor!

Som du kanske redan vet har vi ett otroligt sortiment av stengolv i otaliga färger och mönster. Här på BRICOFLOR erbjuder vi en gratis provtjänst, så att du på riktigt kan se produkten innan du fattar ett köpbeslut. Planerar du ett stort renoveringsprojekt? Tveka inte att kontakta vår vänliga kundservice för ett individuellt erbjudande.Vår personal hjälper dig gärna med allt från att välja produkt till leveransfrågor.

 Vi ser fram emot att höra av dig!

Plus icon Läs mer