Kontakt
Har du en fråga?

Vi hjälper dig gärna! Kontakta oss Mån-fre: 9.00-17.30 08-121 114 49 eller via e-post info@bricoflor.se

Fototapeter med flygplan- gör dig redo för avgång

Åk på en upptäcktsfärd i ditt eget hem och njut av de unika vyerna från molnen med hjälp av fototapeter med flygplansmotiv. De unika väggbeklädnaderna skapar en rustik och modern atmosfär och ger ditt hem en personlig touch av äventyr och glädje.

Läs mer

Fototapeter flygplan

  • Bästa prisgaranti

    Du betalar garanterat inte ett öre för mycket!
  • Individuella erbjudanden

    Planerar du ett större projekt? Fråga efter ett individuellt erbjudande!
  • Gratis provservice

    Enda upp till 8 gratis prover!

Ett himmelskt alternativ-fototapeter med flygplan

De himmelska fototapeterna med flygplan tar dig på en utfärd i ditt eget hem. Dessa fototapeter är tillgängligt med olika motiv och briljerar med sin mångsidighet, vilket garanterar att de passar in i varje område. Det spännande utseendet har många unika fördelar, vilket gör dessa fototapeter till ett perfekt alternativ för en stilmedveten interiör.

Väggbeklädnader för små äventyrare och stora drömmare- fototapeter med flygplan

Låt det se ut som om du ska resa runt världen med en fototapet med flygplan. Flygplanmotivet är ett särskilt lämpligt alternativ för både vardagsrummet och sovrummet.

Med en fototapet med flygplan öppnar du också gränslösa perspektiv när det gäller inredning. Kombinerat med en enkel inredning i naturliga toner blommar fototapeten till en blickfångare, medan en design i starka nyanser ger en individuell touch.

Fototapet med flygplansmotiv finns också som en svartvit version, vilken passar särskilt bra i kombination med röda möbler. På detta sätt skapar du en spännande kontrast och bevisar att du verkligen har en känsla för stil.

Fototapeter med flygplan av nonwoven- ett praktiskt alternativ

Det breda utbudet i vår nätbutik innehåller främst non-woventapeter, vilka är ett extremt fördelaktigt och funktionellt alternativ. Dessa fototapeter är både flamskyddade och slittåliga, dessutom har non-woven en imponerande vattentålighet och dimensionell stabilitet. Du kan därför fortsätta att njuta av din fototapet även efter många års användning. Detta betyder att du också kan njuta av din fototapet med flygplan i kök och badrum, eftersom vatten inte skadar dem. En non-woventapet kan fästas och tas bort snabbt, säkert och enkelt utan att väggen skadas.

Så hänger du din nya fototapet med flygplan

För att säkerställa din personliga säkerhet när du installerar din nya fototapet kommer vi att presentera dig för några steg som du definitivt bör följa.

Innan du kan börja bör du se till att ytan är torr och jämn. Om du hittar några ojämnheter på väggen bör dessa fyllas med passligt medel och sedan slätas ut. Dessutom är det viktigt att väggens färg är enhetlig, eftersom många tapeter tenderar att vara lite genomskinliga.

Under tapetsering bör rumstemperaturen ligga på ca 20 ° C. Tunna, vertikala hjälplinjer visar sig också vara extremt användbara för ett rakt resultat då du hänger din nya fototapet med flygplan. Vi rekommenderar att du använder ett vattenpass eller dylikt för att få det bästa och rakaste resultatet. Linjerna bör börja mitt på väggen och fortsätta med lämpliga intervall på båda sidor. Överskottsmaterialet kan sedan skäras av.

Lägg tapetklistret rakt på väggen om du valt ett alternativ gjort av non-woven. Ifall du har en papperstapet bör du både blötlägga tapeten och blöta väggen med klister. Sedan kan du börja placera den första delen av fototapeten på väggen. Se till att du följer riktlinjerna och undvik glipor och överlappningar. Använd tryckvalsen för att undvika luftbubblor. Du kan torka av överflödigt lim med en fuktig svamp eller trasa. Samma process bör fortsätta för de andra remsorna. Slutligen bör du låta fototapet torka i ca 20 ° C.

Uttryck din individuella stil med hjälp av fototapeter med flygplan

Hos oss hittar du en variation av fototapeter med flygplan som kommer i olika färger för att se till att de passar dina behov bäst. Våra fototapeter med flygplan från A.S. Création varierar i storlek och stil, från fototapeter för hela väggen, till mönstrade tapeter som upprepar sig och blir matchade för att bilda ett konsekvent mönster. Fototapeter med flygplan är ett perfekt tillägg till ett modernt och ungdomligt utrymme. 

