REA: Spara upp till 70% i många kategorier nu!

Close icon

Fototapeter- upplev hela världen på dina väggar

Med en fototapet kan du trolla fram en exotisk djungel, New Yorks horisont eller en romantisk strand på nolltid. Med…

Läs mer
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
1 - 20 av 456 Produkter

Fototapeter- Ett nytt världsperspektiv

Vi erbjuder ett brett urval av olika fototapeter, så att du kan förverkliga din individuella designidé. Om du älskar att vara ute i naturen kan du välj en fototapet med berg, sjöar eller skogar. Om du gillar mer urbana omgivningar kan du välja fototapeter med Eiffeltornet eller olika stadshorisonter. En fototapet kännetecknas framför allt av autentiska mönster och vackra motiv. Dessutom kan motiv med landskap, fönster eller marintema få rummet att se öppnare, större och bredare ut.

Vi har garanterat tapeter som faller just dig i smaken vare sig du letar efter bilder av romantiska landskap, paradisiska stränder, eleganta målningar eller storstäder som New York, London och Paris. Med våra fototapeter kan du drömma dig till din favoritplats på nolltid.

Eftersom de flesta av våra tapeter är gjorde av non-wovenmaterial, är tapetseringen både snabb och okomplicerad. Dessutom är dessa fototapeter mycket hållbara, så de passar också i badrum och kök.

Visa din individuella stil

En fototapet är idealisk för att ge din inredning en individuell twist. Med landskapsmotiv kan du höra ljudet från havet, känna doften av blommor eller helt enkelt njuta av skogens lugn. En fototapet med stadshorisonter garanterar en romantisk känsla, medan såna med skogsmotiv har en mycket lugnande effekt.

Fototapeter med naturmotiv

I kategorin fototapet hittar du ett stort urval av fototapeter med naturmotiv. Bilder av olika landskap är särskilt populära. Här kan du uppleva naturen inom dina fyra väggar och skapa en riktigt avslappnad atmosfär i ditt hem.

Våra populära fototapeter med regnbågar, fyrar, vattenfall och broar ger ditt hem en helt ny stämning. Du kan till exempel njuta av kvällens romantiska atmosfär hela dagen lång med en soldnedgångstapet.

Sol, sand och hav- strandtapeter

Fototapeter med strandmotiv ger semesterstämning och en avkopplad atmosfär i ditt hem. Förutom exotiska tapeter med palmer, vita sandstränder och blått vatten, hittar du också lite lugnare tapeter med östersjön som motiv. Känn sanden mellan tårna, njut av ljudet från havet och låt dig drömma dig till stranden med våra tapeter. Fototapeterna med marintema är särskilt idealiska för badrummet, eftersom de skapar en lugnande och fredlig atmosfär.

En trygg atmosfär med skogstapeter

Fåglarnas kvitter, vindens sus i trädtopparna och lövens prassel- skogar och träd har en mycket lugnande effekt. Fototapeter med skog, träd eller en djungel garanterar lugn oavsett om du väljer frodiga gröna björkar eller en svartvit vinterväld. Trädtoppar har en skyddande effekt och skapar ett andra tak över huvudet, så att du känner dig trygg i ditt hem.

Fototapeter med stadshorisonter

Fototapet med stadshorisonter är särskilt lämpliga för moderna och urbana anläggningar. Olika storstäder kan kännas igen tack vare deras karakteristiska arkitektur och landmärken. Du kan känna igen New York tack vare Frihetsgudinnan, medan Eiffeltornet ofta syns på fototapeter av kärlekens stad. Big Ben och Westminster Abbey kan hittas på fototapet med ett London-motiv. Upplev det spännande storstadslivet på nära håll och skapa en ungdomlig stil med våra speciella 3D-tapeter.

Res runt hela världen med fototapeter

Vi erbjuder förstås också andra motiv  än bara landskap och städer. Du kan till exempel åka på en jorden runt resa med fototapeter med kartmotiv, eller så kan du skapa en livlig och glad stämning med fototapeter med djur. Fototapeter med fönster är särskilt lämpligt för restauranger, barer och caféer, medan bilder av trä och stenar ger en mysig vintage-look. Din fantasi är din enda begränsning när det kommer till fototapeter, oavsett om du letar efter fototapeter med blommor, bokhyllor eller Buddha.

Högkvalitativa non-woventapeter

Våra fototapeter är för det mesta gjorda av non-wovenmaterial, vilket gör installationsprocessen väldigt enkel. Det stabila och högkvalitativa materialet gör det lätt för dig att undvika skrynklor och revor.  Du kan också sätta upp non-woventapeter i köket och badrummet tack vare deras luft- och ånggenomsläpplighet, vattenbeständighet och dimensionsstabilitet. Dessutom är tapeterna flamskyddade och kan lätt tas bort ifall du bestämmer dig för att köpa nya tapeter.

Förskjutningar och format

Till skillnad från vanliga tapeter, som vanligtvis försäljs i eurorullar ( 0,53 m x 10,05 m) kan fototapeter ha olika dimensioner och bestå av flera delar. Detta beror på att fototapeter inte brukar har kontinuerliga eller upprepande mönster, utan ett storskaligt motiv.

Det är särskilt viktigt att uppmärksamma förskjutningar när man hänger fototapeter. Du kan hitta information om förskjutningen på tapetens märkningsetikett. Minns att läsa igenom etiketten noggrant och att följa instruktionerna för att skapa en så felfri bild som möjligt. Vi rekommenderar att rita en styrlinje på väggen för att göra det enklare att följa förskjutningen.

Att sätta upp fototapeter

Själva installationsprocessen är väldigt lätt eftersom de flesta av våra fototapeter är gjorda av non-woven. Du kan applicera klistret direkt på väggen, dessutom behöver du bara de vanligaste tapetseringsredskapen. Om du bestämmer dig att köpa en fototapet av papper, måste tapeten först blötläggas i klistret ca 5-10min före du hänger den.

Det är viktigt att mäta dina väggar så att du vet hur många rullar du ska beställa. Använd bara räknaren till höger om fototapetens  produktbild. Innan tapetsering ska du se till att dina väggar är torra och släta, eftersom en non-woventapet bara kan täcka lätta ojämnheter på väggarna. Blanda klistret enligt förpackningens instruktioner och undvik bildning av klumpar. Sprid klistret så jämnt som möjligt på väggen och stryk över tapetremsorna med en tapetborste uppifrån ner. Se till att uppmärksamma möjliga förskjutningar och släta ut möjliga rynkor

Köp fototapeter i vår nätbutik!

Vårt stora utbud kommer garanterat inte att svika dig oavsett om du letar efter moderna graffititapeter eller romantiska fototapeter med blommor. Om du vill ha en mer exakt bild av hur din valda vara egentligen ser ut, kan du använda vår provtjänst. När du har fattat ditt beslut kan du att dra nytta av vår bästa prisgaranti när du beställer. Om du planerar större byggprojekt kan du begära ett individuellt erbjudande. Vår personal hjälper dig gärna med allt från att välja produkt till leveransfrågor. Du kan nå oss via e-post, telefon eller via vårt kontaktformulär. Beställ din nya fototapet nu!

Vi ser fram emot att höra av dig!

Plus icon Läs mer