REA: Spara upp till 70% i många kategorier nu!

Close icon

Textilplankor- praktiska golvbeläggningar för varje rum

Textilplankor är ett optimalt alternativ för såväl hem som kommersiella utrymmen. Några av dera…

Läs mer

Toppkategorier

SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
1 - 20 av 42 Produkter

Textilplankornas unika fördelar

Plankornas unika tillverkningsprocess garanterar robusthet, mjukhet och flexibilitet för ett rimligt pris. Dessutom tar de flesta av våra tillverkare miljösäkerhet med stort allvar, vilket innebär att många produkter inte bara är återvinningsbara efter användning, utan också tillverkade av återvunnet material.

Läggning av textilplankor

Tack vare produkternas praktiska och lätthanterliga design kunde installationsprocessen inte bli enklare. Lösläggbara mattplankor är speciellt praktiska att installera; den tunga vikten i kombination med ett stabilt stöd gör processen snabbare än du kan ana.

Denna typ av plankor är också en ekologisk lösning för dina golv, eftersom de inte behöver lim som kan frisätta farliga kemikalier i luften. För större områden med hög trafiknivå rekommenderas det dock att använda lim för att försäkra att golvet sitter rätt så länge som möjligt.

Självhäftande textilplankor är lika bekväma att installera. Allt du behöver göra är att ta bort skyddet från underlaget och fästa dem på golvet. Dessa textilplankor passar bättre för områden med låg trafik och är prisvärda och högkvalitativa lösningar för dina golv.

Att ta bort och byta ut textilplankor

Att ta bort textilplankor är lika enkelt som att lägga dem. Om en planka förstörs av någon anledning går det att byta ut den utan att måsta riva ut halva golvet med det samma. Rengöringen av plankorna är också väldigt problemfritt och lätt.

De ekologiska fördelarna med textilplankor

På BRICOFLOR strävar vi efter att förse våra kunder med ett brett urval av mattplankor från de bästa tillverkarna i branschen. De flesta tillverkarna jobbar konstant med miljöfrågor och försöker göra sina produkter så ekologiska som möjligt. Därför är många produkter tillverkade av återvunnet material som produceras med förnybara energikällor.

Allt för hem och kommersiella utrymmen

Mattplankor är delade in i klasser så att du lätt hittar en produkt som passar just dina behov. Vi har produkter såväl för kommersiella utrymmen med hög trafik som för hem och andra lugnare utrymmen.

Mattorna för hem är vanligtvis mjukare och har en mer lyxig känsla. Tyska tillverkaren Schatex har ett fantastiskt sortiment med kollektioner som är anpassade för specifika rum i hemmet.

Tretford- högkvalitativa textilplankor i unika färger

Tretfor är en välkänd tillverkare av textilplankor och plattor.  Med sin strategiska plan, sitt tydliga uppdrag och med den fantastiska produktstrategin bjuder Tretford på ett imponerande utbud av mattplankor. Den stora tillverkaren är inte rädd för att låta inspirationen flöda och kommer konstant ut med nya unika färger och designer.

Schatex- förmånliga textilplankor i klassiska färger

Schatex är en tysk tillverkare med väldigt prisvärda produkter. Schatex tillverkar såväl hållbara textilplankor för kommersiella utrymmen som mjuka och mysiga golvalternativ för hem. För ett lågt pris får du högkvalitativa plankor, lämplig för kontor och hem.

BRICOFLOR- nummer ett för dina golv och väggar

Som du kanske redan vet har vi ett otroligt sortiment av stilar i otaliga färger och mönster. Här på BRICOFLOR erbjuder vi en gratis provtjänst, så att du på riktigt  kan se produkten innan du fattar ett köpbeslut. Planerar du ett stort renoveringsprojekt? Tveka inte att kontakta vår vänliga kundservice för ett individuellt erbjudande.

Vår personal hjälper dig gärna med allt från att välja produkt till leveransfrågor.

Vi ser fram emot att höra av dig!

Plus icon Läs mer