Close icon

Rosa fototapeter – Harmoni och färg på dina väggar

Rosa kan ofta uppfattas som en väldigt romantisk färg, vilket det definitivt också kan vara, men denna härliga färg kan äv…

läsa mera
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
1 - 20 av 106 Produkter

Rosa fototapeter – Lugnande väggdesigner för alla rum och åldrar

Rosa är en väldigt lugn och harmonisk färg, vilket betyder att rosa fototapeter passar utmärkt i barnkammaren. Pastellrosa och -blå nyanser säkerställer en god natts sömn och en avkopplande atmosfär för familjens minsta. Bekanta dig med fototapeter för barn i kategorin ”fototapeter barnrum”. Rosa fototapeter passar ändå lika bra i hemmets alla andra rum också! 

De rosa fototapeterna som du hittar i vår nätbutik pryds huvudsakligen av vackra blommor och snygga, abstrakta mönster. Maskrosor, tulpaner, rosor och orkidéer skapar en klassisk, romantisk stämning, medan populära körsbärsblommor bidrar till en väldigt stilren inredning. Fototapeter med flamingon är även ett utmärkt val för ett modernt utrymme! Om du är ute efter något naturligt, men modernt, är fototapeter som efterliknar marmor otroligt fina. I kategorin ”fototapeter marmor” hittar du en mängd olika varianter. Fototapeter med landskap tar i sin tur hem till dig alla dina favoritvyer och sagolika solnedgångar.

Magiska blommor – Rosa fototapeter med naturen i fokus

Rosa fototapeter med naturmotiv är väldigt mångsidiga. I vissa är vackra blommor och underbara buketter i fokus, medan andra dekoreras av romantiska landskap. Fototapeter med körsbärsblommor eller orkidéer är till exempel ett utmärkt val för en modern inredning om du längtar efter något naturligt element att lägga till. Fototapeter med rosor är i sin tur extremt romantiska! Vackra skogslandskap skapar i sin tur en underbart harmonisk stämning. 

Moderna rosa fototapeter

Som sagt passar rosa fototapeter lika fint in i ett modernt hem som de gör i en mer romantisk och lantlig inredning. Du behöver bara hitta den modellen som tilltalar dig mest och som passar inredningen i ditt utrymme! Genom att kombinera rosa fototapeter med till exempel svart och grått skapar du en väldigt trendig inredning som ändå visar din personlighet. I modevärlden har även färgkombinationen av rött och rosa varit väldigt populärt! För en modern och mer ungdomlig inredning är rosa fototapeter med abstrakta motiv ett säkert kort. Bekanta dig med vårt utbud av abstrakta fototapeter i kategorin ”fototapeter abstrakt”.

Materialval och skötselråd för dina rosa fototapeter

I vår nätbutik hittar du rosa fototapeter tillverkade av olika material. Största delen av fototapeterna i vårt sortiment är ändå non-woventapeter. De här tapeterna imponerar inte endast med sin robusthet, utan de är också mycket lätta att hänga upp eftersom limmet kan appliceras direkt på väggen. Non-woventapeter kan även i vissa fall rengöras med en fuktig trasa! Dessutom kan du hänga upp vackra rosa fototapeter i köket eller badrummet i non-wovenmaterial, eftersom de lämpar sig att användas i fuktiga utrymmen. Vissa kan till och med återanvändas av vissa tillverkare. Om du någon gång i framtiden bestämmer dig för att köpa en annan non-woven tapet från vår nätbutik kan den gamla tapeten dessutom lätt tas bort!

Du hittar också fototapeter tillverkade av papper i vårt utbud. De är ett fantastiskt förmånligt alternativ och de är dessutom miljövänliga. Om du är ute efter det lättaste alternativet rekommenderar vi att du bekantar dig med vårt sortiment av självhäftande fototapeter! 

Häng upp dina rosa fototapeter – Ett fint slutresultat

Det finns några viktiga steg du måste göra innan du kan njuta av dina nya rosa fototapeter För att få ett vackert slutresultat är det viktigt att ytan som man hänger tapeterna på är jämn och torr. Eventuella ojämnheter bör man fylla i och släta ut. Det är också viktigt att väggfärgen är jämn, annars kan slutresultatet bli sämre. 

