REA: Spara upp till 70% i många kategorier nu!

Close icon

Vinyl klickgolv: Prisvärt, hållbart och pålitligt med bara ett klick

Vinyl klickgolv finns i trä-, sten- och betongdesigner och erbjuder ett naturligt utseende till ditt golv f…

Läs mer
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
1 - 20 av 574 Produkter

Snygga designer och färger av de bästa tillverkarna av vinyl klickgolv

Vi erbjuder ett stort urval av lyxiga vinyl klickgolv från världens bästa tillverkare som är stolta över att skapa produkter som inte bara är snygga utan också extremt hållbara. Dessa golv görs för att hålla i många år framöver. Topptillverkare vars produkter vi har hos oss inkluderar varumärken som Tarkett, Wineo, Joka och Gerflor. Dessa tillverkares produkter är välkända i branschen för deras exceptionella hållbarhet, reptålighet, vattentäthet och akustiska egenskaper som gör golven extremt tysta.

Gerflor - Enkel och stressfri installation av vinyl klickgolv

Gerflor vinylklickgolv är kända för deras lätta och enkla installation. Deras PVC-klickgolvskollektioner är perfekta för dig som inte har mycket erfarenhet av golvläggningar. Allt som behövs för att installera golven är en mattkniv för att skära plankorna, inga ytterligare lim eller verktyg behövs.

Gerflors kollektioner har exceptionella vattentäta egenskaper, en utmärkt motståndskraft mot repor, och en yta med halkskydd. Deras Creation 30 Clic-kollektion är utrustad med ett 0,3 mm tjockt slitlager, vilket gör det perfekt för bostadsytor som används flitigt samt kommersiella utrymmen som inte används så mycket. Gerflor Creation 55 Clic - kollektionen är skapad för flitig kommersiell och lätt industriell användning, men den passar också perfekt i hushållsutrymmen var vilda barn eller husdjur vistas. I Gerflors sortiment finns också kollektionen Creation 70 Clic. Denna samling består av vinylgolv som är speciellt gjorda för att tåla mycket slitage, vilket gör det till ett bra val för kommersiella och industriella utrymmen.

Senso av Gerflor – Vinyl klickgolv Enkel elegans 

Senso av Gerflor är en grupp kollektioner som är unika i den bemärkelsen att de är vattentåliga, vilket gör det till det idealiska vinyl klickgolvet för badrum, kök och tvättstugor. Gerflor Senso Clic Premium-kollektionerna finns i över 26 olika färger och stilar, vilket ger dig massor av möjligheter, vare sig det gäller privata eller kommersiella utrymmen.

Senso Lock 20 och Creation Lock 30 är andra utmärkta kollektioner som påminner om den. Denna golvbeläggning är också otroligt enkel och snabb att installera, efterasom det enda verktyget du behöver är en mattkniv. De är också halkskyddade och motståndskraftiga mot repor tack vare deras PUR- ytbehandling som skyddar golvet. Detta vinylklickgolv är också miljövänligt eftersom det inte innehåller några skadliga kemikalier, såsom bly, lösningsmedel eller formaldehyd.

Allura Click av Forbo - Toppmoderna vinyl klickgolv

Forbo Allura Click kännetecknas av innovativa ytpräglingar, toppmoderna designer och en utmärkt funktionalitet. Hög lastkapacitet och lång livslängd är en självklarhet när det kommer till denna tillverkare. Speciellt under renoveringen drar du nytta av den goda motståndskraften och golvbeläggningens låga konstruktionshöjd.

Vinyl klickgolven i kollektionen Allura Click är en hållbar och prisvärd lösning för både privat och kommersiellt bruk. Allura Click är känd för kombinationen av robusthet och design, vilket är idealiskt för användning i högbelastade miljöer som kontor och till och med utrymmen med lätt industriell användning.

Tarkett lyxklickvinyl – Trendiga designer för alla tillfällen med vinyl klickgolv

lyxvinylklickdesigner har blivit lika populära som Tarkett Starfloor Click 30 och det är av en anledning. Det visuellt tilltalande mönstrade vinylgolvet kombinerar en exotisk retrokänsla med hög durabilitet och en hållbar design, som Tarkett Vinylgolv är kända för. Den härliga portugisiska designen finns i färger som retro indigo, orange och blå och svartvitt. Perfekt för underhållning under sommaren!

