Black WeeksSpara upp till 60% på många produkter!

Close icon

Fototapeter Orientalisk - Drömlik design som i en saga

Följ med oss på en spännande resa in de orientaliska sagornas värld och föreställ dig att du är med i en saga ur Tusen och en…
läsa mera
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
1 - 20 av 75 Produkter

Intensiva färger, eleganta detaljer och spännande mönster är några exempel på vad som kännetecknar orientalisk inredningsstil. En kombination av bekvämlighet och hög kvalitet som matchar din inredning. Fototapeter orientalisk blir rummets höjdpunkt och du har en fantastisk design med praktiska egenskaper.

Sagolik interiör tack vare fototapeter orientalisk

Starka och varma färger i gult, rött och orange samt spännande nyanser av blått och grönt dominerar i den färgstarka orientaliska stilen. Med guld och silveraccenter skapar fototapeter orientalisk en ståtlig plats i ditt hem som påminner om en orientalisk saga. Inom världen av interiör design finns inga gränser.

En inredningsstil i enkla jordnära färger kan skapa ett lugn och en helhet till den fantastiska designen, och den låter 3D-tapeter ta upp all uppmärksamhet i rummet. Färgglada kuddar, mjuka mattor och inredningsdetaljer i olika metaller ger ett sagolikt intryck. Tillsammans med möbler i trä och läder och andra naturliga inslag, och med fototapeter orientalisk är rummets orientaliska look komplett.

Speciellt som vardagsrumstapeter eller sovrumstapeter kan fototapeter orientalisk fånga en drömmande känsla som bjuder in till avkoppling och du har en fantastisk plats att njuta av livet.

Fascinerande fördelar med 3D-fototapeter

Du hittar en enorm mängd av olika produkter i vår nätbutik, vilket inkluderar nonwoven tapeter. Dessa har extrema fördelar och är ett praktiskt alternativ till dina väggar. Nonwoven fototapeter orientalisk är brandsäkert och gjort på ett material som andas, samtidigt som tapeten är vattentålig och stabil. Dessa egenskaper gör att du kan fortsättningsvis njuta av dina fototapeter orientalisk i många år trots att tapeten kommer i kontakt med vatten. Du kan även snabbt, säkert och lätt sätta upp och ta ner dina nonwoven tapeter, eftersom tapetlimmet stryks direkt på väggen.

Tapetsera med fototapeter orientalisk lätt och säkert

För en lätt och säker installation av dina nya fototapeter orientalisk har vi några enkla steg som du kan följa.

Före du börjar bör du kontrollerat att väggarnas ytor är torra och jämna. Om det finns ojämna partier i väggen bör dessa fyllas i och jämnas ut. Väggen bör dessutom ha en jämn färg eftersom olika färger på väggarna kan leda till ett mindre bra resultat.

När du tapetserar med fototapeter orientalisk är en rumstemperatur på ungefär 20 °C optimalt. Du kan skissa några tunna vertikala riktlinjer med en blyertspenna och använda ett vattenpass för att precisera tapetens placering. Börja skissa från mitten av väggen och fortsätt sen med jämna intervall på bägge sidor om väggen. Om det uppstår bitar som sticker ut av tapeten kan dessa lätt skäras bort. Om dina tapetvåder fortfarande är hela och ihoprullade kan du skära isär dessa för att passa väggens storlek med hjälp av de riktlinjer du skissat.

Nästa steg är att applicera tapetlimmet på tapetvåderna med hjälp av en roller. Placera den första tapetvåden av fototapeter orientalisk på väggen och se till att följa riktlinjerna och undvik att överlappa eller göra glapp mellan tapetvåderna. Fäst tapeten på väggen genom att stryka med tapetrollern från mitten och nedåt, vilket kommer att ta bort alla luftbubblor. Torka bort överflödigt lim med en våt svamp. Fortsätt på samma sätt med de andra tapetvåderna. När du är färdig bör du låta fototapeter orientalisk torka i rumstemperatur på ca. 20 °C.

Navigera orientaliska paradis genom 3D-tapeter från välkända tillverkare

Fånga in den drömmande världen från sagorna i Tusen och en natt, och visa upp den på dina väggar med fototapeter orientalisk. Du hittar mängder med olika alternativ i vår nätbutik som kommer att förvandla dina väggar till ett iögonfallande konstverk på nolltid. Det stora urvalet i vår nätbutik inkluderar varierande produkter från kända tillverkare, till exempel hittar du enastående produkter från Ennkii och Komar.

Enkii: Kundfokus är det viktiga

Det tyska företaget grundades 2013, och erbjuder moderna och förmånliga fototapeter i en mängd olika snygga designer. Högsta prioritet är nöjda kunder och att installationen av fototapeter orientalisk ska vara smidig och säker.

Komar: Förstklassiga produkter från marknadsledaren

Komars fototapeter orientalisk har attraktiva designer där kvalitet och hållbarhet är i fokus. Tack vare innovativa produktionstekniker och kreativa idéer har företaget etablerat sig som en av marknadens ledande aktörer i tapetbranschen.

Beställ fantastiska fototapeter orientalisk snabbt och billigt via nätet

Det är numera svårt att föreställa sig tapetmarknaden utan 3D-tapeter - det är en fascinerande teknik där en kombination av funktionalitet och design leder till att dina väggar blir rummets höjdpunkt. 

Vi vill erbjuda dig ett stöd i form av expertis och branscherfarenhet. Du får även exklusiva fördelar när du väljer fototapeter orientalisk - till exempel garanterar vår bästa prisgaranti att du inte betalar ett öre för mycket för dina produkter. Om du har större renoveringsprojekt på gång rekommenderar vi att du tar kontakt för att få en individuell offert där mängden produkter står, och hjälper dig att spara pengar.

Vi har en kompetent och serviceminded personal som är redo att svara på dina frågor. Du kan kontakta oss via e-mail, telefon eller använda vårt kontaktformulär. Missa inte chansen och unna dig själv lyxiga fototapeter orientalisk från BRICOFLOR!

Plus icon läsa mera