Black WeeksSpara upp till 60% på många produkter!

Close icon

Fototapeter med berg – Spektakulära utsikter

Fototapeter med berg hämtar idylliska och imponerande bergslandskap hem till dig. De här fototapeterna…

läsa mera
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
1 - 20 av 67 Produkter

Ett klassiskt motiv som alltid är rätt – Fototapeter med berg

Fototapeter med berg är ett utmärkt val till vilket utrymme som helst. Berg är ett klassiskt motiv som aldrig går ur mode och dessutom passar det med en mängd olika inredningsstilar. Eftersom fototapeter med berg har funnits länge har tillverkarna kommit fram med allt mer unika tolkningar av motivet. Dessutom ser man även tydligt att de drar inspiration från grafisk design, den urbana stilen samt popkulturen. Alla fototapeter med berg gör däremot att utrymmet verkar mer öppet och luftigt.

Fototapeter med berg – Alpernas charm

Alperna är ett populärt resmål speciellt för dem som älskar att skida. Dessutom har denna bergskedja en alldeles unik charm, som inte finns någon annanstans. Om du längtar till de här fantastiska bergen är fototapeter med berg som pryds av Alperna rätt val. De skapar samma mysiga känsla som finns i fjällstugorna där, hemma hos dig, vilket betyder att du kan njuta av den varje dag! Bekanta dig med utbudet i kategorin fototapeter Alperna”.

Den mer klassiska tolkningen av fototapeter med bergsmotiv inkluderar gröna ängar, sluttande bergskanter och små fjällstugor. I vårt utbud hittar du också modernare versioner. De dekoreras av grafiska bergslandskap och färgvärlden kan antingen innehålla starka äppelgröna färger eller mer dämpade pastellfärger. Om du älskar en romantisk stämning är fototapeter med berg som pryds av en vacker sjö och ett fint berg i sista kvällsljuset rätt val för dig!

Hisnande vyer från hela världen – Fototapeter med berg

I vår nätbutik hittar du såklart inte endast de klassiska alpina vyerna, utan även berg från resten av världen. Otroliga klippformationer från fantastiska nationalparker skapar helt unika inredningar som verkligen imponerar. De olika fototapeterna med berg dekoreras även av gran- eller lövskogar, solnedgångar och -uppgångar, moln, vattendimma, strömmar, sjöar och stjärnklara nätter. Som du märker finns det något för alla! Du behöver bara bekanta dig med utbudet och välja det alternativet som tilltalar dig mest.

Du kan inte endast välja din favoritbergsvy, utan även vilken årstid du vill hänga upp på din vägg! Snötäckta bergslandskap skriker mys och trygghet, medan fantastiska solnedgångar och -uppgångar bidrar till en förtrollande atmosfär. Fototapeter med berg som täcks av gyllene höstskogar får en att bara vilja dra fram filten och en kopp te. Om du vill pigga upp ett utrymme är berg som pryds av somriga ängar och blå himmel rätt val.

Fototapeter med berg är ett utmärkt val för alla rum

Fototapeter med berg passar alla rum i hemmet. Naturmotiv har i allmänhet en lugnande effekt, och därför är de här tapeterna speciellt härliga att hänga upp i sovrum. Bekanta dig med våra fototapeter för sovrum i kategorin fototapeter sovrum”. Om du har ett hemmakontor och vill skapa en lugn stämning där, är de här fototapeterna också ett utmärkt alternativ!

Fototapeter med berg i olika material

Majoriteten av fototapeterna i vårt sortiment är non-woventapeter. De här tapeterna imponerar inte endast med sin robusthet, utan de är också mycket lätta att hänga upp eftersom limmet kan appliceras direkt på väggen. Dessutom kan du skapa en avslappnad känsla i köket eller badrummet med fototapeter med berg i non-wovenmaterial, eftersom de lämpar sig att användas i fuktiga utrymmen. Non-woventapeter är inte heller lättantändliga och de kan vanligtvis rengöras väldigt noggrant. Vissa kan till och med återanvändas av vissa tillverkare. Om du någon gång i framtiden bestämmer dig för att köpa en annan non-woven tapet från vår nätbutik kan den gamla tapeten dessutom lätt tas bort!

