REA: Spara upp till 70% i många kategorier nu!

Close icon

Ter Hürne Classic Line - Laminat klickgolv i en mängd olika exklusiva designer

Den eleganta ter Hürne Classic Line kollektionen har ett stort utbud av utomordentliga laminatgolv i klassis…

Läs mer
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
1 - 13 av 13 Produkter

Dynamiskt flerstavigt golv från ter Hürne

Den tyska tillverkare ter Hürne valt att fokusera på smakfulla laminatplankor och flerstavigt laminatgolv i ljusa nyanser, vilket gör att du utan problem kan inreda dina rum i vilken stil som helst. Kollektionen innehåller ca. 17 skeppsgolv i laminat i eleganta trä- och kakeldesigner med en specialbehandlad yta som gör att känslan och utseendet på golvet inte kommer att kännas annorlunda jämfört med äkta parkett eller äkta stengolv.

Tack vare dess neutrala, jordnära färger kan det matta laminatgolvet från Classic Line kombineras med en mängd olika nyanser, vilket gör att du inte behöver oroa dig alltför mycket om hur du ska matcha golv och möbler - dessa laminatplankor passar för varje smak och inredningsstil.

Hållbart laminat klickgolv från ter Hürne för lägenheter och byggnader

Det stiliga golvet från ter Hürne Classic Line passar för olika typer av användningsområden tack vare ett hållbart och slitstarkt ytskikt. Det yttre lagret skyddar material från dagligt slitage och gör så att du inte behöver lägga mycket tid på skötseln av golvet. Laminatgolv från ter Hürne möter kraven för användningsklass 23 och 32, vilket betyder att golvet passar perfekt för privata och allmänna utrymmen. I ditt hem kan du lägga laminatplankorna på golvet i exempelvis vardagsrummet eller i matsalen. Även i kommersiella utrymmen med en medelnivå av slitage kan detta golv användas. Detta inkluderar hotellrum eller små butiker.

Golvet har en nödvändig nivå av brandsäkerhet enligt brandklass Cfl-s1. Du kan alltid känna dig säker med detta golv tack vare halkskydd på ytskiktet. Tack vare en specialbehandlad stödplatta som är fukttålig behöver du inte oroa dig för fula märken på golvet om du skulle tappa ett glas vatten. En antistatisk ytbehandling ser till så att varken du eller dina elektriska apparater skadas av statisk elektricitet.

Ter Hürne Classic Line: Ett golv med gröna egenskaper

Nuförtiden är konsumenter allt mer medvetna om miljön och lägger en allt större vikt på en miljövänlig produktion av deras golv. Därför har även tillverkare av laminatgolv blivit alltmer medvetna om den miljöpåverkan produktionen har när man jobbar för att förbättra sina produktionsmetoder. Till exempel använder ter Hürne trä från hållbara skogsbruk för att tillverka sina laminatplankor, vilket är bevisat med PEFC-märkta priset som ter Hürne erhållit. Samtidigt bekräftar eco-Institut certifikatet att du väljer ett golv med en låg nivå av utsläpp. Laminatgolv med klicksystem från ter Hürne innehåller inte mjukgörare eller klor. Du behöver med andra ord inte oroa dig för att kunna installera detta golv i barnens rum!

Enkel installation av ditt nya laminatgolv med SmartConnect

Från kollektionen Classic Line kan det tyska familjeägda företaget erbjuda dig ett utbud av golv som kan enkelt kan installeras utan någon som helst yrkeserfarenhet. Detta är tack vare att ter Hürnes laminatgolv har ett SmartConnect klicksystem. Klicksystemet gör att du kan installera laminatplankorna på nolltid utan lim eller specialverktyg.

För bästa resultat kan du placera några distanskilar längs med väggen i början för att skapa en expansionsfog på ca. 10 mm. På så sätt undviker du att golvplankorna skulle bukta utåt vid varmare temperaturer. Vi rekommenderar att du även installerar ljudisolering, vilket kommer att dämpa ljudet av steg på golvet. Du kan utan bekymmer lägga laminatgolvet i rum med vattenburen golvvärme. Denna kollektion går att kombinera med golvvärme och golvet kommer därför inte att skadas av motsvarande värmesystem. Detta betyder att du inte enbart kommer att kunna njuta av ett vackert laminatgolv, utan även ett behagligt varmt golv under kalla årstider.

Köp ter Hürne Classic Lines laminat klickgolv till bästa pris från BRICOFLOR!

Har det högkvalitativa laminatgolvet från ter Hürne Classic Line övertygat dig och du skulle vilja installera det i ditt hem nu på en gång? Spara tid och beställ din favoritprodukt online direkt från BRICOFLOR, din expert inom väggar och golv. Tack vare vår bästa prisgaranti behöver du inte jämföra olika erbjudanden på förhand, eftersom våra produkter alltid kommer till bästa priset.

Du kan till och med få mer rabatt på din beställning om du köper en större mängd golv. Vi kommer isåfall att sätta ihop ett individuellt erbjudande för dig med ett ännu bättre pris. Låt oss veta mera om dina projekt och planer genom att ta kontakt med oss via telefon, e-post eller via vårt kontaktformulär. Om du inte ännu har bestämt dig för vilken färg eller design du vill beställa kan du använda vår gratis provtjänst - beställ flera provbitar i olika designer och jämför dem för att hitta din favorit.

Om du har några frågor eller funderingar om din beställning eller om någon produkt kan du kontakta oss närsomhelst. Vi ser fram emot att höra från dig!

Plus icon Läs mer