Black WeeksSpara upp till 60% på många produkter!

Close icon

Schatex Smartline - eleganta textilplattor i klassiska färger

Uppfyll drömmen om förtrollande textilplattor i dina rum idag med Schatex Smartline-kollektionen, det smarta valet för ditt g…
läsa mera
-33%
origin-claim
-33%
origin-claim
-33%
origin-claim
-33%
origin-claim
-33%
origin-claim
1 - 5 av 5 Produkter

Dessa textilplattor är inte endast ett optimalt alternativ för kontor och andra offentliga utrymmen, utan också för privatbruk! Njut av kollektionens kraftiga polypropengarn och inred din hall, ditt vardagsrum eller till och med sovrum på ett helt unikt sätt! Upptäck den hemtrevliga atmosfären som våra Schatex Smartline textilplattor skapar och låt det mjuka garnet smeka dina fötter.

Schatex Smartline Textilplattor – Klassiska färger och attraktivt manchestermönster

Textilplattorna i den unika kollektionen finns nu i fem olika färger som alla pryds av ett klassiskt manchestermönster. Tack vare den klassiska och snygga ytan gjord av polypropen har textilplattorna en behaglig och subtil glanseffekt, som får golvet att se lyxigt ut. Ofall du letar efter ett klassiskt och jordnära golvalternativ rekommenderar vi tidlösa färger som grått, beige eller antracit. För modigare inredare som vill ha en gnutta färg i livet rekommenderar vi kollektionens blåa variant.

Tack vare den tidlösa färgpaletten kan du snabbt och enkelt skapa en attraktiv golvbeläggning som garanterat kommer fånga blickar. Du kan även testa dig fram till den perfekta lösningen för just dig genom att kombinera olika design- och färgalternativ med varandra. På detta vis kan du skapa ett enastående golv och låta din inspiration flöda. Matplattorna kommer i ett praktiskt format på 50 cm x 50 cm finns i fem eleganta färger som passar in i såväl vardagsrum som sovrum. Du kan exempelvis dela upp barnkammaren i två delar genom att markera områden med olika färgs textilplattor eller låta dina kollegor kombinera olika färgalternativ helt själv! Eller vad sägs exempelvis om att mixa olika färger och skapa ett unikt mönster som garanterat kommer fånga blickar? Genom att använda Schatex Smartline-textilplattor kan du skapa helt ny stämning med din egen personliga signatur!

I det omfattande sortimentet från Schatex kan du hitta lösläggbara textilplattor som är perfekt skräddarsydda för behoven i bostadsområden, kontor, butiker och även för mässor. Från slitstarka nålfiltsmattor till gosiga och mjuka velourplattor, Schatex har verkligen textilplattor för varje användningsområde och smak. De högkvalitativa mattplattorna från Schatex imponerar med sin funktionalitet, kvalitet och design. Dessutom förlitar sig den tyska tillverkaren på användning av högkvalitativa råvaror och de modernaste produktionsprocesserna så att du kan får textilplattor med en förstklassig produktkvalitet!

Schatex Smartline - Lätt att lägga för alla gör-det-själv-entusiaster

Schatex Smartline lösläggbara textilplattor är en dröm för alla gör-det-själv-entusiaster.  De enskilda mattplattorna måste inte limmas fast i varandra eller undergolvet utan sitter stadigt fast i underlaget med hjälp av sin egen vikt. Med en totalvikt på 3500 g/m² kan du hantera textilplattorna bekvämt utan några komplicerade verktyg. Ändå är produkten tung nog att den inte kan glida runt på golvet. Du kan endast flytta eller ta bort modulerna genom att lyfta dem på ett riktat sätt. Den höga totalvikten uppnås genom den kraftigt belagda baksidan av produkten, som även stabiliserar mattplattorna förhindrar dem från att missbildas.

Tack vare den limfria installationen är Schatex Smartline textilplattor inte bara lätta att installera utan också enkla att ta bort! Om du till exempel måste flytta kan du helt enkelt samla ihop dina golvplattor och ta med dem till ditt nya hem. En särskild fördel med dessa lösläggbara textilplattor är att individuella delar vid behov kan lyftas upp och rengöras, ordnas om och bytas ut. För att se till att slutresultatet blir så bra som möjligt bör du alltid följa Schatex installationsanvisningar. Före läggning ska du ta ut dina Schatex Smartline mattplattor ur förpackningen och lägga dem platta i rummet i 24 timmar så att de kan vänja sig vid rumstemperaturen.

Vi rekommenderar att du alltid skapar en läggningsplan i förväg för att uppnå ett perfekt slutresultat. Du kan till exempel lägga plattorna i schackmönster eller i en klassisk randig design, men beslutet är helt upp till dig och din individuella preferens. Märk ut mitten av rummet genom att rita två linjer från vägg till vägg som korsar varandra vid rummets center. Nu har rummet märkts ut i fyra bitar som sedan ska fyllas i med textilplattor. Lägg golvet från rummets mittpunkt utåt och skär de yttersta plattorna till en optimal storlek ifall det behövs.

