Close icon

Forbo vinyl klickgolv - få till ditt drömhem med ett designgolv

Precis som behovet i hemmets alla rum skiljer sig smaken hos de personer som bor i hemmet. Därför har Forbo gjort det till…

läsa mera
-58%
In stock:
8,96 m²
1 - 20 av 41 Produkter

Design och funktion i en enda produkt - vinyl klickgolv från Forbo

Forbos produktkatalog innehåller ett brett sortiment av produkter i olika färger, format och strukturer. Utöver de mer nymodiga designerna i det Schweiziska företagets utbud finns även tidlösa klassiker som alltid funkar. Ett stort sortiment av produkter med trä- och stenimitationer som låter varje yta skina och erbjuder en mängd olika perspektiv av interiör design. Tillverkaren övertygar dessutom med en utmärkt yrkesskicklighet och högkvalitativa golv.

Förutom den enkla installationen är det oftast det unika och intressanta utseendet på vinyl klickgolv som gör att intresserade slutligen väljer att köpa golvet - tack vare den senaste teknologin kan tillverkaren få till en träimitation struktur som gör att golvplattorna knappt kan urskiljas från den äkta varan. Till och med träfibret har återskapats i minsta detalj och gör att golvet känns mer detaljerat och äkta. Tillverkaren är inte bara en expert när det kommer till att återskapa trägolv. Forbo erbjuder även vinyl klickgolv i form av klassiska vinylplattor. Vinyl klickgolv med stenimitation ser precis lika robust ut som vanliga stenplattor, men utan nackdelarna som stengolv kan innebära.

Det funktionella vinyl klickgolvet som möter varje efterfrågan

Låt dig övertygas av de olika egenskaperna hos den välkända tillverkaren. Forbo vinyl klickgolv karaktäriseras av en innovativ ytbehandling, trendiga designer och multifunktionalitet. När du renoverar ditt hem kommer du att imponeras av det slitstarka golvet och den enkla installationen. Utöver detta har vinylgolvet en mängd olika egenskaper som gör det till en dröm att gå på varje dag - det är tillverkat med din säkerhet och bekvämlighet i åtanke. Du kan därmed slappna av och njuta av ditt golv varje dag utan att behöva oroa dig för varken säkerheten i ditt hem eller din inredning.

Städa på nolltid - underhåll av vinyl klickgolv

Med ditt visuellt realistiska vinyl klickgolv kommer du att spendera mindre tid på att städa och underhålla golvet jämfört med äkta trägolv. Även om ditt golv ser extremt äkta ut behöver du endast rengöringsmedel för att ta hand om ditt nya vinyl klickgolv. Det är inte bara bra för hälsan och plånboken, det är även bättre för miljön. Ytan är enkel att rengöra och passar därför perfekt i köket och badrummet. Tack vare ett högkvalitativt material finns det inte någon risk för att plankorna kommer att svälla upp. Njut av livets lyx och den snabba och enkla städningen av Forbo vinyl klickgolv.

Var mån om din hälsa - Forbo vinyl klickgolv är snäll mot lederna

Det är de många tekniska egenskaperna som gör Forbos designgolv till något alldeles unikt. Även om man inte kan se med blotta ögat den utmärkta elasticiteten i golvet, så kommer du garanterat att märka det när du går på golvet. Varje steg du tar kommer att kännas mjukt och skönt på golvets yta, som skyddar dina leder i det långa loppet. Gör därför något bra för dig själv och din hälsa och lita på de många fördelar som klickvinylgolv innebär.

Olika kollektioner för olika utrymmen

En omfattande mängd olika kollektioner och designer av golv från Forbo gör att du garanterat kommer att hitta det rätta för ditt behov - inte enbart när det gäller hemmets inredning, men även när det kommer till varje rums behov. Beroende på vilka krav som rummet ställer, finns olika golv som kan möta de olika kraven.

Det lättinstallerade golvet från Forbos Allura Click kollektion passar perfekt för hemmet, men passar lika bra i kommersiella utrymmen. Kollektionen Forbo Allura Click 0.55 mmanvänder inget lim eller tejp - golvets klicksystem räcker för att installera golvet. Slitlagret på 0.55 mm skyddar golvet från repor och nötningsskador, vilket betyder att ditt golv kommer att behålla ett jämnt utseende även efter en lång period av användning. Utöver det kompakta ytlagret hjälper även PUR ytan till att skydda golvet och halkskyddet R10 ser till att du alltid kommer att vara säker när du går på golvet.

Att lägga Forbo vinyl klickgolv - enkel installation för alla

Tack vare det innovativa klicksystemet kan Forbo vinyl klickgolv installeras på nolltid. Utöver själva golvet och ljudisolering behöver du bara några få verktyg och tillbehör för att skära plankorna till rätt storlek och en gummiklubba för att montera plankorna. Före du börjar lägga golvet bör du se till att grunden som golvet ska läggas på är rent och jämnt. Efter att golvet har fått acklimatisera sig en dag i rumstemperatur kan du börja installationen.

För att montera vinyl klickgolv samman behöver du bara lägga plankorna mot varandra kan mot kant - när du hör det typiska klick ljudet kan du försäkra dig om att golvet är rätt installerat. De elastiska plankorna utgör tillsammans en jämn golvyta som möter vardagens behov. Den stora fördelen med den här typen av installation är att du kan genast gå på ditt nya golv utan att behöva vänta på lim som torkar.

Köp Forbo vinyl klickgolv enkelt och snabbt från BRICOFLOR nu!

Vill du göra ett bra beslut och köpa ett slitstarkt och lättinstallerat golv som även ser utmärkt ut? Då är Forbo vinyl klickgolv det rätta beslutet för just dig! I vår BRICOFLOR webbutik kommer du att hitta det rätta golvet när det kommer till din egen stil och smak, vilket gör att du kan uppfylla dina drömmars golv enkelt.

Planerar du att utföra ett större projekt med Forbo vinyl klickgolv? Be oss om ett individuellt erbjudande, som vi gärna fixar till dig. Om du inte är säker ännu på vilken design som passar bäst för ditt hem kan du få lite hjälp på traven med vår gratis provtjänst. Om du har några fler frågor är du välkommen att ta kontakt med vår vänliga och kunniga kundtjänst. Du kan kontakta oss via telefon, e-post eller via vårt kontaktformulär. Låt dina drömmars hem gå i uppfyllelse med vinyl klickgolv från BRICOFLOR!

Plus icon läsa mera