Black WeeksSpara upp till 60% på många produkter!

Close icon

Ter Hürne parkettgolv – Naturligt och pålitligt

Ter Hürne har gått från att vara en liten fabrik till ett av de kändaste tyska företagen nä…

läsa mera
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
1 - 20 av 90 Produkter

Högkvalitativa parkettgolv av Ter Hürne

Ter Hürnes parkettgolv består av tre lager. Det yttersta lagret är det så kallade slitlagret, vilket gör parkettgolvet hållbart och vackert. Mellanskiktet som ligger under det yttersta lagret är äkta trä och fästs i motsatt riktning. Det nedersta skiktet är äkta träfaner, som är i samma riktning som slitlagret. De här tre lagren ger tillsammans parkettgolvet en mycket hög hållbarhet och stabilitet. Tack vare de här lagren blir parkettgolvet mindre känsligt för fukt och håller alltid sin form. En impregnering av alla lager som förhindrar vätskor från att tränga in, ger golvet ytterligare skydd.

Ter Hürne står helt bakom kvaliteten på sina parkettgolv, och därför får du en garanti av tillverkaren på upp till 30 år om de används i hemmet. Detta är även ett bevis på hur hållbart deras parkettgolv är. Det 3,5 mm tjocka slitlagret tillåter dig att slipa golvet minst två gånger ifall det behövs, utan att mellanskiktet blir synligt.

Parkettgolv som är bra för miljön och din hälsa

Om du söker efter ett parkettgolv som tillverkas på ett miljövänligt sätt är Ter Hürnes parkettgolv definitivt ett utmärkt val för dig. Företaget uppskattar det naturliga materialet och använder därför trä från hållbara skogsbruk för sina parkettgolv. Din hälsa försummas heller inte av företaget; varje år går Ter Hürne medvetet genom de strikta kontrollerna som görs av miljöinstitutet. Nya golv kan verkligen få dig att bli kär i ditt hem på nytt! 

Mångsidiga designer – Parkettgolv för varje smak

Ter Hürne erbjuder dig ett stort urval av olika slags parkettgolv med olika ytor och mönster. Det betyder att det helt säkert finns en parkett som passar just din individuella inredningsstil. Om du gillar ett klassiskt utseende på parkettgolv är lantliga golvbrädor till exempel perfekta för dig, och de får även rummet att se större ut. 

Du kan också välja mellan parkettgolv som har jämnare ytor eller ett mer rustikt utseende med massor av sprickor och hål. Det är däremot viktigt att hålla koll på vilket medel används på just ditt parkettgolv för att täta plankorna. De lackerade parkettgolven kräver inte mycket underhåll, medan de oljade ytorna å andra sidan kännetecknas av en autentisk struktur som uppnås genom en speciell behandling av ytskiktet.

Ter Hürne – En kärlek till detaljer

Ter Hürne erbjuder en unik upplevelse med sina extraordinära plankor för alla som älskar vackra parkettgolv. Deras exklusiva parkettgolv är gjorda av utvalda träslag. De tar fram materialets naturliga karaktär och strukturen som är individuell för varje träslag gör verkligen varje planka unik. Du kan också välja mellan tre handgjorda ytfinisher. 

Parkettgolv i olika färgpaletter – Ter Hürnes samlingar

För att du ska kunna navigera Ter Hürnes olika kollektioner av parkettgolv har de skapat tydliga samlingar. Varje samling representerar en egen färgpalett, för att du så lätt som möjligt ska hitta det perfekta parkettgolvet för dig. Varje kollektion innehåller också en mängd olika mönster så att du ska hitta det parkettgolvet som passar din inredningsstil!

Unique Collection – Ett unikt val

De välkomnande gråa och bruna tonerna på Ter Hürnes parkettgolv i deras Unique Collection samling ger utrymmet ett fräscht och ljust utseende. De här parkettgolven kännetecknas av deras unika yta som skapar en otrolig naturlig känsla. 

Flemish Heritage Collection – Eleganta parkettgolv

Ter Hürnes Flemish Heritage Collection är en elegant kollektion av vackra parkettgolv. I den här samlingen kombinerar Ter Hürne skickligt välkända designer som fiskbensparkett med de andra kollektionernas naturliga färger. 

Grand Naturals Collection – Parkettgolv för alla stilar

Parkettgolven i Ter Hürne Grand Naturals Collection samlingen imponerar med vackra oljade ytor och ”äkta” färger. De här parkettgolven passar nästan vilken inredningsstil som helst. Parkettgolven i den här samlingen kännetecknas av ett antal olika mönster, kvaliteter och strukturer, som skapar en alldeles individuell inredning.

Earth Collection – Tidlösa parkettgolv

Earth Collection innehåller parkettgolv i jordnära färger som skapar en tidlös och rustik atmosfär i ditt hem. De här naturliga parkettgolven har en lugnande effekt och skapar en välkomnande stämning. Färgpaletten i denna kollektion kan kombineras utmärkt med de ovanligare mönstren i Flemish Heritage samlingen. Tillsammans skapar de en härligt mysig och hemtrevlig känsla.

Heaven Collection – Parkettgolv för moderna inredningar

Ljusa färger och en extra matt yta kännetecknar parkettgolven i Ter Hürne Heaven Collection samlingen. De skapar en inbjudande stämning och gör dina rum till en avkopplande oas som alla trivs i. Parkettgolven i den här samlingen passar utmärkt med moderna och stilrena inredningar. 

Ett lätt alternativ – Ter Hürnes klicksystem

Nuförtiden vill allt fler ta hemmets renoveringar i sina egna händer. Ter Hürnes patenterade CLICKitEASY läggningssystem gör att man inte behöver ha år av erfarenhet för att kunna lägga deras parkettgolv. De enskilda plankorna läggs lätt ihop med några enkla steg och du får snabbt njuta av dina nya parkettgolv. För den här typens lösliggande läggning av golv rekommenderar vi däremot att man under golvet lägger ljudisolering för att minska på störande ljud.

Det går självklart också att limma golven om du känner att du behöver ytterligare stabilitet. Parkettgolven kan också kombineras med vattenburen golvvärme, så du kan se fram emot att aldrig behöva frysa om fötterna!

Hitta ditt nya parkettgolv nu i BRICOFLOR:s nätbutik!

Bekanta dig med Ter Hürnes vackra parkettgolv och mångsidiga kollektioner i vår nätbutik. Om du är osäker på vilket parkettgolv skulle passa bäst i ditt hem, rekommenderar vi att du använder dig av vår gratis provtjänst. Med hjälp av den får du se olika modeller i verkligheten, och när du sedan har hittat det perfekta parkettgolvet för dig kan du lätt beställa det i BRICOFLOR:s nätbutik. Du får även dina nya parkettgolv till det bästa priset, tack vare vår bästa prisgaranti. Om du behöver större kvantiteter kan vi också ge dig ett individuellt erbjudande! Du kan kontakta oss per telefon, e-post eller vårt kontaktformulär om du har frågor gällande våra produkter eller tjänster. Vi ser fram emot att höra från dig!

Plus icon läsa mera