Lägg dessa Schatex Smartline textilplattor längs de ritade linjerna i rät vinkel och lås fast de första plattorna med en halkskyddsfixering. Lägg modulerna ände mot ände och se till att inga rosk kommer in mellan plattorna. Kantplattorna kan skäras till optimal storlek med hjälp av en linjal och en mattkniv. När du har lagt de första mattplattorna längs de korsformade linjerna och fixerat dem med tejp eller liknande, kan de fyra rutor som nu skapats enkelt fyllas i med resterande mattplattor. Om du vill ha extra stabilitet kan du klistra plattorna fast i golvet med våra behändiga TacTiles. Modulerna kan dessutom fixeras och stabiliseras med till exempel brädor, tunga föremål och väggar.

Njut av textilplattornas oändliga fördelar

Schatex textilplattor har redan länge varit uppskattade och populära golvbeläggningar tack vare deras högkvalitativa fördelar. Den tyska tillverkaren erbjuder textilplattor med förstklassiga egenskaper när det gäller utseende, design och känsla. Dessa golvbeläggningar hjälper dig förvandla ditt hem till en mysig och varm oas av välbefinnande. Tack vare textilplattornas kvadratiska utseende är det lätt för dig att kombinera olika designer och färger för att skapa unika mönster och uttrycka din personliga inredningsstil. Dessutom har mattorna ljudisolerande egenskaper som garanterar att du kan njuta av en lugn och tyst atmosfär i ditt hem. Textilplattorna är även väldig hållbara och slittåliga så att du kan njuta av din nya golvbeläggning i ett flertal år framöver.

Den enkla installationen sparar dig inte bara tid, du sparar ofta även på materialkostnader, eftersom textilplattorna kan anpassas mer exakt till ditt rums mått än andra golvbeläggningar. Men genom att köpa denna produkt får du även njuta av många andra egenskaper. Du kan till exempel kombinera Schatex Smartline med varmvattenbaserad golvvärme och njuta av varma fötter även på vintern. Ljud- och stegljudsisoleringen säkerställer att detta golv är en tyst vardagspartner som inte stör sovande grannar eller känsliga barn. Brandskyddsklassen Cfl-s1 indikerar att golvet är flamskyddat och utvecklar endast lite eller ingen rök alls vid brand. Tack vare den antistatiska ytan är modulerna lätta att rengöra, avleder el och förhindrar ansamling av damm.

Schatex Smartline – hjälper dig hålla rumsluften ren

Schatex textilplattor är ett klassiskt, hållbart och praktiskt alternativ som passar in i rum som rum. Textilplattor är perfekta för såväl små som stora ytor som kräver ett textilgolv som är lätt och smidigt att lägga. Det är inte utan anledning som textilplattor har varit en av de mest populära golvbeläggningarna i många år. Textilgolvbeläggningar är ett lämpligt alternativ för såväl hemmabruk som kommersiella utrymmen tack vare deras oändliga fördelar. Särskilt i hemmet kan du njuta av de otroligt praktiska egenskaperna och den unika bekvämligheten som Schatex Smartline - textilplattor har att erbjuda.

Textilgolv förknippas vanligtvis inte med hög inomhusluftkvalitet, och absolut inte med en lämplig atmosfär för allergiker. Under ett flertal år har alla fått höra att mattor skapar en dålig levnadsmiljö för känsliga människor och för allergiker. Men är det verkligen sant? Nej, det är egentligen den exakta motsatsen som gäller. Många vet det inte, men ett mycket intressant faktum är att mattor är bra för hälsan! Textilgolv är ett mycket hygieniskt alternativ och har en positiv inverkan på vår livskvalitet, både på kontor och hemma. Till skillnad från många fördomar hjälper mattor till exempel när du lider av allergier. Fibrerna på mattan kan fånga dammpartiklar och hindra dem från att cirkulera runt i rummet och förbättrar därmed luftkvaliteten.

BRICOFLOR – det smarta sättet att beställa Schatex Smartline!

I BRICOFLORs nätbutik hittar du ett härligt utbud av Schatex Smartline textilplattor och andra renoveringsprodukter som väntar på att flytta in hos dig och ge ditt hem nytt liv tillsammans med dig. Vi har garanterat en produkt som passar just dig, oavsett om du letar efter eller efter en elegant beige träimitation eller rustika mörkbruna textilplattor.

Med bara några snabba klickar kan du hitta dina nya renoveringsprodukter som kommer att levereras hem till din dörr så snabbt som möjligt. Om du vill ha en mer exakt bild av hur din valda vara egentligen ser ut, kan du använda vår provtjänst. När du har fattat ditt beslut kommer du att dra nytta av vår bästa prisgaranti när du beställer. Om du planerar större byggprojekt kan du begära ett individuellt erbjudande.

Har du några frågor, önskemål eller förslag på ämnet lösläggbara textilplattor? Vi ger dig gärna råd via e-post, telefon och chatt och hjälper dig att välja rätt produkt från Schatex Smartline-kollektionen!

 

Plus icon läsa mera