Fototapeter med flygplan-vinyl är ett tidlöst alternativ

Om du väljer en vinyltapet har du valt en av de tuffaste och starkaste tapeterna. Fototapeter med flygplan gjorda av vinyl ser otroligt bra ut och är också rep- och slittåliga. Vinylen värms upp och skummas flera gånger, innan den appliceras på non-wovenryggen. Den här typens tapeter passar utmärkt att användas i badrum och kök, eftersom de går att tvätta och är vattentäta. Det är dock viktigt att komma ihåg att lufta badrummet regelbundet om du väljer att hänga fototapeter med flygplan i vinyl där.

Vinyltapeter har också en utmärkt ljusäkthet, så du behöver inte oroa dig för hur mycket naturligt ljus tapeten utsätts för. Den kommer att behålla sina vackra färger och du kommer att få njuta av dem länge! Tack vare vinyltapeters non-wovenrygg är de inte endast lätta att hänga upp på väggen, utan också lätta att ta bort om du bestämmer dig för att testa på något nytt i tapetväg i framtiden!

Fototapeter med flygplan-strukturerade alternativ

Med strukturtapeter kan du välja non-woven eller papper som stödmaterial. Strukturerade fototapeter med flygplan har också en vinylbeläggning, som dock inte har behandlats lika detaljerat som på en vinyltapet. Därför är inte strukturtapeter riktigt lika slitstarka, men lämpar sig ändå utmärkt att hängas i rum som utsätts för konstant solljus. De kan också rengöras noggrant.

Häng dina fototapeter med flygplan- mer om processen

Beroende på vilket stödmaterial du har valt till fototapeter med flygplan, skiljer sig metoderna för hur de ska hängas upp lite. När du ska hänga upp en non-woventapet kan du applicera limmet direkt på väggen. När du ska hänga upp en papperstapet måste du däremot applicera limmet på själva tapetremsorna. Oavsett vilket material du har valt behöver du bara standardredskapen för att hänga upp dina nya fototapeter med flygplan!

Innan du beställer dina nya fototapeter med flygplan i vår nätbutik bör du mäta dina väggar såklart. Kom ihåg att också kolla om dina nya tapeter har rak mönsterpassning, förskjuten mönsterpassning eller ingen alls. Om du har valt en tapet med förskjuten mönsterpassning rekommenderar vi speciellt att beställa en extra rulle, ifall några små misstag skulle ske under tapetseringen. 

När du tapetserar rekommenderar vi att klippa tapetremsorna i rätt storlek med cirka fem centimeter extra både på övre och nedre sidan. Den extra biten kan du sedan klippa av exakt längs med väggen. Innan du börjar tapetsera lönar det sig att se till att väggarna är så släta och torra som möjligt, samt att försöka blanda limmet så att det inte blir några klumpar.

De kändaste tillverkarna av fototapeter med flygplan

I vår nätbutik hittar du ett brett utbud av fototapeter med flygplan av en mängd olika topptillverkare. Det finnstapeter för alla olika inredningsstilar. Fototapeternas otroliga mångfald tillåter dig att skapa personliga inredningsdetaljer och en atmosfär som speglar dig själv som person. I BRICOFLOR nätbutik hittar du välkända namn inom tapetindustrin som A.S. Création, livsstils- och modemärken som Esprit och Versace och unga och moderna varumärken som Livingwalls. Deras fototapeter med flygplan hämtar en frisk fläkt till dina utrymmen, och se även till att bläddra bland våra andra färgstarka tapeter som till exempel i kategorin fototapeter blå!

A.S. Création- en topptillverkare av fototapeter med flygplan

Tapettillverkaren A.S. Création som ligger i Gummersbach inspirerar varje år med mer än 6 000 smakfulla tapetdesigner. De här tapeterna är väldigt populära internationellt och hämtar friska fläktar till rum över hela världen. A.S. Création erbjuder också ett brett urval av fototapeter med flygplan för varje stil och rum, de är experter på design och hög kvalitet. Den här tillverkaren är även väldigt mån om att använda de bästa råvarorna på ett hållbart sätt. Moderniserade produktionstekniker säkerställer en energieffektiv produktion och konstanta kvalitetskontroller säkerställer att dina väggar endast dekoreras med de absolut bästa fototapeterna med flygplan.

Nu kan du beställa dina nya fototapeter med  flygplan i vår BRICOFLOR-nätbutik redan idag!

Om du vill att ditt hem, inkluderande dina väggar, ska utstråla utsökt stil behöver du inte leta längre. Bläddra i vår nätbutik och hitta din favoritmodell av fototapeter med flygplan! När du har bestämt dig för vilken fototapet är det perfekta valet för dig kan du dra nytta av vår bästa prisgaranti, vilket garanterar dig att du får din favoritprodukt till det lägsta möjliga priset

Om du planerar på att göra en större renovering och behöver stora kvantiteter kan du be om ett individuellt erbjudande av oss! Du behöver endast kontakta vårt säljteam som gärna ger dig det bästa möjliga erbjudandet. Våra experter finns också tillgängliga för dig om du har frågor om fototapeter med flygplan eller vad som helst annat gällande våra produkter! Du kan kontakta oss via e-post, telefon eller vårt kontaktformulär. Vi ser fram emot att höra från dig!