Vinyl klickgolv: Prisvärt, hållbart och pålitligt med bara ett klick

Vinyl klickgolv finns i trä-, sten- och betongdesigner och erbjuder ett naturligt utseende till ditt golv f…

läsa mera
1 - 20 av 631 Produkter

Snygga designer och färger av de bästa tillverkarna av vinyl klickgolv

Vi erbjuder ett stort urval av lyxiga vinyl klickgolv från världens bästa tillverkare som är stolta över att skapa produkter som inte bara är snygga utan också extremt hållbara. Dessa golv görs för att hålla i många år framöver. Topptillverkare vars produkter vi har hos oss inkluderar varumärken som Tarkett, Wineo, Joka och Gerflor. Dessa tillverkares produkter är välkända i branschen för deras exceptionella hållbarhet, reptålighet, vattentäthet och akustiska egenskaper som gör golven extremt tysta.

Gerflor - Enkel och stressfri installation av vinyl klickgolv

Gerflor vinylklickgolv är kända för deras lätta och enkla installation. Deras PVC-klickgolvskollektioner är perfekta för dig som inte har mycket erfarenhet av golvläggningar. Allt som behövs för att installera golven är en mattkniv för att skära plankorna, inga ytterligare lim eller verktyg behövs.

Gerflors kollektioner har exceptionella vattentäta egenskaper, en utmärkt motståndskraft mot repor, och en yta med halkskydd. Deras Creation 30 Clic-kollektion är utrustad med ett 0,3 mm tjockt slitlager, vilket gör det perfekt för bostadsytor som används flitigt samt kommersiella utrymmen som inte används så mycket. Gerflor Creation 55 Clic - kollektionen är skapad för flitig kommersiell och lätt industriell användning, men den passar också perfekt i hushållsutrymmen var vilda barn eller husdjur vistas. I Gerflors sortiment finns också kollektionen Creation 70 Clic. Denna samling består av vinylgolv som är speciellt gjorda för att tåla mycket slitage, vilket gör det till ett bra val för kommersiella och industriella utrymmen.

Senso av Gerflor – Vinyl klickgolv Enkel elegans 

Senso av Gerflor är en grupp kollektioner som är unika i den bemärkelsen att de är vattentåliga, vilket gör det till det idealiska vinyl klickgolvet för badrum, kök och tvättstugor. Gerflor Senso Clic Premium-kollektionerna finns i över 26 olika färger och stilar, vilket ger dig massor av möjligheter, vare sig det gäller privata eller kommersiella utrymmen.

Senso Lock 20 och Creation Lock 30 är andra utmärkta kollektioner som påminner om den. Denna golvbeläggning är också otroligt enkel och snabb att installera, efterasom det enda verktyget du behöver är en mattkniv. De är också halkskyddade och motståndskraftiga mot repor tack vare deras PUR- ytbehandling som skyddar golvet. Detta vinylklickgolv är också miljövänligt eftersom det inte innehåller några skadliga kemikalier, såsom bly, lösningsmedel eller formaldehyd.

Allura Click av Forbo - Toppmoderna vinyl klickgolv

Forbo Allura Click kännetecknas av innovativa ytpräglingar, toppmoderna designer och en utmärkt funktionalitet. Hög lastkapacitet och lång livslängd är en självklarhet när det kommer till denna tillverkare. Speciellt under renoveringen drar du nytta av den goda motståndskraften och golvbeläggningens låga konstruktionshöjd.

Vinyl klickgolven i kollektionen Allura Click är en hållbar och prisvärd lösning för både privat och kommersiellt bruk. Allura Click är känd för kombinationen av robusthet och design, vilket är idealiskt för användning i högbelastade miljöer som kontor och till och med utrymmen med lätt industriell användning.

Tarkett lyxklickvinyl – Trendiga designer för alla tillfällen med vinyl klickgolv

lyxvinylklickdesigner har blivit lika populära som Tarkett Starfloor Click 30 och det är av en anledning. Det visuellt tilltalande mönstrade vinylgolvet kombinerar en exotisk retrokänsla med hög durabilitet och en hållbar design, som Tarkett Vinylgolv är kända för. Den härliga portugisiska designen finns i färger som retro indigo, orange och blå och svartvitt. Perfekt för underhållning under sommaren!

Vinylklickgolv – Köp det nu hos Bricoflor!

Om du har kommit fram till slutsatsen att vinylgolv är rätt val för dig ska du inte tveka utan ring BRICOFLOR redan idag! Om du inte är säker vilket golv du ska välja så finns vårt team alltid här för att hjälpa dig med allt du kan behöva. Glöm inte att dra nytta av vår bästa prisgaranti, gratis provtjänst samt våra skräddarsydda erbjudanden.

Om du har några frågor om våra produkter kan du ringa oss eller skicka ett e-postmeddelande. Vårt team av experter ser fram emot att höra från dig!

Plus icon läsa mera