Du hittar också några fototapeter med berg tillverkade av papper. De är ett fantastiskt förmånligt alternativ och de är dessutom miljövänliga! Om du letar efter det lättaste alternativet är självhäftande tapeter ett bra val.

Instruktioner – Häng upp dina fototapeter med berg så här

Innan du beställer din nya fototapet eller 3D-tapet i vår nätbutik bör du mäta dina väggar. Observera att fototapeter finns i olika format, och vissa måste sättas ihop eller klippas till rätt storlek. Ta reda på ifall tillverkaren av dina nya fototapeter med berg rekommenderar att de ska hängas upp så de överlappar varandra lite eller om de ska hängas upp bredvid varandra så att kanterna endast rör varandra. Se också till att dina väggar är så släta och torra som möjligt. Det kan hjälpa att rita hjälplinjer på väggarna, särskilt om du ska tapetsera större motiv. Om du har valt en papperstapet ska limmet appliceras på själva tapeten och den ska blötläggas i cirka fem till tio minuter. Eftersom fototapeter oftast har en non-wovenrygg är tapetseringen i de flesta fallen lättare. När man ska hänga upp non-woventapeter appliceras limmet på väggen istället för tapeten. Detta innebär att materialet i tapeten håller sin struktur och inte mjuknar. Så här hänger man fototapeter med berg i non-wovenmaterial:

  1. Blanda limmet enligt instruktioner och försök att undvika klumpar, de kan senare synas på tapeten.

  2. Applicera sedan tillräckligt med lim på väggen och så jämnt som möjligt. Applicera dock inte lim på hela väggen ännu, eftersom det då kommer att torka för tidigt.

  3. Ta den första tapetremsan och placera den på väggen och i takkanten i hörnet var du börjar. Se till att den hängs korrekt, eftersom den första remsan är nödvändig för en rak och snygg tapetsering.

  4. Stryk över fototapeten på väggen uppifrån ner med en tapetborste eller svamp för att jämna ut den.

  5. Fortsätt på samma sätt med följande remsor. Du bör dock se till att motivet blir rätt.


Till sist kan du ännu göra mindre korrigeringar med en skarvrulle och tryckspatel.

Högkvalitativa fototapeter med berg av världens bästa tillverkare

I BRICOFLOR:s nätbutik hittar du högkvalitativa fototapeter med berg från kända tillverkare. De här tillverkarna satsar inte endast på designen av fototapeterna, utan även på kvalitén. Walls by Patel är till exempel ett ungt märke vars fototapeter imponerar både när det gäller utseendet och kvalitén.

A.S. Création – Experten som erbjuder något för alla

A.S. Création är en av de absolut bästa tapettillverkarna. Det här märket erbjuder uttrycksfulla mönster och imponerande naturbilder. A.S. Créations fototapeter med berg passar lika bra i kontorsutrymmen som de gör hemma. Dessutom satsar företaget på miljövänlig produktion och produkterna är av högsta kvalitén.

Köp fototapeter med ber nu från BRICOFLOR!

När du har hittat de perfekta fototapeterna med berg för dig och ditt utrymme drar du såklart nytta av våra omfattande tjänster. Tack vare vår bästa prisgaranti får du dina nya fototapeter till det bästa priset, och dessutom levereras de hem till din dörr! Du behöver alltså inte springa i oändligt många butiker, utan kan göra allt från din egen sköna soffa.

Vi vill naturligtvis även hjälpa dig om du har ett större renoveringsprojekt på kommande. Om du behöver större mängder kan du be om ett individuellt erbjudande av oss. Du kan även kontakta vår kompetenta kundtjänst om du har andra frågor, önskemål eller förslag. Det är bara att skicka ett e-postmeddelande, ringa eller använda vårt kontaktformulär. Vi hjälper dig gärna med allt gällande våra produkter och tjänster!

Plus icon läsa mera