Non-woventapeter är inte endast hållbara, utan de är också extremt lätta att hänga upp. Tapetremsorna behöver inte blötläggas, utan du kan applicera limmet direkt på väggen. Under tapetseringen bör rumstemperaturen vara cirka 20 ° C.

Använd en tapetborste för att applicera limmet så jämn som möjligt på väggen. Vi rekommenderar också att du ritar tunna vertikala riktlinjer som hjälp. Rita första linjen mitt på väggen och rita efter det likadana linjer på båda sidorna av mittlinjen med jämna mellanrum. Vattenpass och måttband är viktiga redskap att ha för det här! 

Efter att du har ritat riktlinjerna kan du blanda tapetklistret enligt instruktioner, men försök undvika klumpar! Applicera sedan tillräckligt med lim på väggen i ett så jämnt lager som möjligt. Det lönar sig inte att applicera klister på hela vägen på samma gång, då kan det hända att det torkar för snabbt. 

Ta sedan den första tapetremsan och placera den på väggen och i takkanten i hörnet var du börjar. Det är viktigt att den första remsan hängs korrekt så att motivet och slutresultatet blir perfekt. Stryk sedan över remsan uppifrån ner med en tapetborste eller svamp. Det här jämnar ut den och bidrar till ett snyggt slutresultat. Kom ihåg att torka bort det överflödiga klistret! Det kan du göra med en fuktig svamp. Efter det kan du fortsätta på samma sätt med resten av tapetremsorna tills du har hängt upp hela tapeten! Håll ändå hela tiden koll på att motivet placeras rätt. Till sist kan du göra mindre korrigeringar med en skarvrulle och tryckspatel. 

Rosa fototapeter av kända tillverkare för alla behov

Otroliga tapettillverkare som A.S. Création och Walls by Patel ser till att dina väggar pryds av de mest fantastiska rosa fototapeterna som finns. I vårt utbud hittar du fototapeter av en mängd kända märken som är experter på både design och kvalitet. Dessutom erbjuder de här tillverkarna rosa fototapeter för varje behov, smak och rum. 

A.S. Création – Experter på design och kvalitet

A.S. Création erbjuder ett brett urval av rosa fototapeter för varje stil och inredning, och de är experter på design samt hög kvalitet. Den här tillverkaren är även väldigt mån om att använda de bästa råvarorna på ett hållbart sätt. Moderniserade produktionstekniker säkerställer en energieffektiv produktion och konstanta kvalitetskontroller säkerställer att dina väggar endast dekoreras med de absolut bästa svarta fototapeterna. 

Walls by Patel – Rosa fototapeter för en unik inredning

Bakom det otroliga märket Walls by Patel ligger textildesignern Kathrin patel och Mark Patel som är grafisk designer. Tillsammans skapar de alldeles unika väggklädnader, och deras rosa fototapeter är inget undantag. Precis som A.S. Créations fototapeter är även dessa av en otroligt hög kvalitet. 

Köp rosa fototapeter nu från BRICOFLOR!

Om du vill att ditt hem, inkluderande dina väggar, ska utstråla utsökt stil behöver du inte leta längre. Bläddra i vår nätbutik och hitta din favoritmodell av rosa fototapeter! När du sedan har bestämt dig för vilken tapet är det perfekta valet för dig kan du dra nytta av vår bästa prisgaranti, vilket garanterar dig att du får din favoritprodukt till det lägsta möjliga priset. 

Om du planerar på att göra en större renovering och behöver stora kvantiteter kan du be om ett individuellt erbjudande av oss! Du behöver endast kontakta vårt säljteam som gärna ger dig det bästa möjliga erbjudandet. Våra experter finns också tillgängliga för dig om du har frågor om fototapeter eller vad som helst annat gällande våra produkter! Du kan kontakta oss via e-post, telefon eller vårt kontaktformulär. Vi ser fram emot att höra från dig!

Plus icon läsa mera