Close icon

Fototapeter guld – Lyxig och elegant väggbeklädnad

Fototapeter guld skapar en elegant och lyxig atmosfär. Guld är också en väldigt varm färg och därför bidrar fototapeter gu…

läsa mera
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
1 - 20 av 121 Produkter

Fototapeter guld – Diskreta blickfångare eller extravaganta

I vår nätbutik hittar du ett brett utbud av olika slags fototapeter guld. Många tänker säkert att fototapeter guld är överdådiga och att de kanske inte passar i vilket utrymme som helst, men det stämmer inte. Naturligtvis finns det fototapeter guld som extravaganta, men det finns även många alternativ som fungerar som diskreta blickfångare, samt allt däremellan. Hos BRICOFLOR hittar du även fototapeter i gud med en mängd olika motiv som blommor, djur och abstrakta mönster. Det finns också tapeter som till exempel efterliknar naturliga material som vacker marmor. I kategorin ”fototapeter marmor” kan du bekanta dig med de här otroligt eleganta alternativen som aldrig går ur mode. 

Färgen som är populär år efter år – Fototapeter guld 

Gulddetaljer har varit väldigt populära i inredningsvärlden de senaste åren, av förståeliga skäl. Man kan nästan säga att guld alltid har varit populärt att använda i inredningar. Fototapeter guld ser naturligtvis fantastiska ut med överdådiga möbler, men de kan även fungera som en imponerande bakgrund till en mer minimalistisk inredning. Ett perfekt sätt att tillföra en historisk touch i inredningen är barocktapeter i guld. 

Moderna fototapeter guld 

Barocktapeter är en mer klassisk variant av fototapeter guld, men i vårt sortiment hittar du såklart även modernare alternativ. Moderna fototapeter guld hjälper dig att skapa en fräsch och elegant inredning. Med motiv från naturen kan fototapeter guld bidra till en väldigt trivsam atmosfär. I kategorin “fototapeter natur” hittar du fantastiska alternativ med naturmotiv. 

Fototapeter guld – Materialval 

Majoriteten av fototapeterna i vårt sortiment är non-woventapeter. De här tapeterna imponerar inte endast med sin robusthet, utan de är också mycket lätta att hänga upp eftersom limmet kan appliceras direkt på väggen. Dessutom kan du skapa en avslappnad känsla i köket eller badrummet med fototapeter guld i non-wovenmaterial, eftersom de lämpar sig att användas i fuktiga utrymmen. Non-woventapeter är inte heller lättantändliga och de kan vanligtvis rengöras väldigt noggrant. Vissa kan till och med återanvändas av vissa tillverkare. Om du någon gång i framtiden bestämmer dig för att köpa en annan non-woven tapet från vår nätbutik kan den gamla tapeten dessutom lätt tas bort!

Du hittar också några fototapeter guld tillverkade av papper. De är ett fantastiskt förmånligt alternativ och de är dessutom miljövänliga! Om du letar efter det lättaste alternativet är självhäftande tapeter ett bra val. Allt du behöver göra är att ta bort skyddsfilmen och se till att ytan du fäster tapeterna på är jämn och ren. 

Häng upp dina fototapeter guld smidigt och rätt

Innan du beställer din nya fototapet eller 3D-tapet i vår nätbutik bör du mäta dina väggar. Observera att fototapeter finns i olika format, och vissa måste sättas ihop eller klippas till rätt storlek. Ta reda på ifall tillverkaren av dina nya fototapeter guld rekommenderar att de ska hängas upp så de överlappar varandra lite eller om de ska hängas upp bredvid varandra så att kanterna endast rör varandra. Se också till att dina väggar är så släta och torra som möjligt. Det kan hjälpa att rita hjälplinjer på väggarna, särskilt om du ska tapetsera större motiv. Om du har valt en papperstapet ska limmet appliceras på själva tapeten och den ska blötläggas i cirka fem till tio minuter. Eftersom fototapeter oftast har en non-wovenrygg är tapetseringen i de flesta fallen lättare. När man ska hänga upp non-woventapeter appliceras limmet på väggen istället för tapeten. Detta innebär att materialet i tapeten håller sin struktur och inte mjuknar. Så här hänger man fototapeter i non-wovenmaterial:

  1. Blanda limmet enligt instruktioner och försök att undvika klumpar, de kan senare synas på tapeten.
  2. Applicera sedan tillräckligt med lim på väggen och så jämnt som möjligt. Applicera dock inte lim på hela väggen ännu, eftersom det då kommer att torka för tidigt. 
  3. Ta den första tapetremsan och placera den på väggen och i takkanten i hörnet var du börjar. Se till att den hängs korrekt, eftersom den första remsan är nödvändig för en rak och snygg tapetsering.
  4. Stryk över fototapeten på väggen uppifrån ner med en tapetborste eller svamp för att jämna ut den. 
  5. Fortsätt på samma sätt med följande remsor. Du bör dock se till att motivet blir rätt.

Till sist kan du ännu göra mindre korrigeringar med en skarvrulle och tryckspatel.

Kända tillverkares fototapeter guld – Otrolig design och fantastisk kvalité

Vi på BRICOFLOR vill se till att ditt hem endast inreds med de bästa produkterna och därför erbjuder vi fototapeter guld av topptillverkare. Till exempel unga märken som Walls by Patel och Livingwalls fototapeter i guld är otroligt moderna och dekoreras av fantastiska mönster. A.S. Création erbjuder även otroliga fototapeter guld och är en av de världsledande företagen inom tapettillverkning. 

Walls by Patel – Innovativa fototapeter guld 

Designduon bakom Walls by Patel har skapat en mängd innovativa och unika fototapeter guld i olika mönster och dekorer. Tapeterna dekoreras av varierande geometriska och urbana element, samt barock-accenter och detaljer från popkulturen. De här fototapeterna är extremt högkvalitativa och är perfekta för dig som vill skapa en personlig inredning. 

Köp nya fototapeter guld från BRICOFLOR för det bästa priset! 

Bekanta dig först med vårt fantastiska utbud av fototapeter guld på vår nätsida i lugn och ro hemma. När du sedan har valt perfekta fototapeter för ditt hem eller utrymme kan du beställa dem för det absolut bästa priset, tack vare BRICOFLOR:s bästa prisgaranti. Vi kan även ge dig ett individuellt erbjudande om du har ett större projekt på kommande och behöver stora mängder tapeter. 

Du kan såklart även kontakta oss om du har andra frågor, önskemål eller förslag! Vår kundtjänst är tillgänglig via e-post, telefon eller vårt kontaktformulär. Vi hjälper dig gärna och ser fram emot att höra från dig!

Plus icon läsa mera