Close icon

Fototapeter fönster – Öppna upp ditt utrymme

Fototapeter fönster tillåter dig att uppleva lugn natur, storstadspulsen i New York eller till och med fantasivärldar hemm…

läsa mera
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
1 - 20 av 28 Produkter

Fototapeter fönster – Välj din egen utsikt

Saknar du kanske ett extra fönster hemma hos dig? Eller vill du bara få något rum att verka större än vad det egentligen är? I så fall är fototapeter fönster en både snabb och snygg lösning. Fördelen är även att du själv kan välja vilken utsikt du vill se på ”ut genom fönstret”. 

Med fototapeter som pryds av vackra utsikter över berg, sjöar och blomsterängar skapar du till exempel en väldigt naturnära och avkopplande inredning. Eller kanske du längtar tillbaka till Medelhavets semesterkänsla? Välj då en fototapet fönster som visar det grekiska paradiset! Om du är ute efter en mer sagolik känsla i ditt utrymme kan du välja fototapeter fönster som dekoreras av en förtrollande trädgård. 

Utsikter som passar överallt - Fototapeter fönster

Med hjälp av fototapeter fönster kan du njuta av din favoritutsikt varje dag. Inredningsmöjligheterna är oändliga med de här tapeterna. Ta med dig hem historiska monument, idylliska skogar, majestätiska berg eller en grönskande djungel. Fototapeter fönster var naturliga vyer syns har en lugnande effekt och skapar harmoni i utrymmet. Du kan njuta av antingen vintriga eller somriga landskap året om, eller dricka ditt morgonkaffe vid en vit sandstrand på en exotisk semesterö varje dag. 

Fototapeter fönster hämtar storstadspulsen hem till dig

I vårt sortiment hittar du inte endast utsikter över vacker natur, utan även storstäder. Får du energi av att känna storstädernas puls, men har inte möjlighet att besöka dem så ofta? Välj då fototapeter fönster som har vyer över till exempel New York. Bekanta dig med de här tapeterna i kategorin ”fototapeter New York”. 

En tredimensionell effekt – Fototapeter fönster

Fototapeterna fönster som du hittar i vår nätbutik har en alldeles extraordinär yta och designerna har hög upplösning, vilket gör att de ser otroligt verkliga ut. Tack vare de här egenskaperna ger fototapeterna fönster en tredimensionell effekt till utrymmet. 

Hållbara fototapeter fönster - Materialval

Majoriteten av fototapeterna i vårt sortiment är non-woventapeter. De här tapeterna imponerar inte endast med sin robusthet, utan de är också mycket lätta att hänga upp eftersom limmet kan appliceras direkt på väggen. Dessutom kan du öppna upp köket eller badrummet med fototapeter fönster i non-wovenmaterial, eftersom de lämpar sig att användas i fuktiga utrymmen. Non-woventapeter är inte heller lättantändliga och de kan vanligtvis rengöras väldigt noggrant. Vissa kan till och med återanvändas av vissa tillverkare. Om du någon gång i framtiden bestämmer dig för att köpa en annan non-woven tapet från vår nätbutik kan den gamla tapeten dessutom lätt tas bort!

Fototapeter fönster för varje behov och utrymme

Du hittar också fototapeter fönster tillverkade av papper. De är ett fantastiskt förmånligt alternativ och de är dessutom miljövänliga! I vårt utbud finns även fototapeter för mer ovanliga platser. Man kan tapetsera tak, dörrar och sneda tak lika bra som väggar bara man väljer rätt fototapeter! 

Så här hänger du upp dina fototapeter fönster

Innan du beställer din nya fototapet i vår nätbutik bör du mäta dina väggar. Observera att fototapeter finns i olika format, och vissa måste sättas ihop eller klippas till rätt storlek. Ta reda på ifall tillverkaren av dina nya fototapeter fönster rekommenderar att de ska hängas upp så de överlappar varandra lite eller om de ska hängas upp bredvid varandra så att kanterna endast rör varandra. Se också till att dina väggar är så släta och torra som möjligt

Det kan hjälpa att rita hjälplinjer på väggarna, särskilt om du ska tapetsera större motiv. Om du har valt en papperstapet ska limmet appliceras på själva tapeten och den ska blötläggas i cirka fem till tio minuter. Eftersom fototapeter oftast har en non-wovenrygg är tapetseringen i de flesta fallen lättare. När man ska hänga upp non-woventapeter appliceras limmet på väggen istället för tapeten. Detta innebär att materialet i tapeten håller sin struktur och inte mjuknar. Så här hänger man fototapeter fönster i non-wovenmaterial:

Börja med att blanda limmet enligt instruktioner och försök att undvika klumpar, de kan senare synas på tapeten. Applicera sedan tillräckligt med lim på väggen och så jämnt som möjligt. Applicera dock inte lim på hela väggen ännu, eftersom det då kommer att torka för tidigt. Ta sedan den första tapetremsan och placera den på väggen och i takkanten i hörnet var du börjar. Se till att den hängs korrekt, eftersom den första remsan är nödvändig för en rak och snygg tapetsering. Efter det ska du stryka över fototapeten på väggen uppifrån ner med en tapetborste eller svamp för att jämna ut den. Sedan är det bara att fortsätta på samma sätt med följande remsor. Du bör dock se till att motivet blir rätt. Till sist kan du ännu göra mindre korrigeringar med en skarvrulle och tryckspatel.

Fototapeter fönster av fantastiska tillverkare

När det kommer till fototapeter är det naturligtvis viktigt att både kvalitén och designen är av toppklass, precis som med alla andra produkter. Därför erbjuder vi i vår nätbutik fototapeter fönster tillverkade av de bästa tapetmärkena som finns, men till ett överkomligt pris såklart. Bland de här olika tillverkarnas fototapeter fönster hittar du säkert din favorit, eftersom de erbjuder en mängd olika stilar och designer. Livingwalls och Walls by Patel är till exempel två unga varumärken som imponerar med både kvalitet och design! 

Livingwalls – En uppfriskande syn på modern tapetdesign

Livingwalls är ett ungt varumärke som imponerar med sina innovativa och mångsidiga kollektioner. Märkets fototapeter fönster är både moderna och smakfulla. De är det perfekta tillägget till en stilren inredning! Livingwalls satsar dessutom på miljövänlig produktion och genomför kvalitetskontroller ständigt för att säkerställa att dina nya fototapeter är av den absolut högsta kvalitén.

Walls by Patel – Fototapeter fönster av otrolig designduo

Bakom det underbara märket Walls by Patel ligger textildesignern Kathrin Patel och grafiska designern Mark Patel. Tillsammans skapar de unika fototapeter som verkligen ger vilken som helst inredning otroligt mycket personlighet och djup. 

Köp din favorit vy i form av fototapeter fönster nu från BRICOFLOR!

Hitta dina nya favoriter när det kommer till fototapeter nu från BRICOFLOR! Hos oss hittar du ett sortiment som inte finns hos någon annan specialiserad återförsäljare. Dessutom kan du i lugn och ro bläddra bland de många alternativen vi erbjuder lätt och smidigt i vår nätbutik. När du sedan beställer nya fototapeter fönster får du dem till det bästa priset, tack vare vår bästa prisgaranti. Vi ger dig även gärna ett individuellt erbjudande ifall du behöver större mängder för ett större projekt. Vår sakkunniga kundbetjäning finns såklart också till ditt förfogande när det gäller övriga frågor och förslag. Kontakta oss via e-post, telefon eller vårt kontaktformulär!

Plus icon läsa mera