Fototapeter med skogsmotiv– En naturlig atmosfär

Vinden som rasslar i trädtopparna, fåglarnas kvitter och löven som prasslar – fototapeter med skogsm…

läsa mera
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
1 - 20 av 310 Produkter

Fototapeter med skogsmotiv – Tillbaka till rötterna

Fototapeter med skogsmotiv är en riktigt höjdpunkt för alla som älskar naturen. Med en lugnande inredning kan du skapa en liten idyll och glömma vardagen. Fototapeter med skogsmotiv skapar på nolltid en helt ny känsla i ditt hem. Skapa en liten oas av välbefinnande hemma och en plats för dig att landa i den hektiska livsstilen som är vanlig i städer. Att komma hem ska kännas skönt och avslappnande. Du kan välja mellan olika dekorer, vilka alla hämtar en bit natur in i ditt hem och garanterar en harmonisk atmosfär. 

En skog full av möjligheter: Fototapeter med skogsmotiv skapar perfekta accenter 

Upplev underbara skogslandskap under olika årstider och från olika delar av världen. Njut av tystnaden som råder i den orörda naturen och låt inte storstadens liv och rörelse störa dig. I vårt sortiment hittar du ett stort urval av otroligt verklighetstrogna fototapeter med skogsmotiv, som verkligen omvandlar ditt rum till en oas. Utnyttja möjligheterna som 3D-fototapeter med skogsmotiv erbjuder och inred dina rum i harmoni med naturen. I kategorin ”Fototapeter badrum”, hittar du till exempel perfekta fototapeter för att ge ditt badrum det lilla extra.

Granar, björkar, ormbunkar och röda flugsvampar

Fototapeter med djungelmotiv är exotiska: gröna ormbunkar, mystiska floder, exotiska fåglar och blommor samt uppfriskande vattenfall tar dig med på en expedition genom djungeln. Olika löv- och granskogar är lite mer hemtrevliga, som framför allt inspirerar med sina olika nyanser av grönt och en subtil mystik. Solens strålar som tar sig genom trädtopparna skapar en otrolig stämning som passar vilket rum som helst. I kategorin ”Fototapeter grön” hittar du fototapeter som skapar en härlig grön oas. Om du gillar mera ovanliga och mystiska saker, är fototapeter med motiv av sagoskogar ideala för dig. De trollar fram en unik atmosfär med röda flugsvampar, dimma och skogsdjur. Fototapeter i svartvita skogsmotiv ger också rummen en väldigt mystisk atmosfär. De är trots sin naturliga design även perfekta för moderna och stilrena inredningar. 

Fototapeter med skogsmotiv ger en alldeles speciell effekt

Fototapeter med skogsmotiv är otroligt imponerande speciellt tack vare sitt fantastiska verklighetstrogna utseende. Den speciella bearbetningen av 3D-fototapeter med skogsmotiv ger dig känslan av att du verkligen är i skogen. Den gröna färgskalan skapar ett lugnt och avkopplande utrymme, medan de täta trädtopparna i tapeten ger rummet ett andra tak som garanterar säkerhet och komfort. Tack vare de här egenskaperna är fototapeter med skogsmotiv inte endast perfekta för att användas i hem, utan passar också utmärkt i kontorsutrymmen, läkarmottagningar och väntrum.

Vad tillverkas fototapeter med skogsmotiv av?

Majoriteten av fototapeter i vårt sortiment är non-woventapeter. De här tapeterna imponerar inte endast med sin robusthet, utan de är också mycket lätta att hänga upp eftersom limmet kan appliceras direkt på väggen. Dessutom kan du skapa en avslappnad känsla i köket eller badrummet med fototapeter med skogsmotiv i non-wovenmaterial, eftersom de lämpar sig att användas i fuktiga utrymmen. Non-woventapeter är inte heller lättantändliga och de kan vanligtvis rengöras väldigt noggrant. Vissa kan till och med återanvändas av vissa tillverkare. Om du någon gång i framtiden bestämmer dig för att köpa en annan non-woven tapet från vår nätbutik kan den gamla tapeten dessutom lätt tas bort!

