Close icon

Svarta textilplattor – Ett elegant alternativ

Svarta textilplattor skapar ett verkligen elegant utrymme samt en subtil lyxig atmosfär. De är idealiska fö…

läsa mera
1 - 15 av 15 Produkter

Svarta textilplattor - Ett modernt alternativ

Svart betraktas ofta som en sorglig färg, även om det är en riktigt populär färg i modevärlden! Många är däremot rädda för att svarta inredningselement kommer att göra utrymmet dystert och obehagligt, men så är verkligen inte fallet. Svarta textilplattor tillför mycket drama till utrymmet, men samtidigt gör de rummet riktigt mysigt och snyggt. Att kombinera svarta textilplattor med ljusa moderna möbler skapar en otrolig kontrast som säkert kommer att imponera! Svarta textilplattor är också perfekta för utrymmen som man vill ha en lite mer mysig och avkopplande atmosfär i. 

Om du gillar moderna utrymmen fungerar svarta textilplattor som en utmärkt bas för resten av inredningen. Den svarta basen gör nämligen att alla andra inredningselement verkligen lyfts fram! Svarta textilplattor passar också utmärkt till en mer maskulin inredning. Mörka, robusta trämöbler ser otroliga ut med detta golv! Svarta textilplattor hämtar ett mjukt och naturligt element till utrymmet, även om de är mörka. Om du gillar en lite mer färgglad inredning behöver du inte heller vara rädd för svart! Svarta golvplattor tar fram alla andra vackra färger du använt i inredningen. Mörka golv är riktigt mångsidiga och snygga!

Svarta textilplattor för hem och kommersiella utrymmen

Svarta textilplattor är lämpliga för både hem och kommersiella utrymmen. Textilplattorna i vår nätbutik är indelade i olika klasser så att du lätt kan hitta svarta textilplattor som passar dina behov. Svarta textilplattor är ett utmärkt alternativ om du vill ha lätta och eleganta golv. Textilplattor avsedda för hem brukar dessutom vara mjukare och ha en lyxigare känsla.

Svarta textilplattor är både praktiska och snygga

Textilplattor erbjuder många fantastiska fördelar för både hem och kommersiella utrymmen som kontor. De är sköna att gå på, de känns mjuka under fötterna och fungerar dessutom som en ljuddämpare! I BRICOFLOR:s urval hittar du helt säkert textilplattor som passar dina behov och är i din smak. Deras unika tillverkningsprocess säkerställer att du får hållbara, mjuka och flexibla svarta textilplattor för ditt utrymme.

Om miljön är viktig för dig kommer du att bli glad när du hör att många tillverkare också bryr sig om vår planet. De tillverkar textilplattor, varav många kan återvinnas och är tillverkade av återvunna material. textilplattor kan vara ett riktigt miljövänligt golvalternativ!

Naturligtvis är svarta textilplattor dessutom otroligt snygga också, och tack vare deras mångsidighet kan du skapa ett helt unikt golv. Du kan nämligen kombinera textilplattor i olika färger efter din egen smak. Dessa modulära golv förverkligar alla dina visioner och ger samma värme och hemtrevliga känsla till ditt utrymme som mattor!

Svarta textilplattor - Enkla att lägga och underhålla

Att byta golv kan ofta kännas ansträngande och besvärligt. Svarta textilplattor är däremot väldigt enkla att lägga. Om du vill byta golv i framtiden är de också lika lätta att ta bort. Du behöver inte heller byta ut hela golvet om något händer med en platta, utan du kan helt enkelt endast byta ut den som behöver bli ersatt. 

Om du väljer lösläggbara textilplattor behöver du inte ens använda lim vid läggningen. Vi rekommenderar dock att man använder lim om textilplattorna läggs i stora utrymmen med mycket trafik, eftersom det kommer att hjälpa att hålla dem på plats!

Självhäftande textilplattor är också lika enkla att lägga. Allt du behöver göra är att ta bort skyddsfilmen från plattan och fästa den i golvet. Dessa golv är bättre lämpade för utrymmen med lite trafik, till exempel rum i hemmet. Självhäftande mattor är en mycket prisvärd och utmärkt högkvalitativ lösning om du vill förnya ditt golv. Det självhäftande skiktet på dessa textilplattor håller dem på plats och garanterar en otroligt snabb och enkel installation.

Lyxiga svarta textilplattor från topptillverkarna

I BRICOFLOR:s sortiment hittar du fantastiska svarta textilplattor från flera topptillverkare för både hem och kommersiella utrymmen som kontor. Bekanta dig med dessa fantastiska tillverkares produkter i vår nätbutik och hitta de perfekta svarta textilplattorna för dig!

Schatex - Vackra svarta textilplattor av hög kvalitet

Schatex erbjuder många vackra samlingar. Oavsett om du letar efter textilplattor för ditt hem eller kanske kontorslokaler, hittar du utmärkta alternativ från denna tillverkares urval. De här svarta textilplattorna är också av verkligt hög kvalitet! Som tillverkare är Schatex mycket miljömedveten och använder sig därför av miljövänliga produktionsmetoder.

Interface - Fantastiska svarta textilplattor för kommersiella utrymmen

Interface är en världensledande tillverkare av ekologiska golvbeläggningar. Även om varumärket inte längre tillverkar textilplattor för hem, erbjuder de fortfarande utmärkta alternativ för kommersiella utrymmen som kontor. Interface har blivit känt för sin vilja att experimentera och innovativa golvlösningar. Denna tillverkare är verkligen engagerad i att skydda vår miljö och sträva efter att bli ett helt hållbart företag.

Hitta nya vackra svarta textilplattor i BRICOFLOR:s nätbutik nu!

Bekanta dig med vårt urval i vår nätbutik och hitta de perfekta svarta textilplattorna för både hem och kommersiella utrymmen. Om du har svårt att besluta dig, rekommenderar vi att du använder dig av vår gratis provservice, så att du kan se hur de olika alternativen faktiskt ser ut i verkligheten. När du väl har bestämt dig för vilka svarta textilplattor du vill ha, kan du dra nytta av vår bästa prisgaranti, vilket garanterar att du får din favoritprodukt till det bästa priset.

Om du behöver stora mängder kan du begära ett individuell erbjudande från oss. Allt du behöver göra är att kontakta oss så ger vi dig det bästa möjliga erbjudandet! Våra experter står också till ditt förfogande om du har några frågor om våra produkter eller tjänster. Du kan kontakta oss via telefon, e-post eller vårt kontaktformulär.

Plus icon läsa mera