REA: Spara upp till 70% i många kategorier nu!

Close icon
Schatex Wood "Yellowstone"Image maximise icon
Schatex Wood "Yellowstone"Image maximise icon
Schatex Wood "Yellowstone"Image maximise icon
Fire sale icon

Den här produkten har köpts 21 gånger under de senaste 4 veckorna.

Brand claim
  • Brandklass Bfl-s1: minimalt bidrag till brand med låg rökemission
  • Den mjuka ytan och det autentiska träutseendet skapar en unik och jordnära atmosfär
  • Emissionsklass A+, GUT miljömärkning och Green Label Plus: lågemissionsprodukt
  • Övertygar med sitt förmånliga pris, naturliga utseende och otroliga produktegenskaper
  • Enastående värme- och ljudisolerande egenskaper: skapar en lugn arbetsmiljö
-23 %
123.95 per textilplatta
95,89 krper textilplatta
383,56 kr per m²
SALE
Produkten är endast tillgänglig i enheter om 18 textilplattor.
Produkten är endast tillgänglig i enheter om 18 textilplattor.
Delivery icon
Leverans: 

349 kr per beställning

Delivery time icon
Leveranstid: 

teppichfliesen_balsan

Säkra betalningsmetoder
Payment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method icon
Fire sale icon

Den här produkten har köpts 21 gånger under de senaste 4 veckorna.

Produktbeskrivning
Arrow icon

Våra rumrekommendationer

Allt om Schatex Wood "Yellowstone"

Schatex Wood-kollektionen erbjuder ett otroligt urval av textilplattor i tre realistiska träimitationer. Dessa robusta och slittåliga textilplattor tillhör användningsklass 33, så de är perfekta för offentliga utrymmen med hög trafikintensitet, till exempel klassrum och butiker. Andra möjliga användningsområden är bland annat daghem, kontor, caféer, restauranger och varuhus. Schatex Wood textilplattorna har otroliga värme- och ljudisolerande egenskaper som skapar en avslappnad och tyst arbetsmiljö i varje rum. Dessa lösläggbara textilplattor isolerar även stegljud och annat buller, vilket gör dem perfekta för klassrum. Den mjuka ytan känns himmelsk under fötterna och det autentiska trämönstret skapar en unik, jordnära och lyxig atmosfär som inte kan uppnås med andra golvbeläggningar.

Äkta trägolv kan ofta kännas kalla och hårda under våra fötter, men detta är inte ett problem när du köper Schatex Wood mattplattor! Schatex Wood textilplankor ser ut som trägolv och skapar en modern men jordnära atmosfär i varje rum. De asymmetriska men genomtänkta färgfibrerna i Schatex Wood textilplattor är gjorda av 100 % polyamid och imiterar träets naturliga struktur på ett unikt och autentiskt sätt. För att skapa ett realistiskt slutresultat ser dessa textilplattor träutseende inte helt identiska ut, utan mönstren varierar från platta till platta, precis som i högkvalitativa parkettgolv. Kollektionen innehåller tre olika produktversioner som alla imponerar med sitt realistiska utseende, sin otroliga hållbarhet och med förstklassiga produktegenskaper. Om du letar efter ett golv som skapar en ljus och avkopplande atmosfär rekommenderar vi kollektionens beige textilplattor. För modiga dekoratörer och de som vill skapa en unik golvbeläggning rekommenderar vi att kombinera olika färgalternativ. Du kan även lägga de 25 cm x 100 cm stora mattplattorna i fiskbensmönster och skapa ett otroligt stilrent resultat.

Textilplattorna i Schatex Wood-kollektionen tillhör brandklass Bfl-s1, så de har minimalt bidrag till brand med låg rökemission. Halkskyddsklass R10 säkerställer att golven uppfyller säkerhetskraven för den kommersiella sektorn. För att få symbolen DS måste golvets friktionskoefficient vara >0,3. Dessutom har textilplattorna i Schatex Wood-kollektionen en antistatisk yta, vilket underlättar skötseln och förhindrar ansamling av elektricitet och damm på golvet. Du kan även lägga textilplattor ovanpå vattenbaserad golvvärme och njuta av varma fötter på kalla vinterdagar. Dessa lösläggbara textilplankor är också okänsliga mot stolshjulsbelastning i kommersiella utrymmen. Tack vare den höga dimensionsstabiliteten behåller Schatex Wood mattplankor sin form och tål små temperatursvängningar. Den höga ljusäktheten säkerställer att färgen på golvet inte ändras eller bleknar i solen, utan förblir vacker i många års tid.

Dessutom tillhör textilplattorna i Schatex Wood-serien emissionsklass A+ och har tilldelats den tyska miljömärkningen GUT (Gemeinschaft Umweltfreundlicher Teppichboden), som ger information om de råvaror som används i produktionen. Miljömärket Green Label Plus bekräftar att Schatex Wood är en lågemissionsprodukt och att företaget tar miljöpåverkan på allvar. Mattplankor designade och tillverkade i Frankrike är gjorda av högkvalitativa råvaror i moderna produktionsanläggningarna. Alla dessa villkor och ett aktivt och strikt kvalitetskontrollsystem garanterar att tillverkarens produkter alltid är förstklassiga.

Schatex textilplattor övertygar inte bara med sina fantastiska produktegenskaper och vackra färgalternativ, utan också med sitt otroliga pris-prestanda-förhållande. Så om du letar efter en golvbeläggning som känns otroligt himmelsk under fötterna och övertygar med sitt förmånliga pris, naturliga utseende och otroliga produktegenskaper, då har vi goda nyheter för dig! Schatex Wood textilplattor är det perfekta valet för ditt projekt. Upptäck det unika urvalet och låt din inspiration flöda med hjälp av textilplankor!

Teknisk data
Arrow icon