REA: Spara upp till 70% i många kategorier nu!

Close icon

Gerflor Senso Clic Premium - Det ultimata vinyl klickgolvet för alla områden

Den franska golvtillverkaren Gerflor slår till igen med denna nya samling av klickvinyl som passar in i varje tä…

Läs mer
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
1 - 20 av 20 Produkter

Gerflor Senso Clic Premium bjuder på autentiska och vackra designer

Senso Clic Premium från Gerflor imponerar med sina mångsidiga designer som skickligt kombinerats med en räfflad yta som imiterar naturmaterial. Med denna samling får du ett urval av 24 högkvalitativa trädekorer som täcker ett brett spektrum från ljusa till mörka toner. En av höjdpunkterna är Gerflor Senso Clic Premium "Sunny White", som ger dina rum en mycket speciell känsla tack vare den fräscha moderna tonen. Oavsett om du letar efter ett mörkt urbant golv eller en stenimitation så har dessa Gerflor vinyl klickgolv garanterat ett alternativ som faller just dig i smaken!

För dem som prefererar sten och kakeldekorer har den franska tillverkaren också åtta förstklassiga varianter redo. Även här hittar du ett balanserat förhållande mellan ljusa och mörka färger som imponerar med sin autentiska design. Om du till exempel föredrar ett strukturerat mönster kan du välja Gerflor Senso Clic Premium "Villa Beige". Eller om du alltid har drömt om ett kakelgolv, är Gerflor Senso Clic Premium "Shale Beige" det optimala alternativet för dig.

Men designgolvet imponerar inte endast med sitt förstklassiga utseende, utan känns också bekvämt under fötterna. Den högkvalitativa ytan är präglad på ett sätt som får det känns som äkta trä- eller stengolv. Vad sägs exempelvis om att pigga upp badrummet med ett högkvalitativt vinylgolv som garanterat känns skönt och håller fötterna varma även på vintern?

Gerflor Senso Clic Premium-högkvalitativa tekniska egenskaper

Tack vare det robusta slitlagret på 0,55 mm passar detta vinylgolv in i nästan alla områden. Du kan alltså lägga ditt nya Gerflor Senso Clic Premium- golv exempelvis i din lägenhet, på kontoret eller i industriområden. Användningsklasserna 33 och 42 säkerställer problemfri installation i såväl bostäder som i kommersiella utrymmen och på medelstora industriområden. Du kan få plankorna i trädesign i två olika storlekar: 17,6 x 100 cm och 20,4 x 123,9 cm. Stendekorerna och kakelimitationerna är 36 x 69,6 cm stora. Den totala tjockleken på hela samlingen är 4,5 mm.

Gerflor Senso Clic Premium- ett slittåligt alternativ som inte kommer att svika

Gerflors Senso Clic Premium kännetecknas av sin extremt höga kvalitet. För att kunna läggas på många områden krävs ett antal högkvalitativa egenskaper som den franska tillverkaren har gett sin senaste kollektion. Klickvinylen har en PUR + -ytbehandling som skyddar mot skador och säkerställer en extremt robust kvalitet. Ytbehandlingen skyddar golvet från allt från hjulstolar till skrapor, skråmor och spillda drycker. Det blir inte heller synliga spår av möbelfötter eller andra föremål på ditt nya Gerflor vinylgolv tack vare restindikationen och dimensionsstabiliteten. Senso Clic Premiums höga ljusbeständighet resulterar i en långvarig färgstyrka hos dekorerna, även efter flera års exponering för ljus. Dessa egenskaper garanterar att du kan njuta av ditt unika golv i många år framöver. Gerflor själv är också övertygad om den höga kvaliteten och ger därför 15 års tillverkargaranti då du lägger ditt Gerflor Senso Clic Premium golv i vardagsrummet.

När det gäller säkerhet är du väl utrustad med denna samling. Först och främst bör de antistatiska egenskaperna nämnas, eftersom de förhindrar bildning av elektriska laddningar i golvbeläggningen. Elektriska stötar känns inte endast obehagliga, utan kan också i längden bli ett problem för personer med hjärtsjukdomar. Dessutom kan elektriska laddningar göra maskiner mer mottagliga för fel. Du behöver inte vara rädd för detta med Gerflor Senso Clic Premium! Dessutom dra nytta av halkskydd i klass R9, så du kan vara säker på att du inte slinter och stöter dig på ditt nya golv. Den förstklassiga brandklassen Bfl-s1 borde naturligtvis inte glömmas bort, eftersom den säkerställer att ditt nya golv är ett säkert alternativ. Skulle en brand ändå inträffa, kommer det inte att märkas någon rökutveckling underifrån.

Oroa dig inte för att få kalla fötter mera. Förutom det faktum att detta Senso Clic Premium-golv anses ha utmärkt värmeledningsförmåga, kan du även installera golvvärme (varmvatten) under det utan att beläggningen skadas!

