Fototapeter undervattensliv – Utforska havens djup

Världens hav är både vackra och mystiska, precis som livet under deras yta. Färggranna fiskar och koraller, söta delfiner och…
läsa mera
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-20%
origin-claim
-20%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
20 / 39 Produkter

Dyk ner i fototapeter undervattensliv

Du behöver inte resa runt halva jorden för att uppleva olika undervattenslivet som finns i de olika haven, du kan helt enkelt hänga dem upp på din vägg! Fototapeter undervattensliv hämtar samma lugn som haven har, samtidigt som de såklart även dekorerar dina väggar med det mystiska och spännande undervattenslivet. De här fototapeterna är också ett utmärkt alternativ om du gillar akvarier, men kanske inte vill ha ett hemma. Fototapeter undervattensliv finns i både olika färger och med olika motiv, du måste bara hitta din favorit!

Fototapeter undervattensliv för alla inredningsstilar

Fototapeter undervattensliv behöver inte alltid vara lugna och harmoniska. Det finns även alternativ som känns mera spännande och som om du skulle vara på ett äventyr i havens djup. Det beror helt enkelt på vad du är ute efter och hurdan stämning du vill att din inredning ska skapa! Det som är säkert är dock att fototapeter undervattensliv alltid är imponerande och att blåa fototapeter har ett naturligt lugn.

Utforska de sju oceanerna med fototapeter undervattensliv

Om du endast vill pryda dina väggar med havets olika blåa nyanser och lugnet som skapas när solstrålarna bryter genom vattnet kan du välja fototapeter undervattensliv som endast har de här enkla, men vackra motiven. Dessutom finns det såklart även fototapeter undervattensliv i en mängd olika blåa färger som turkos, akvamarin och azurblå. Precis som haven känns öppna och fria, bidrar fototapeter undervattensliv till att skapa ett öppet och luftigt utrymme. Ifall du däremot föredrar att skapa en riktig accentvägg som är iögonfallande på bästa sätt kan du till exempel välja fototapeter var färggranna fiskar simmar bland underbara koraller. 

Fototapeter undervattensliv passar i alla utrymmen och till en mängd olika inredningsstilar, men ett naturligt rum i hemmet att hänga dem i är såklart badrummet. Där bidrar de till en härlig och avkopplande atmosfär. Du kan bekanta dig med olika alternativ i kategorin ”fototapeter badrum”. 

Material – Vad är fototapeter undervattensliv tillverkade av?

Majoriteten av fototapeter i vårt sortiment är non-woventapeter. De här tapeterna imponerar inte endast med sin robusthet, utan de är också mycket lätta att hänga upp eftersom limmet kan appliceras direkt på väggen. Dessutom kan du skapa den härliga och avslappnande atmosfären som fototapeter undervattensliv bidrar till i köket eller badrummet med fototapeter i non-wovenmaterial, eftersom de är lämpar sig att användas i fuktiga utrymmen. Non-woventapeter är inte heller lättantändliga och de kan vanligtvis rengöras väldigt noggrant. Vissa kan till och med återanvändas av vissa tillverkare. Om du någon gång i framtiden bestämmer dig för att köpa en annan tapet från vår nätbutik kan den gamla tapeten dessutom lätt tas bort!

Mångsidiga fototapeter undervattensliv för varje rum

I vår nätbutik hittar du, förutom non-woventapeter, fototapeter gjorda av papper. De här tapeterna kännetecknas av sitt förmånliga pris. Dessutom andas papperstapeter väldigt bra. I vår nätbutik hittar du också tapeter för dörrar, tak och sluttande tak. Om du vill göra det väldigt lätt för dig själv rekommenderar vi självhäftande tapeter! Det finns alltså alternativ för varje behov och utrymme. 

