Fototapeter betongmotiv- skapa en modern och rustik interiör

Betong har blivit ett väldigt populärt material när det kommer till inredningsdesign. Även om byggmaterialet ursprungligen…

läsa mera
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
1 - 20 av 71 Produkter

En elegant interiör med fototapeter betongmotiv

Den enkla betongfärgen lämnar utrymme för spännande accenter och ett intensivt färgschema för resten av inredningen. Därför är det en perfekt idé att kombinera dessa väggbeklädnader med ett alternativ från kategorin fototapeter röd om du vill lägga till en gnutta färg i ditt hem.

Medan ljusare dekorer i kombination med minimalistiska möbler skapar ett särskilt elegant utseende, är mörkare mönster med grova sprickor och ett slitet utseende perfekta för en rustik eller urban inredning. Kombinera fototapeter betongmotiv med nostalgiska metallföremål och vintagemöbler för att skapa en modern atmosfär som hjälper dig slappna av efter en lång dag på jobbet.

Fototapeter betongmotiv är särskilt perfekta för tonårsrum, eftersom de skapar en modern men neutral stämning som lätt kan kombineras med olika inredningselement. Dessa fototapeter passar även in i vardagsrummet, där de skapar en rustik och modern atmosfär som får dig att vilja ligga på soffan och njuta av din favoritfilm. Bläddra bland vårt enorma sortiment och beställ hem din nya fototapeter betongmotiv redan idag!

Nonwoventapeter med betongmotiv - praktiskt och vackert

Det breda utbudet i vår nätbutik innehåller främst non-woventapeter, vilka är ett extremt fördelaktigt och funktionellt alternativ. Dessa fototapeter är både flamskyddade och slittåliga, dessutom har non-woven tapeter en imponerande vattentålighet och dimensionell stabilitet. Du kan därför fortsätta att njuta av din fototapet även efter många års användning. Detta betyder att du också kan njuta av dina fototapeter betongmotiv i kök och badrum, eftersom vatten inte skadar dem. En non-woventapet kan fästas och tas bort snabbt, säkert och enkelt utan att väggen skadas.

Så hänger du dina nya fototapeter betongmotiv

För att säkerställa din personliga säkerhet när du installerar din nya fototapet kommer vi att presentera några steg som du definitivt bör följa.

Innan du kan börja bör du se till att ytan som ska tapetseras är torr och jämn. Om du hittar några ojämnheter på väggen bör dessa fyllas med passligt medel och sedan slätas ut. Dessutom är det viktigt att väggens färg är enhetlig, eftersom många tapeter tenderar att vara lite genomskinliga.

Under tapetsering bör rumstemperaturen ligga på ca 20 °C. Tunna, vertikala hjälplinjer visar sig också vara extremt användbara för ett rakt resultat då du hänger dina nya fototapeter betongmotiv. Vi rekommenderar att du använder ett vattenpass eller dylikt för att få det bästa och rakaste resultatet. Linjerna bör börja mitt på väggen och fortsätta med lämpliga intervall på båda sidor. Överskottsmaterialet kan sedan skäras av.

Lägg tapetklistret direkt på väggen om du valt tapeter gjorda av non-woven. Om du har en papperstapet bör du både blötlägga tapeten och blöta väggen med klister. Sedan kan du börja placera den första delen av fototapeten på väggen. Se till att du följer riktlinjerna och undvik glipor och överlappningar. Använd tryckvalsen för att undvika luftbubblor. Du kan torka av överflödigt lim med en fuktig svamp eller trasa. Samma process bör fortsätta för de andra remsorna. Slutligen bör du låta fototapet torka i ca 20 ° C.

Fototapeter betongmotiv - hitta det perfekta materialet för dina behov

Hos oss hittar du en stor variation av fototapeter betongmotiv som kommer i olika färger för att se till att de passar dina behov bäst. Våra fototapeter betongmotiv från A.S. Création varierar i storlek och stil, från fototapeter för hela väggen, till mönstrade tapeter som upprepar sig och blir matchade för att bilda ett konsekvent mönster. Fototapeter betongmotiv är ett perfekt tillägg till ett modernt och ungdomligt utrymme. 

Vinyltapeter betongmotiv- ett praktiskt alternativ i tusentals designer

Om du väljer en vinyltapet har du valt en av de tuffaste och starkaste tapeterna. Fototapeter betongmotiv gjorda av vinyl ser otroligt bra ut och är också rep- och slittåliga. Vinylen värms upp och skummas flera gånger, innan den appliceras på en non-wovenrygg. Den här typens tapeter passar utmärkt att användas i badrum och kök, eftersom de går att tvätta och är vattentäta. Det är dock viktigt att komma ihåg att lufta badrummet regelbundet om du väljer att hänga fototapeter betongmotiv i vinyl där.