Snabb och enkel installation: Gerflor Senso Clic Premium med ett utvecklat klicksystem

Golvets klicksystem har även uppdaterats och erbjuder nu många fördelar. Tillverkaren jobbade länge med att vidareutveckla systemet så att installationen skulle gå ännu lättare än förut. Det gamla systemet, där plankorna läggs ut i en 45 ° vinkel och klickas på plats, håller långsamt på att ersättas av en nyare variant.  

Senso Clic Premium är utrustat med ett speciellt klicksystem som utvecklats av Gerflor, vilken möjliggör en ännu snabbare, enklare och mer tidsbesparande installation som också håller bättre. I detta fall läggs produkterna rakt ihop så att plankornas tunga och spår ligger rakt ovanpå varandra. Ta bara en mjuk gummiklubba och knacka på tungan så att den och spåret faller perfekt på plats. En stor fördel med detta system är att enskilda plankor lätt kan tas bort om de exempelvis skadas eller måste bytas ut av någon annan orsak.

Fortsätt helt enkelt på detta sätt, bräda för bräda eller bit för bit, och ditt nya golv kommer snart att vara installerat helt utan hjälp av en professionell montör. Snabbt, enkelt och även genomförbart för DIY-entusiaster hobbyhantverkare utan att orsaka problem!

Varför välja Gerflor Senso Clic Premium?

Enkel och snabb installation: Om undergolvet är plant kan dessa Gerflor Senso Clic Premium-vinyl klickgolv installeras snabbare än nästan något annat golv på marknaden.

Låg konstruktionshöjd: Många golvbeläggningar är svåra att installera, ofta på grund av golvets tjocklek. Detta Gerflor Senso Clic Premium-vinyl klickgolv är dock 4.5 mm tjockt och kan installeras utan att dörrarna behöver slipas. Om golvet är tjockt kan det orsaka blockeringar i dörrar och dörröppningar, vilket ökar mängden arbete. Detta är något som du inte måste oroa dig över med ditt nya Gerflor Senso Clic Premium vinylgolv.

Lämpliga för våtrum: Dessa Gerflor Senso Clic Premium vinyl klickgolv är idealiska för våtrum (badrum, kök) eftersom de andas och är vattentäta.

Brett utbud av mönster: Dessa vinyl klickgolv finns i nästan alla typer av imitation av trä, sten och kakel samt andra mer kreativa mönster. Tack vare den moderna digitala tryckprocessen och ytstrukturerna är imitationer idag så realistiska att de knappast skiljer sig från originalmaterialen.

Lång hållbarhet: Tack vare den högkvalitativa vinylytan är golven mycket motståndskraftiga mot repor och andra skador.Låg konstruktionshöjd: Många golvbeläggningar är svåra att installera, ofta på grund av golvets tjocklek. Detta Gerflor Senso Clic Premium-vinyl klickgolv är dock 4.5 mm tjockt och kan installeras utan att dörrarna behöver slipas. Om golvet är tjockt kan det orsaka blockeringar i dörrar och dörröppningar, vilket ökar mängden arbete. Detta är något som du inte måste oroa dig över med ditt nya Gerflor Senso Clic Premium vinylgolv.

Akustiska egenskaper: Dessa golv har hög materialtäthet och "sväljer" ljud.

Uppvärmningsegenskaper: PVC är också perfekt för golv med golvvärme och lagrar värme så att golvbeläggningen känns väldigt bekväm under fötterna året runt.

Köp ditt nya Gerflor Senso Clic Premium golv nu på BRICOFLOR!

Är du övertygad om att Gerflor Senso Clic Premium är det perfekta valet för ditt renoveringsprojekt? I så fall rekommenderar vi att köpa din nya beläggning redan idag för det bästa priset på BRICOFLOR, nummer 1 för väggar och golv! Vårt mål är att våra kunder är nöjda, därför erbjuder vi inte bara produkter av hög kvalitet utan också förstklassig service. Om bilderna på webbplatsen inte räcker för dig och du personligen vill se utseendet och känna golvets struktur, rekommenderar vi att du använder vår kostnadsfria provtjänst. Välj helt enkelt vilka dekorer du vill ha provbitar på så skickar vi dem hem till dig så snabbt som möjligt. Om du väljer att köpa en vara av oss kan du utnyttja vår prisgaranti, som säkerställer att du alltid får dina varor till det bästa priset. Planerar du att använda Senso Clic Premium för större projekt och är redo att beställa större kvantiteter? Be oss om ett individuellt erbjudande så kommer vårt kompetenta serviceteam att erbjuda dig ditt nya vinyl klickgolv till ett utmärkt pris! Tveka inte att kontakta oss med frågor eller förslag. Du kan enkelt nå oss via telefon, e-post eller via vårt kontaktformulär. Vi ser fram emot att höra av dig!

Plus icon Läs mer