REA: Spara upp till 70% i många kategorier nu!

Close icon

Ter Hürne Trend Line: Stiligt laminatgolv med imponerande design

Namnet på den nya kollektionen från det välkända familjeföretaget från Münsterland s…

Läs mer
In stock:
2446,23 m²
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
1 - 9 av 9 Produkter

Från klassisk till framträdande – utbudet av Trend Line laminat klickgolv

Laminatgolvet från ter Hürne har designats för att specifikt kunna användas i modernt inredda rum, och golvet finns tillgänglig i tolv olika designer och två specialbredder. Färgutbudet består av laminatplankor med träimitation av ljus ek till rustika laminatplankor i bruna och gråa nyanser. De eleganta laminatplankorna i stort format finns tillgängliga i storlekarna 1286 x 243 mm och 1285 x 327 mm och varje laminatskiva har en tjocklek på 8 mm.

Laminatgolvets ytbehandling gör att golvets utseende har en realistisk känsla och ger olika intryck som harmoniserar med de olika färgvalen: En finborstad yta på golvet skapar en märkbar struktur som gör att det känns som att gå på ett äkta trägolv. En strukturerad yta känns som äkta trä under fötterna och den fina ytan av ter Hürne Trend Line laminatgolv är enkel att sköta om. Laminatgolvet har en matt yta som gör att laminatplankorna känns lyxiga och med ett mångfacetterat fogmönster i form av runda U- och V-fogar samt en V-fog på långsidan, som framhäver varje laminatplankas dimensioner och gör att känslan av laminatgolvet blir vilseledande likt ett äkta parkettgolv.

Bästa möjliga ter Hürne laminatgolv för privat- och kommersiellt bruk

Utöver dess tilltalande utseende har golvet förstklassiga tekniska egenskaper som gör det till en allsidig produkt för hem och företag. Det möter alla krav för att tillhöra användningsklass 32 och kan därför användas i rum med lätta till medeltunga objekt. Exempelvis kan golvet passa för hotellrum, små butiker och konferensrum. Där hemma behöver du inte fundera över belastningen av golvet och du kan även lägga laminat i rum med mycket rörelse - till exempel i hallen eller i vardagsrummet.

För att golvet ska hålla i flera år framöver har den stabila HDF-skivan inuti laminatskivan behandlats så att det inte ska svälla upp och är därför mindre känslig för fukt. Den halkfria ytan bidrar till din säkerhet och minimerar risken för att halka när du går på plankorna. Golvet är brandsäkert och inte lättantändligt enligt brandklass Cfl-s 1 vilket gör att du alltid kan känna dig säker med detta golv.

Bättre luftkvalitet med ett miljövänligt laminatgolv

Det tyska företaget lägger stor vikt på en energieffektiv produktion och använder till och med solenergi som energikälla. Det här gör ter Hürne laminat till ett perfekt val för alla som bryr sig om miljöskydd. Köpbeslutet hänger dock inte enbart på viktiga fördelar för naturen - även du kommer att dra nytta av golvets förstklassiga fördelar. Eftersom ter Hürne laminat klickgolv har en låg nivå av förorenande ämnen och utsläpp och istället består av naturliga råvaror kommer luften i ditt rum att förbli oförorenad och du kan säkert dra djupa andetag. Dessutom är plankorna antibakteriella, vilket skyddar din hälsa. Det lätt installerade golvet från ter Hürne.

Snabb installation av ditt laminatgolv med SmartConnect klicksystem

Är du en av dom som gillar att göra saker helt själv och utföra renoveringar själv? Du gör du ett utmärkt val med Trend Line! Laminatplankorna är utrustade med det innovativa SmartConnect klicksystemet som gör att du enkelt kan installera golvet utan professionell hjälp. Plankorna sätts enkelt ihop utan lim eller specialverktyg.

Ljudisolering med flytande installation för bästa resultat. Det gör att ljudet från gående minskar och på så sätt garanterar du ett tyst backgrundsbrus. Eftersom golvet passar med undergolvvärme kan du kombinera det med ett värmesystem baserat på varmt vatten utan att tveka och låta dina fötter njuta av ett varmt golv.

Upptäck ter Hürne Trend Line hos BRICOFLOR idag!

Om du vill inreda ditt rum i en modern stil med ter Hürne Trend Line kan du få en överblick av olika tillgängliga stilar i vår nätbutik. Alla varianter finns tillgängliga i vårt sortiment till ett fantastiskt pris tack vare vår bästa prisgaranti. Du kan även använda vår gratis provtjänst om du inte kan bestämma dig mellan olika versioner. På begäran skickar vi varuprov på de produkter du är intresserad av så att du kan jämföra dessa.

Om du redan har bestämt dig för din favorit och behöver en större mängd kan vi erbjuda dig ett individuellt erbjudande. Ta kontakt med vår kundtjänst via telefon, e-post eller via vårt kontaktformulär, och vi hjälper dig därifrån. Du är varmt välkommen att ta kontakt med oss om du upplever några som helst problem vid din beställning eller om du behöver hjälp med att välja rätt golv. Våra kunniga och vänliga expertråd kommer att ta hand om alla dina bekymmer och vi är glada över att få svara på dina frågor.

Plus icon Läs mer