Close icon

Korkgolv- en naturlig lösning för ditt hem

Korkgolv är gjorda av barken från ekar. Träden som växer i Portugal skalas med nio års mellanru…

läsa mera
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
In stock:
37,06 m²
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
1 - 20 av 54 Produkter

Utmärkta egenskaper och klassiska designer- korkgolv

Kork har blivit ett väldigt populärt material för golvbeläggningar under de senaste åren. Det finns både i naturliga designer där korkmönstret syns klart samt i vackra och realistiska träimitationer. Många av de produkter vi erbjuder har ett utvecklat klicksystem, som gör installationen till en barnlek. Eftersom golven går att löslägga, så är det möjligt att lyfta upp och byta ut enskilda plankor vid behov. Dessutom är korkgolv helt återvinningsbara tack vare det naturliga materialet, vilket gör dem till ett ekologiskt alternativ för ditt hem.

Tack vare modern teknik finns korkgolv i en mängd olika användningsklasser. På BRICOFLOR erbjuder vi såväl korkgolv för kommersiellt bruk som för hem. Dessa golv är därför inte endast optimala i alla vardagsrum utan också för kontor, butiker och varuhus. Tack vare det breda utbudet hittar du garanterat ett golv som faller just dig i smaken.

Attraktiva golv i olika färger

Korkgolven kommer nu i en mängd olika färger och mönster. Den klassiska korkdesignen finns i olika naturliga färgtoner från svalare till varmare nyanser. Du kan också välja mellan en rad olika ytstrukturer som passar dina behov bäst. Ett vinyllager med mönstret läggs över det ekologiska korkgolvet, vilket skapar det slittåliga och realistiska utseendet. De olika träimitationerna är så autentiskt utformade att de vid första anblicken är svårt att skilja dem från sina optiska förebilder. Således erbjuder de ett värdefullt alternativ till konventionella parkett- och vinylgolv. Vi har ett brett utbud av olika designer, så du hittar garanterat en beläggning som passar in i just din individuella inredningsstil. Det unika utseendet hjälper dig förvandla ditt hem till en riktig oas av välbefinnande på ett modernt och ekologiskt sätt.

Korkgolv- optimala för varje behov

Klassiska korkgolv i trä- eller stenimitationer är vanligtvis färdigt ytbehandlade. De olika tillverkarna erbjuder vanligtvis korkgolv vars yta redan blivit skyddat, men till exempel i kollektionen Cortex Corknatura får du möjligheten att behandla ditt korkgolv själv så att du kan anpassa vilken ytbehandling du föredrar. Innan behandlingen är det viktigt att putsa golvet från damm och smuts. Applicera sedan det valda medlet på golvet. Det är viktigt att du använder en färg specialgjord för korkgolv så att den anpassar sig till materialets elasticitet och inte rivs. Använd en tätningsrulle för att applicera medlet. Beroende på behandlingen kan du vanligtvis applicera nästa lager en dag senare och det tredje 24 timmar senare. I allmänhet kan man röra sig fritt på golvet 48 timmar efter att det sista lagret applicerats på golvet.

Utmärkt kvalitet tack vare de bästa tillverkarna på branschen

En golvbeläggning är endast lika bra som tillverkaren som skapat den. Lyckligtvis har vi det bredaste urvalet av kvalitetsproducenter som ger dig en rad alternativ för att tillgodose dina personliga behov. Nedan presenterar vi dig för det företaget som levererar de bästa korkgolven!

Cortex- inspirerande designer med enkel installation

Det familjeägda företaget grundades i Tyskland och är en av de ledande experterna inom korkgolveteknik med över 30 års erfarenhet. Cortex korkgolv kännetecknas av en hög kvalitetsstandard som säkerställs genom regelbundna interna och externa kvalitetskontroller och dokumenteras med mycket bra resultat. Alla Cortex golvbeläggningar har fått det allmänna konstruktionsgodkännandet av DiBt. Corknatura är en representant i naturlig korkutseende om du vill ha en jordnära känsla i ditt hem.

Välj det perfekta alternativet för dig – beställ Korkgolov från Bricoflor

Om du inte längre kan motstå de många fördelarna med korkgolv har vi goda nyheter för dig! På BRICOFLOR kan du enkelt välja din personliga favorit bland ett stort antal olika designer och tekniska funktioner. Om du behöver individuell rådgivning får du gärna kontakta oss via e-post, telefon eller vårt kontaktformulär. En vänlig och kompetent anställd hjälper dig gärna och följer dig på din väg till att välja det perfekta golvet för just dig. Oavsett vilken golvbeläggning du i slutändan väljer kommer du alltid att dra nytta av vår bästa prisgaranti. Vi ger dig gärna ett individuellt erbjudande för köp av större mängder.

Plus icon läsa mera