Close icon

Fototapeter kök – Världens smaker inspirerar

För många är köket hemmets hjärta. Där umgås man och njuter av god mat med familj och vänner! Fototapeter kök är ett perfe…

läsa mera
-20%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
1 - 20 av 95 Produkter

Fototapeter kök – Olika stilar

Fototapeter kök är det perfekta sättet att göra det här rummet mer personligt och inredningen mer eftertänkt. I BRICOFLOR:s nätbutik hittar du ett brett utbud av fototapeter kök, varifrån du garanterat hittar de perfekta alternativen för dig och din stil. Fototapeter kök med fräscha fruktmotiv får dig att genast känna dig pigg på morgonen när du förbereder dagens viktigaste måltid, morgonmålet. De kan även hämta en härlig medelhavskänsla till köket. 

Om du längtar efter den oemotståndliga medelhavskänslan, men föredrar en annan stil än tydliga motiv, kan fototapeter som efterliknar charmiga tegel i färggranna färger vara rätt val för dig! Blåa fototapeter som efterliknar kakel ser till exempel otroliga ut kombinerade med ett neutralt färgat kök. Kika i kategorin ”fototapeter blå”, du hittar säkert något du gillar!

Föredrar du pulsen av metropoler? Välj i så fall en fototapet med motiv från några av världens vackraste städer som London eller Paris! I kategorin ”fototapeter Eiffeltornet” hittar du till exempel otroliga valmöjligheter. Tänk hur härligt att njuta av morgonkaffet vid ett av världens kändaste monument? Dagen kan helt enkelt inte börja bättre! 

Fototapeter kök – Moderna alternativ

Den moderna och stilrena inredningsstilen är fortfarande väldigt populär och i vårt sortiment hittar du såklart även fototapeter kök som är perfekta till den stilens kök! Fototapeter med abstrakta mönster eller som efterliknar naturliga stenar kompletterar vilket som helst modernt kök. Fototapeter som efterliknar marmor hämtar till exempel en naturlig elegans och balanserar ut det minimalistiska. Bekanta dig med de olika alternativen i kategorin ”fototapeter marmor”!

Fototapeter kök – Rätt val av material är viktigt

Majoriteten av fototapeter i vårt utbud är non-woventapeter. Den här typens fototapeter har många fantastiska egenskaper som garanterar att du kan njuta av dem länge. Fototapeter av non-wovenmaterial är perfekta för fuktiga utrymmen som kök och badrum, eftersom de tål fukten. De andas också bra och släpper igenom ånga, vilket naturligtvis är viktigt för fototapeter kök. Non-woventapeter är inte heller lättantändliga och de kan vanligtvis rengöras väldigt noggrant. Om du någon gång i framtiden bestämmer dig för att köpa en annan tapet från vår nätbutik kan den gamla tapeten dessutom lätt tas bort!

Häng dina fototapeter kök smidigt och rätt

Det finns några viktiga steg du måste göra innan du kan njuta av ditt nya kök och fototapeter kök. För att få ett vackert slutresultat är det viktigt att ytan som man hänger tapeterna på är jämn och torr. Eventuella ojämnheter bör man fylla i och släta ut. Det är också viktigt att väggfärgen är jämn, annars kan slutresultatet bli sämre. 

Non-woventapeter har inte bara egenskaper som är ideala för kök, utan de är också extremt lätta att hänga upp. Tapetremsorna behöver inte blötläggas, utan du kan applicera limmet direkt på väggen. Under tapetseringen bör rumstemperaturen vara cirka 20 ° C.

Använd en tapetborste för att applicera limmet så jämn som möjligt på väggen. Vi rekommenderar också att du ritar tunna vertikala riktlinjer som hjälp. Rita första linjen mitt på väggen och rita efter det likadana linjer på båda sidorna av mittlinjen med jämna mellanrum. Vattenpass och måttband är viktiga redskap att ha för det här! 

Efter att du har ritat riktlinjerna kan du blanda tapetklistret enligt instruktioner, men försök undvika klumpar! Applicera sedan tillräckligt med lim på väggen i ett så jämnt lager som möjligt. Det lönar sig inte att applicera klister på hela vägen på samma gång, då kan det hända att det torkar för snabbt. 

Ta sedan den första tapetremsan och placera den på väggen och i takkanten i hörnet var du börjar. Det är viktigt att den första remsan hängs korrekt så att motivet och slutresultatet blir perfekt. Stryk sedan över remsan uppifrån ner med en tapetborste eller svamp. Det här jämnar ut den och bidrar till ett snyggt slutresultat. Kom ihåg att torka bort det överflödiga klistret! Det kan du göra med en fuktig svamp. Efter det kan du fortsätta på samma sätt med resten av tapetremsorna tills du har hängt upp hela tapeten! Håll ändå hela tiden koll på att motivet placeras rätt. Till sist kan du göra mindre korrigeringar med en skarvrulle och tryckspatel. 

Låt världens topptillverkare dekorera ditt kök med sina fototapeter kök

Vi på BRICOFLOR vill att du ska få njuta av högkvalitativa och vackra fototapeter kök. Därför hittar du fototapeter kök av otroliga tapettillverkare i vårt utbud. 

Livingwalls – Innovationsrika fototapeter kök

Märket Livingwalls sticker ut från mängden tack vare sina mångsidiga kollektioner som alla har en innovativ ton. Tack vare många samarbeten med andra designers och livsstilsvarumärken har du en möjlighet att dekorera dina köksväggar med trendiga mönster och moderna motiv. Märkets fototapeter kök inspirerar också med sin moderna design och mångsidighet. Livingwalls tapeter imponerar inte endast med sin design, utan deras FSC-certifierade tapeter tillverkas under miljövänliga förhållanden av de bästa råvarorna. Märket använder sig också av energieffektiva produktionsprocesser.

Ta inredningen i ditt kök till nästa nivå och beställ nya fototapeter nu från BRICOFLOR!

Välj de perfekta fototapeterna för ditt kök bland vårt mångsidiga och breda utbud av fototapeter kök. Tack vare vår bästa prisgaranti kan du räkna med att få dina nya fantastiska fototapeter till det bästa priset dessutom! Om du behöver större mängder av fototapeter kök kan du kontakta oss och be om ett individuellt erbjudande och spara ännu mer pengar. Om du har frågor gällande fototapeter kök eller våra andra produkter och tjänster kan du kontakta vår kundtjänst per telefon, e-post eller vårt kontaktformulär. Våra sakkunniga experter hjälper dig gärna och ser fram emot att höra från dig!

Plus icon läsa mera