Close icon

Antracit textilplattor – Eleganta mörkgråa golv

 

Antracit är en otrolig mörkgrå färg, som verkligen framhäver resten av …

läsa mera
-19%
In stock:
192,25 m²
1 - 20 av 69 Produkter

Antracit textilplattor – Det perfekta neutrala valet

 

Om du gillar elegant och stilren inredning, men föredrar ett lite mörkare utrymme för att få till en härlig avslappnande stämning, är antracit textilplattor verkligen någonting för dig. Antracitgrå är den perfekta gråa färgen till hemmets olika utrymmen. Dessutom passar antracit textilplattor med de flesta inredningsstilarna samt färger, eftersom antracitgrå är en väldigt neutral mörkgrå nyans. Om du letar efter en mörkare golvbeläggning, men tycker att svart blir för hårt, är antracit textilplattor ett utmärkt val. De är otroligt vackra till exempel kombinerade med vita möbler eftersom de tillsammans skapar en härlig kontrast. Antracit textilplattor passar också utmärkt med en färggrannare inredning, om du föredrar det. 

 

Antracitgrå är en väldigt balanserad färg, men antracit textilplattor gör ändå ett intryck när man kommer in i rummet. Om du letar efter ljusare gråa golv, rekommenderar vi att du bekantar dig med vårt utbud av gråa textilplattor! Hos BRICOFLOR hittar du allt från mörkgråa till ljusgråa textilplattor, så det är bara att välja din favorit! Alla olika nyansers gråa textilplattor är väldigt mångsidiga och ger en vacker samt stilren grund till inredningen. De tillför också en härlig stämning som får alla att trivas. 

 

Antracit textilplattor – Sköna och vackra golv till ett rimligt pris

 

Antracit textilplattor garanterar dig ett robust, mjukt och skönt golv till ett väldigt rimligt pris tack vare unika tillverkningsprocesser. Om du är miljömedveten är de här golven också ett utmärkt alternativ, eftersom många av tillverkarna vill producera miljövänliga golv. De använder sig till exempel ofta av förnybara energikällor vid produktionen. Många av textilplattorna i vårt utbud kan dessutom återvinnas och är också tillverkade av återvunnet material. Textilplattor ger dig alltså inte endast ett snyggt golv, utan är också ett miljömedvetet alternativ! Antracit textilplattor för hem och kommersiella utrymmen

 

Antracit textilplattor passar utmärkt för såväl hem som kommersiella utrymmen. Textilplattorna i vår nätbutik är indelade i olika klasser, så att det ska vara så lätt som möjligt för dig att hitta de rätta antracit textilplattorna för dina behov. Antracit textilplattorna som är menade för hem är vanligtvis mjukare och tillför en lyxigare känsla. Om du är ute efter antracit textilplattor för ditt hem rekommenderar vi att du bekantar dig med till exempel den tyska tillverkaren Schatex otroliga textilmattor i vår nätbutik. Den här tillverkaren erbjuder fantastiska alternativ för hemmets olika rum. 

 

Antracit textilplattor - Ett behändigt alternativ

 

Att byta golv och installera golvbeläggningar kan ofta vara både tidskrävande och extremt dyrt. Om du söker efter prisvärda golv som är lätt att installera är antracit textilplattor en perfekt lösning för dig! Om du i framtiden vill byta golv är textilplattor dessutom lika lätta att ta bort som dom är att installera. Du behöver inte heller förnya hela golvet om en platta av någon anledning förstörs, utan du kan lätt ersätta den förstörda plattan, vilket kan underlätta livet mycket! 

 

När det kommer till installationen är lösläggbara textilplattor är speciellt lätta att lägga. De är också ett utmärkt alternativ med tanke på miljön. Det behövs nämligen inget lim som kan innehålla olika kemikalier för att installera den här typens textilplattor. Vi rekommenderar däremot att man använder lim om golvet ska läggas i stora utrymmen med hög trafiknivå för att försäkra att de hålls på plats så länge som möjligt. 

 

Självhäftande mattplattor är också väldigt lätta att installera. Det enda du behöver göra är att ta bort skyddet från undre sidan och fästa dem i golvet. De här golven passar bättre för områden med låg trafik, till exempel rum i hemmet. Självhäftande mattplattor är väldigt prisvärda och en utmärkt högkvalitativ lösning om du vill ha nya golv hem. De här textilplattornas limskikt håller dem på plats och garanterar en otroligt snabb och lätt installation.

 

Topptillverkares eleganta antracit textilplattor

 

På BRICOFLOR vill vi erbjuda dig vackra och högkvalitativa golvlösningar. I vårt utbud hittar du därför otroliga antracit textilplattor av hög kvalitet. Du kan välja mellan olika topptillverkares vackra antracit textilplattor för både hem och kommersiella utrymmen. 

 

Heuga – Moderna antracit textilplattor

 

Det holländska företaget Heuga är ett av de populäraste företagen i branschen, av förståeliga skäl. Deras moderna tillverkningsprocesser och högkvalitativa produkter gör deras antracit textilplattor till ett utmärkt alternativ. Heuga tillverkade sina första textilplattor för 55 år sedan, och har ända sedan dess vuxit, till att nu vara en av de ledande företagen. Heuga är även en tillverkare som är värdesätter vår miljö, precis som sitt amerikanska moderbolag Interface. 

 

Interface – Innovativa antracit textilplattor

 

Interface är ett världsledande företag när det kommer till tillverkning av ekologiska golvalternativ. Fastän märket inte längre tillverkar textilplattor för hem, erbjuder de fortfarande fantastiska alternativ för kommersiella utrymmen som till exempel kontor. Interface har blivit känt för deras innovativa golvlösningar och har vunnit designpriser över hela världen.

 

Interface utbud hittar du unika mönster och robusta samt hållbara antracit textilplattor. Den här tillverkaren är också väldigt engagerad i att skydda vår miljö och strävar efter att bli ett totalt hållbart företag

 

Hitta de perfekta antracit textilplattorna för dina behov hos BRICOFLOR! 

 

Oavsett vilka dina behov är, hittar du säkert de perfekta antracit textilplattorna för dig i vårt utbud. Om du inte är säker på vilka textilplattor är det rätta valet för dig, rekommenderar vi att du utnyttjar får gratis provtjänst. Med hjälp av den kan du se olika alternativ i verkligheten, vilket gör beslutet lättare att fatta. Vår bästa prisgaranti försäkrar dessutom att du får de perfekta antracit textilplattorna för det bästa priset när du har bestämt dig.  


Om du har ett större renoveringsprojekt på kommande och behöver stora kvantiteter, lönar det sig att kontakta oss, så ger vi dig ett individuellt erbjudande! Om du har frågor gällande våra produkter eller tjänster kan du kontakta oss per telefon, e-post eller vårt kontaktformulär. Vår sakkunniga personal finns här för att hjälpa dig! 

 

Plus icon läsa mera