Vinylklickgolv – Köp det nu hos Bricoflor!

Om du har kommit fram till slutsatsen att vinylgolv är rätt val för dig ska du inte tveka utan ring BRICOFLOR redan idag! Om du inte är säker vilket golv du ska välja så finns vårt team alltid här för att hjälpa dig med allt du kan behöva. Glöm inte att dra nytta av vår bästa prisgaranti, gratis provtjänst samt våra skräddarsydda erbjudanden.

Om du har några frågor om våra produkter kan du ringa oss eller skicka ett e-postmeddelande. Vårt team av experter ser fram emot att höra från dig!

Hur lägger man vinyl klickgolv?
Att lägga vinyl klickgolv är relativt enkelt och kan utföras av de flesta hemmafixare med rätt verktyg och lite tid. Här är en generell guide för att lägga vinyl klickgolv:

Förbered underlaget. Se till att ytan där golvet ska läggas är ren, torr och jämn. Om det finns ojämnheter eller gropar kan du behöva använda en golvspackel för att jämna ut ytan.

Mät och skär till plankorna. Mät golvytan och skär till vinylplankorna i önskad storlek. Om det behövs, använd en golvkapa eller en handsåg för att skära plankorna i rätt längd.

Lägg ut underlagsmattan. Lägg ut underlagsmattan över hela golvytan. Underlagsmattan hjälper till att jämna ut ojämnheter och fungerar som en ljud- och fuktbarriär.

Lägg ut första raden. Börja lägga ut plankorna i den ena änden av rummet. Använd gärna distanser mellan väggen och plankorna för att ge utrymme för expansion och kontraktion.

Klicka ihop plankorna. Klicka ihop plankorna på långsidan och kortändan. Se till att de är ordentligt anslutna och att det inte finns några glipor mellan plankorna.

Fortsätt lägga ut plankorna: Fortsätt lägga ut plankorna rad för rad. Använd gärna ett golvkryss för att se till att plankorna är raka och på linje.

Skär till plankor runt hinder. Om det finns hinder på golvet, till exempel rör eller pelare, kan du behöva skära till plankorna för att passa runt dem.

Avsluta installationen. När du når den sista raden med plankor, kan det hända att du behöver skära till plankorna för att få dem att passa. Använd sedan en avslutningslist för att täcka mellanrummet mellan golvet och väggen.

Tänk på att följa tillverkarens instruktioner för att säkerställa en korrekt installation. Var också noga med att låta golvet acklimatisera i rummet i minst 24–48 timmar före installationen och undvik att placera tunga föremål på golvet under denna tid.

Vad är vinyl klickgolv?

Vinyl klickgolv är ett typ av golvbeläggning som består av plankor eller plattor av vinyl som är utformade för att klickas ihop på plats utan behov av lim eller andra fästmassor. Vinyl klickgolv är en form av flytande golv, vilket innebär att de inte är permanent fastsatta till undergolvet. I stället ligger de på en underlagsmatta eller ett skumunderlag.

Vinyl klickgolv är populärt på grund av dess mångsidighet och hållbarhet. Det finns många olika stilar och färger att välja mellan, såsom imitationer av trä och sten. Vinyl klickgolv är också lätt att installera, vilket gör det till ett populärt val för DIY-projekt. Dessutom är det relativt enkelt att rengöra och underhålla.

Kan man lägga vinyl klickgolv på golvvärme?

Ja, det är möjligt att lägga vinyl klickgolv på golvvärme. Vinyl är en utmärkt ledare av värme, vilket gör det till en bra val för golvvärmesystem. För att undvika skador på golvet eller systemet är det dock viktigt att följa tillverkarens rekommendationer för installation av vinylklickgolv på golvvärme.

Det är viktigt att golvvärmen är korrekt installerad och fungerar effektivt innan du lägger vinylklickgolvet på det. Värmesystemet bör också testas för att se till att temperaturen inte överstiger tillverkarens rekommenderade temperaturer för golvet. Om du är osäker på hur du ska installera vinyl klickgolv på golvvärme eller om det är lämpligt för ditt golvvärmesystem, bör du söka råd från en professionell golvläggare eller en expert på golvvärme.

 

Plus icon Läs mer