Mångsidiga fototapeter med skogsmotiv för varje rum

I vår nätbutik hittar du, förutom non-woventapeter, fototapeter gjorda av papper. De här tapeterna kännetecknas av sitt förmånliga pris. Dessutom andas papperstapeter väldigt bra. I vår nätbutik hittar du också tapeter för dörrar, tak och sluttande tak. Om du vill göra det väldigt lätt för dig själv rekommenderar vi självhäftande tapeter

Häng upp dina nya fototapeter med skogsmotiv rätt

Innan du beställer din nya fototapet eller 3D-tapet i vår nätbutik bör du mäta dina väggar. Observera att fototapeter finns i olika format, och vissa måste sättas ihop eller klippas till rätt storlek. Ta reda på ifall tillverkaren av dina nya fototapeter med skogsmotiv rekommenderar att de ska hängas upp så de överlappar varandra lite eller om de ska hängas upp bredvid varandra så att kanterna endast rör varandra. Se också till att dina väggar är så släta och torra som möjligt. Det kan hjälpa att rita hjälplinjer på väggarna, särskilt om du ska tapetsera större motiv. Om du har valt en papperstapet ska limmet appliceras på själva tapeten och den ska blötläggas i cirka fem till tio minuter. Eftersom fototapeter oftast har en non-wovenrygg är tapetseringen i de flesta fallen lättare. När man ska hänga upp non-woventapeter appliceras limmet på väggen istället för tapeten. Detta innebär att materialet i tapeten håller sin struktur och inte mjuknar. Så här hänger man skogsfototapeter i non-wovenmaterial:

  1. Blanda limmet enligt instruktioner och försök att undvika klumpar, de kan senare synas på tapeten.
  2. Applicera sedan tillräckligt med lim på väggen och så jämnt som möjligt. Applicera dock inte lim på hela väggen ännu, eftersom det då kommer att torka för tidigt. 
  3. Ta den första tapetremsan och placera den på väggen och i takkanten i hörnet var du börjar. Se till att den hängs korrekt, eftersom den första remsan är nödvändig för en rak och snygg tapetsering.
  4. Stryk över fototapeten på väggen uppifrån ner med en tapetborste eller svamp för att jämna ut den. 
  5. Fortsätt på samma sätt med följande remsor. Du bör dock se till att motivet blir rätt.
  6. Till sist kan du ännu göra mindre korrigeringar med en skarvrulle och tryckspatel.

Fototapeter med skogsmotiv från kända tillverkare

I vårt urval hittar du en mängd kända tillverkare och mångsidiga designer som du inte hittar hos andra återförsäljare. Vi erbjuder märkestapeter till ett överkomligt pris och av högsta kvalitet. Livingwalls fototapeter har till exempel inspirerats av tidsandan från olika tidsperioder och mode. Topptillverkarna erbjuder även otroliga fototapeter med skogsmotiv.

Livingwalls: Moderna tapeter med ett naturligt utseend

Märket Livingwalls sticker ut från mängden tack vare sina mångsidiga kollektioner som alla har en innovativ ton. Tack vare många samarbeten med andra designers och livsstilsvarumärken har du en möjlighet att dekorera dina väggar med trendiga mönster och moderna motiv. Märkets fototapeter med skogsmotiv inspirerar också med sin moderna design och mångsidighet. Livingwalls tapeter imponerar inte endast med sin design, utan deras FSC-certifierade tapeter tillverkas under miljövänliga förhållanden av de bästa råvarorna. Märket använder sig också av energieffektiva produktionsprocesser.

Köp fototapeter med skogsmotiv i vår nätbutik nu!

Tack vare vår nätbutik behöver du inte längre stressa när du ska inreda på nytt i ditt hem. Du kan ta dig din tid när du väljer de rätta fototapeterna i skogsmotiv för dig och fatta beslut först när du känner dig helt säker. BRICOFLOR erbjuder dig ett urval, som du inte hittar hos någon annan specialiserad återförsäljare, och helt säkert kommer att ge dig ett nytt perspektiv på väggdesign. Utnyttja dessutom vår bästa prisgaranti och spara pengar. Om du behöver en större mängd tapeter kan du också begära ett individuellt erbjudande. Om du har några som helst frågor om skogsfototapeter, eller vad som helst annat, kan du kontakta oss per telefon, e-mail eller vårt kontaktformulär. Vårt team av experter hjälper dig gärna för att allt ska gå så smidigt som möjligt för dig!

Plus icon läsa mera