Häng upp dina nya fototapeter undervattensliv rätt

Innan du beställer din nya fototapeter undervattensliv i vår nätbutik bör du mäta dina väggar. Observera att fototapeter finns i olika format, och vissa måste sättas ihop eller klippas till rätt storlek. Ta reda på ifall tillverkaren av dina nya fototapeter undervattensliv rekommenderar att de ska hängas upp så de överlappar varandra lite eller om de ska hängas upp bredvid varandra så att kanterna endast rör varandra. Se också till att dina väggar är så släta och torra som möjligt. Det kan hjälpa att rita hjälplinjer på väggarna, särskilt om du ska tapetsera större motiv. Om du har valt en papperstapet ska limmet appliceras på själva tapeten och den ska blötläggas i cirka fem till tio minuter. 

Eftersom fototapeter oftast har en non-wovenrygg är tapetseringen i de flesta fallen lättare. När man ska hänga upp non-woventapeter appliceras limmet på väggen istället för tapeten. Detta innebär att materialet i tapeten håller sin struktur och inte mjuknar. Så här hänger man fototapeter i non-wovenmaterial:

  1. Blanda limmet enligt instruktioner och försök att undvika klumpar, de kan senare synas på tapeten.
  2. Applicera sedan tillräckligt med lim på väggen och så jämnt som möjligt. Applicera dock inte lim på hela väggen ännu, eftersom det då kommer att torka för tidigt. 
  3. Ta den första tapetremsan och placera den på väggen och i takkanten i hörnet var du börjar. Se till att den hängs korrekt, eftersom den första remsan är nödvändig för en rak och snygg tapetsering.
  4. Stryk över fototapeten på väggen uppifrån ner med en tapetborste eller svamp för att jämna ut den. 
  5. Fortsätt på samma sätt med följande remsor. Du bör dock se till att motivet blir rätt.
  6. Till sist kan du ännu göra mindre korrigeringar med en skarvrulle och tryckspatel.

Fototapeter undervattensliv – Högkvalitativa alternativ av de bästa tillverkarna

Vi vill erbjuda alla högkvalitativa fototapeter som faller i den egna smaken. Därför har vi ett brett utbud av olika typers fototapeter undervattensliv av kända tillverkare. Det unga varumärket Livingwalls är till exempel känt för sin innovativa och moderna design. Walls by Patel imponerar i sin tur med sin unika design och den höga kvalitén på tapeterna. 

Livingwalls: Innovativa fototapeter undervattensliv 

Livingwalls är ett relativt ungt märke, men har redan lyckats med att etablera ett namn för sig på marknaden. De har tagit inspiration från kultur, konst och natur för sina fototapeter. Livingwalls fototapeter undervattensliv är helt klart ett fantastiskt element att tillägga i inredningen! Dessutom satsar märket på en miljövänlig produktion, vilket naturligtvis är väldigt viktigt. 

Walls by Patel: Fototapeter undervattensliv av en imponerande designduo

Bakom det otroliga märket Walls by Patel ligger textildesignern Kathrin patel och Mark Patel som är grafisk designer. Tillsammans skapar de alldeles unika väggklädnader, och deras fototapeter undervattensliv är inget undantag. Precis som Livingwalls fototapeter är även dessa av en otroligt hög kvalitet. 

Köp nya fototapeter undervattensliv lätt och smidigt från BRICOFLOR

Hos BRICOFLOR hittar du ett urval som inte finns hos någon annan specialiserad återförsäljare. Vi förstår även att det ibland måste ta sin tid när man väljer nya element till inredningen, i synnerhet om de ska hängas upp på väggen. Därför är BRICOFLOR:s nätbutik så behändig. Du kan i lugn och ro bekanta dig med olika fototapeter undervattensliv. När du sedan har valt dina favoriter drar du alltid nytta av vår bästa prisgaranti, vilket betyder att du får dina nya fototapeter till det bästa priset! 

Om du behöver en större mängd fototapeter undervattensliv för något större renoveringsprojekt kan du be om ett individuellt erbjudande av oss. Du kan även kontakta oss med övriga frågor och önskemål! Våra sakkunniga anställda hjälper dig gärna med allt. Du kan kontakta oss via e-post, telefon eller vårt kontaktformulär. 

Plus icon läsa mera