Black WeeksSpara upp till 60% på många produkter!

Close icon

Fototapeter stadssiluett - oändligt med perspektiv

Från en urban stadssiluett av New York, Shanghai eller Tokyo till en romantisk vy över Paris i solnedgång till den vackra …

läsa mera
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
1 - 20 av 74 Produkter

Stadssiluetter har länge varit ett trendigt och modernt motiv bland inredningsintresserade. Storslagna skyskrapor i vackra storstäder har fått pryda flertalet posters och tatueringar, men nu finns de även som motiv i 3D-tapeter. Med fototapeter stadssiluett kan du förvandla dina väggar till något alldeles unikt som du kan njuta av i många år framöver

Hela världen ligger för dina fötter med fototapeter stadssiluett

Ordet stadssiluett för tankarna till legendariska vyer av Manhattan. Med fototapeter New York kan man förundras över de imponerande skyskraporna i staden som aldrig sover och inspireras av den vackra utsikten över the Big Apple.

Det finns även andra stora och berömda städer med vackra stadssiluetter att njuta av med fototapeter stadssiluett - oavsett om det är mäktiga vyer över Big Ben och London Eye i charmiga London eller ett drömskt panorama över kärlekens stad Paris där du kan njuta av en romantisk atmosfär vid Eiffeltornet.

Fototapeter stadssiluett passar perfekt som fondvägg och är ett utmärkt alternativ till tapeter för tonåringar och vardagsrumstapeter.

Fototapeter stadssiluett - mer än bara snygga designer

Fototapeter stadssiluett är det perfekta alternativet till dina väggar tack vare dess praktiska fördelar samt varierande motiv och höga kvalitet. I vår nätbutik hittar du främst nonwoven tapeter som är brandsäkra och gjorda i ett material som låter tapeten andas. Nonwoven tapeter är dessutom väldigt vattentåliga och dimensionellt stabila, vilket betyder att du kan njuta av fototapeter stadssiluett i flera år framöver efter långvarig användning och kontakt med vatten. Det betyder även att nonwoven tapeter går att använda för köket och badrummets väggar. Att sätta upp och ta ner fototapeter stadssiluett går både snabbt och enkelt, eftersom du kan applicera tapetklistret direkt på väggen.

Fixa enkelt till din drömvägg med fototapeter stadssiluett

Härnäst vill vi beskriva några enkla steg som vi rekommenderar att du tar för att säkerställa att du säkert och lätt kan tapetsera med dina nya fototapeter stadssiluett.

Innan du börjar bör du se till att väggen som ska tapetseras är jämn och torr. Skulle det finnas några ojämnheter är det viktigt att du fyller ut och jämnar ut dessa, eftersom de kan synas på tapeten efteråt. Väggen bör också vara i en jämn färg, annars kan resultatet bli mindre bra.

När du tapetserar med fototapeter stadssiluett är det bra att göra det i rumstemperatur på ca. 20 °C och undvika luftdrag. Du kan använda vattenpass och skissa tunna vertikala hjälplinjer på väggen som vägledning för hur du ska tapetsera med fototapeter stadssiluett och få ett jämnt resultat. Linjerna bör börja från mitten av väggen och fortsätta med ett jämnt intervall på båda sidor. Ta hjälp av linjerna du skissat för att skära individuella tapetvåder till rätt längd. Lämna gärna en extra längd på fem cm som du senare kan skära bort.

Använd en roller för att applicera tapetklistret. Du kan nu börja förbereda den första tapetvåden. Undvik glapp och överlappningar och se till att du följer de skissade hjälplinjerna. Med hjälp av en tapetborste kan du pressa ut luftbubblor från tapeten - börja från mitten och jobba utåt. Överflödigt lim kan torkas bort med en våt svamp. Fortsätt på samma sätt med de övriga tapetvåderna. Låt fototapeter stadssiluett torka i rumstemperatur på ca.  20 °C och undvik luftdrag.

Fantastiska produkter till förmånliga priser

Fototapeter stadssiluett har många fördelar - både praktiskt och utseendemässigt. Det är ett utmärkt sätt att pryda dina väggar med hållbara och högkvalitativa tapeter. Därför kan vi erbjuda dig en stor mängd av fantastiska förstklassiga fototapeter stadssiluett gjorda av välkända tillverkare, som till exempel Ennkii och Komar.

Ennkii: Kvalitet måste inte vara dyrt

Det tyska företaget, grundat 2013, har gjort det till sitt mål att garantera nöjda kunder och högkvalitativa produkter. Ennkii erbjuder ett stort urval av moderna och förmånliga fototapeter med flera olika vackra motiv, däribland fototapeter stadssiluett.

Komar: Hållbara, innovativa och kvalitativa tapeter

Innovativa idéer och finslipade produktionsmetoder har lett till att företaget blivit ett av de ledande inom branschen. De gör sitt yttersta för att Komar fototapeter stadssiluett ska ha lockande designer och vara högkvalitativa, samtidigt som produktionsprocessen har utvecklats för att vara så hållbar som möjligt.

Beställ urbana fototapeter stadssiluett i BRICOFLORs nätbutik

Har fördelarna med fototapeter stadssiluett övertygat dig? Hitta din favorit i vårt sortiment och ta del av våra exklusiva fördelar när du köper fototapeter stadssiluett- till exempel drar du nytta av vår bästa prisgaranti som säkerställer att du inte betalar ett öre för mycket för dina fototapeter stadssiluett.

Om du har ett större projekt på gång rekommenderar vi att du tar kontakt och ber om en individuell offert, där den specifika mängden som behövs framgår - du sparar både tid och pengar.

Om du har några frågor eller funderingar är du varmt välkommen att ta kontakt med en av våra vänliga och kunniga rådgivare som är glada över att svara på dina frågor. Du kan kontakta oss via telefon, e-post eller via vårt kontaktformulär. Vi ser fram emot att hjälpa dig med dina kommande projekt.

Plus icon läsa mera