Vinyltapeter har också en utmärkt ljusäkthet, så du behöver inte oroa dig för hur mycket naturligt ljus tapeten utsätts för. Den kommer att behålla sina vackra färger och du kommer att få njuta av dem länge! Tack vare vinyltapeters non-wovenrygg är de inte endast lätta att hänga upp på väggen, utan också lätta att ta bort om du bestämmer dig för att testa på något nytt i tapetväg i framtiden!

Välj strukturtapeter med betongmotiv för rum som rum

Med strukturtapeter kan du välja non-woven eller papper som stödmaterial. Strukturerade fototapeter betongmotiv har också en vinylbeläggning, som dock inte har behandlats lika detaljerat som på en vinyltapet. Därför är inte strukturtapeter riktigt lika slitstarka, men lämpar sig ändå utmärkt att hängas i rum som utsätts för konstant solljus. De kan också rengöras noggrant.

Fototapeter betongmotiv- häng dem rätt

Beroende på vilket stödmaterial du har valt till fototapeter betongmotiv, skiljer sig metoderna för hur de ska hängas upp lite. När du ska hänga upp en non-woventapet kan du applicera limmet direkt på väggen. När du ska hänga upp en papperstapet måste du däremot applicera limmet på själva tapetremsorna. Oavsett vilket material du har valt behöver du bara standardredskapen för att hänga upp dina nya fototapeter betongmotiv!

Innan du beställer dina nya fototapeter betongmotiv i vår nätbutik bör du mäta dina väggar såklart. Kom ihåg att också kolla om dina nya tapeter har rak mönsterpassning, förskjuten mönsterpassning eller ingen alls. Om du har valt en tapet med förskjuten mönsterpassning rekommenderar vi speciellt att beställa en extra rulle, ifall några små misstag skulle ske under tapetseringen.

När du tapetserar rekommenderar vi att klippa tapetremsorna i rätt storlek med cirka fem centimeter extra både på övre och nedre sidan. Den extra biten kan du sedan klippa av exakt längs med väggen. Innan du börjar tapetsera lönar det sig att se till att väggarna är så släta och torra som möjligt, samt att försöka blanda limmet så att det inte blir några klumpar.

Fototapeter betongmotiv av marknadens bästa tillverkare

I vår nätbutik hittar du ett brett utbud av fototapeter betongmotiv av en mängd olika topptillverkare. Det finnstapeter för alla olika inredningsstilar. Fototapeternas otroliga mångfald tillåter dig att skapa personliga inredningsdetaljer och en atmosfär som speglar dig själv som person. I BRICOFLOR nätbutik hittar du välkända namn inom tapetindustrin som A.S. Création, livsstils- och modemärken som Esprit och Versace och unga och moderna varumärken som Livingwalls. Deras fototapeter betongmotiv hämtar en frisk fläkt till dina utrymmen, och se även till att bläddra bland våra andra färgstarka tapeter som till exempel i kategorin fototapeter grön!

En topptillverkare av fototapeter med betongmotiv- A.S. Création

Tapettillverkaren A.S. Création som ligger i Gummersbach inspirerar varje år med mer än 6 000 smakfulla tapetdesigner. De här tapeterna är väldigt populära internationellt och hämtar friska fläktar till rum över hela världen. A.S. Création erbjuder också ett brett urval av fototapeter betongmotiv för varje stil och rum, de är experter på design och hög kvalitet. Den här tillverkaren är även väldigt mån om att använda de bästa råvarorna på ett hållbart sätt. Moderniserade produktionstekniker säkerställer en energieffektiv produktion och konstanta kvalitetskontroller säkerställer att dina väggar endast dekoreras med de absolut bästa fototapeterna med betongmotiv.

Beställ dina nya fototapeter betongmotiv redan idag!

Om du vill att ditt hem, inkluderande dina väggar, ska utstråla utsökt stil behöver du inte leta längre. Bläddra i vår nätbutik och hitta din favoritmodell av fototapeter betongmotiv! När du har bestämt dig för vilken fototapet är det perfekta valet för dig kan du dra nytta av vår bästa prisgaranti, vilket garanterar dig att du får din favoritprodukt till det lägsta möjliga priset. 

Om du planerar på att göra en större renovering och behöver stora kvantiteter kan du be om ett individuellt erbjudande av oss! Du behöver endast kontakta vårt säljteam som gärna ger dig det bästa möjliga erbjudandet. Våra experter finns också tillgängliga för dig om du har frågor om fototapeter betongmotiv eller vad som helst annat gällande våra produkter! Du kan kontakta oss via e-post, telefon eller vårt kontaktformulär. Vi ser fram emot att höra från dig!

Plus icon läsa mera