Brand claim
19,20 kr per meter
19,20 kr per meter
Totalt
(inkl. moms)
48,00 kr
Delivery icon Leverans: 

510kr per order för upp till 49m2

Delivery time icon Leveranstid: 

ca.14 arbetsdagar

Produktens fördelar

  • För enkel montering av Fortelocks golvlister
  • Fastsättning genom limning eller skruvning
  • Skyddar vägg och golv
  • Finns i svart, vitt och grått
Mer information om denna produkt
Delivery icon Leverans: 

510kr per order för upp till 49m2

Delivery time icon Leveranstid: 

ca.14 arbetsdagar

1. Fortelock Plasthållare för Sockellist "Vit" (250 cm)

Med Fortelocks golvlist kan du göra ditt garage, din verkstad eller ditt lager snyggare och samtidigt skydda Fortelocks garagegolv och väggar från repor och stötar, vatteninträngning samt damm och smuts. I kombination med Fortelocks PVC-socklar bildar plastsockeln den perfekta avslutningen på ett slitstarkt industri- och garagegolv.


Välj helt enkelt den plint som matchar färgen på dina PVC-plattor med plug-in-system. Allt du behöver göra är att fästa den elastiska, självhäftande plastlisten på väggen och sedan skjuta den på plats. Fodlisten är alltså ett praktiskt hjälpmedel för att fästa PVC-socklarna och gör att du slipper använda en massa verktyg.


Fördelarna med att fästa golvlisterna via golvlisten är många: De golvlister som fästs mycket högt på detta sätt skyddar väggen från fotspår och slipmärken. Vid otillräcklig kakelavslutning och breda dilatationsfogar förhindras vatteninträngning via sidokanterna och man ser också till att smutsavlagringar inte uppstår. Dåligt skurna plattor kan också lätt döljas. Slutligen utgör baslisten i kombination med Fortelocks golvlister en funktionell och estetisk slutlösning för ditt PVC-garage eller industrigolv. Fortelocks golvlister finns i universell svart, vit eller grå färg. Användning av golvlister rekommenderas särskilt vid användning av Fortelock PVC industrigolv, dvs. i områden med ökad belastning.
Fortelocks golvlister kan limmas, klämmas, spikas eller skruvas, beroende på väggförhållandena. Den självhäftande tejpen på baksidan av golvlisten underlättar installationen. Därefter behöver plåten bara skjutas in. Det viktigaste att tänka på här är monteringshöjden. Plintlisten måste installeras 42 mm ovanför PVC-golvet i garaget. I Fortelock Industry-kollektionen motsvarar denna höjd exakt sex plattor staplade på varandra. Innan plastremsorna limmas ska de rengöras och få rätt längd.


När Fortelocks golvlist är installerad kan golvlisterna helt enkelt skjutas in. Elasticiteten hos Fortelocks golvplattor gör installationen enkel. Plattorna trycks först in i golvlisten upptill och sedan nedåt så att den nedre delen vilar försiktigt på plattorna. Det tryck som skapas på detta sätt skyddar golvet optimalt mot vatten och smuts och ger ett enhetligt utseende.
Du kan skära PVC-socklarna i rätt storlek med en kniv. Hörnstycken kan kapas i en 45° vinkel med hjälp av en vinkel för att säkerställa en snygg finish även i hörnen. De enskilda kollektionsdekorerna för socklarna kan också kombineras med varandra, så att du till exempel kan fortsätta med schackbrädesmönster på väggen. Det är också möjligt att välja olika färger för golvlister och golvbeläggning. På så sätt kan rummet få en attraktiv accentuering och inramning.

2. Teknisk data

Huvudfunktioner

  • Mått 2,5 m