Graffititapeter är ett bra val för tonåringens rum eller fritidsrummet, då de tillför mycket en…

läsa mera
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim

Läs mer

Energi och inspiration med graffititapeter

Graffiti är en konstform som föddes i New York på 80-talet, och har sedan dess varit både kritiserad och uppskattad. Det har alltid varit en symbol för frihet och uttryck som är ofta kopplad till musik och dans. Både på gatorna samt i konstgallerier är graffiti beundrad av många unga och anses vara en modern tagning på konst som ofta leder till ett ökat intresse i visuella former. Det är väldigt viktigt för de rastlösa tonåringarna att hålla sig stimulerade och sysselsatta, därför är stora och färgstarka graffititapeter bra för inspirationen och är ett starkt uttryckssätt som talar för sig själv. I kategorin fototapeter tonårsrum hittar du även andra bra val för ungdomarna.

Hitta ditt uttryck med graffititapeter

Hos oss hittar du en variation av graffititapeter som kommer i olika färger för att se till att de passar dina behov bäst. Våra graffititapeter från A.S. Création varierar i storlek och stil, från fototapeter för hela väggen, till mönstrade tapeter som upprepar sig och blir matchade för att bilda ett konsekvent mönster. Graffititapeter är ett perfekt tillägg till ett modernt och ungdomligt utrymme. 

Vinyl garanterar hållbara graffititapeter till ditt hem

Om du väljer vinyltapet har du valt en av de tuffaste och starkaste tapeterna. graffititapeter gjorda av vinyl ser otroligt bra ut och är också rep- och slittåliga. Vinylen värms upp och skummas flera gånger, innan den appliceras på non-wovenryggen. Den här typens tapeter passar utmärkt att användas i badrum och kök, eftersom de går att tvätta och är vattentäta. Det är dock viktigt att komma ihåg att lufta badrummet regelbundet om du väljer att hänga en härlig graffititapet i vinyl där.

Vinyltapeter har också en utmärkt ljusäkthet, så du behöver inte oroa dig för hur mycket naturligt ljus tapeten utsätts för. Den kommer att behålla sina vackra färger och du kommer att få njuta av dem länge! Tack vare vinyltapeters non-wovenrygg är de inte endast lätta att hänga upp på väggen, utan också lätta att ta bort om du bestämmer dig för att testa på något nytt i tapetväg i framtiden!

Strukturtapeter i graffitistil

Med strukturtapeter kan du välja non-woven eller papper som stödmaterial. Strukturerade graffititapeter har också en vinylbeläggning, som dock inte har behandlats lika detaljerat som på en vinyltapet. Därför är inte strukturtapeter riktigt lika slitstarka, men lämpar sig ändå utmärkt att hängas i rum som utsätts för konstant solljus. De kan också rengöras noggrant.

Hur hänger du dina graffititapeter?

Beroende på vilket stödmaterial du har valt till graffititapeterna, skiljer sig metoderna för hur de ska hängas upp lite. När du ska hänga upp en non-woventapet kan du applicera limmet direkt på väggen. När du ska hänga upp en papperstapet måste du däremot applicera limmet på själva tapetremsorna. Oavsett vilket material du har valt behöver du bara standardredskapen för att hänga upp dina nya graffititapeter!

Innan du beställer dina nya graffititapeter i vår nätbutik bör du mäta dina väggar såklart. Kom ihåg att också kolla om dina nya tapeter har rak mönsterpassning, förskjuten mönsterpassning eller ingen alls. Om du har valt en tapet med förskjuten mönsterpassning rekommenderar vi speciellt att beställa en extra rulle, ifall några små misstag skulle ske under tapetseringen. 

När du tapetserar rekommenderar vi att klippa tapetremsorna i rätt storlek med cirka fem centimeter extra både på övre och nedre sidan. Den extra biten kan du sedan klippa av exakt längs med väggen. Innan du börjar tapetsera lönar det sig att se till att väggarna är så släta och torra som möjligt, samt att försöka blanda limmet så att det inte blir några klumpar.

Graffititapeter av kända tillverkare

I vår nätbutik hittar du ett brett utbud av graffititapeter av en mängd olika topptillverkare. Det finns tapeter för alla olika inredningsstilar. Graffititapeternas otroliga mångfald tillåter dig att skapa personliga inredningsdetaljer och en atmosfär som speglar dig själv som person. I BRICOFLOR nätbutik hittar du välkända namn inom tapetindustrin som A.S. Création, livsstils- och modemärken som Esprit och Versace och unga och moderna varumärken som Livingwalls. Deras graffititapeter hämtar en frisk fläkt till dina utrymmen, och se även till att bläddra bland våra andra färgstarka tapeter som till exempel i kategorin fototapeter turkos!

Graffititapeter från den kända tillverkaren a.s. création

Tapettillverkaren A.S. Création som ligger i Gummersbach inspirerar varje år med mer än 6 000 smakfulla tapetdesigner. De här tapeterna är väldigt populära internationellt och hämtar friska fläktar till rum över hela världen. A.S. Création erbjuder också ett brett urval av Graffititapeter för varje stil och rum, de är experter på design och hög kvalitet. Den här tillverkaren är även väldigt mån om att använda de bästa råvarorna på ett hållbart sätt. Moderniserade produktionstekniker säkerställer en energieffektiv produktion och konstanta kvalitetskontroller säkerställer att dina väggar endast dekoreras med de absolut bästa graffititapeterna.

Beställ graffititapeter nu från vår nätbutik! 

Om du vill att ditt hem, inkluderande dina väggar, ska utstråla utsökt stil behöver du inte leta längre. Bläddra i vår nätbutik och hitta din favoritmodell av graffititapeter! Om du har svårt att föreställa dig hur en viss tapet skulle se ut i ditt utrymme lönar det sig för dig att använda vår gratis provtjänst. Den möjliggör det för dig att se i verkligheten hur de vackra graffititapeterna skulle se ut i just ditt hem. När du sedan har bestämt dig för vilken tapet är det perfekta valet för dig kan du dra nytta av vår bästa prisgaranti, vilket garanterar dig att du får din favoritprodukt till det lägsta möjliga priset. 

Om du planerar på att göra en större renovering och behöver stora kvantiteter kan du be om ett individuellt erbjudande av oss! Du behöver endast kontakta vårt säljteam som gärna ger dig det bästa möjliga erbjudandet. Våra experter finns också tillgängliga för dig om du har frågor om graffititapeter eller vad som helst annat gällande våra produkter! Du kan kontakta oss via e-post, telefon eller vårt kontaktformulär. Vi ser fram emot att höra från dig!

Plus icon läsa mera