Gerflor Senso Lock 20 - vinyl klickgolv som en innovativ renoveringspartner

Ett renoveringsprojekt kan ta tid. Att lägga ett nytt golv är även väldigt svårt. Gerflor Senso Lock 20 kan dock erbjuda e…

läsa mera

Njut av bekvämligheten hemma - Gerflor Senso Lock 20

Utöver möbler och inredning har även utseendet av golvet en stor påverkan på rummets intryck. Trä design skapar en mysig känsla medan sten design skapar en modern klassisk känsla. Eftersom trä och sten som naturmaterial har några nackdelar erbjuder Gerflor Senso Lock 20 kollektionen produkter med en fantastisk design med de tekniska fördelarna hos vinylgolv. Resultatet är en utmärkt kombination av en charmig yta och en funktionell struktur som ger dig ett vackert golv.

Det användarvänliga klicksystemet säkerställer att du även utan professionell hjälp kan installera golvet och spara både tid och pengar. Med vinyl klickgolv från Gerflor Senso Lock 20 kollektionen står inget i vägen för ditt renoveringsprojekt. Bli inspirerad av det stora utbudet av design alternativ och skapa ett spännande vinylgolv dekor.

Vinyl klickgolv i dess mest vackra form

Den som vill ha ett naturligt golv tänker oftast först på parkett eller stengolv. Dock kräver ett trägolv mycket uppmärksamhet och energi när det kommer till underhåll och skötsel, medan robusta stenplattor är svåra att installera. När det kommer till vinylgolv är det mycket enklare på alla sätt och vis. Vinyl klickgolvet från Gerflor Senso Lock 20 kollektionen kombinerar de vackra fördelarna från naturmaterial med fördelarna hos ett elastiskt golv alternativ. Tack vare moderna print- och ytbehandlingsprocesser kan man knappt urskilja den högkvalitativa ytan hos vinylgolvet från originalen. Den utmärkta genuina ytan märks speciellt vid den detaljerade återgivningen av träfiber och eleganta sten strukturer.

En bit av naturen - Gerflor Senso Lock 20 vinyl klickgolv med träimitation

Ett golv med en klassisk trä dekor passar in i varje rum. Det gör ingen skillnad om det är mörkbrun och robust eller ljust trä med en mjuk struktur - ett golv med trä design passar lätt in med existerande koncept och inredningsstilar. Gerflor Senso Lock 20 kollektionen har åtta exklusiva trä designer som tack vare dess utbud av olika färger erbjuder en ypperlig lösning för en mysig hemmamiljö. Utöver mellanbruna designer som lätt kan kombineras med olika inredningsstilar, kan Gerflor vinyl klickgolv kollektionen erbjuda mer spännande och unika designer som kan skapa fantastiska ytor i ditt hem. Produkten Gerflor Senso 20 Lock “1098 Dew Pearl” är ett exempel på en produkt med ett unikt utseende på grund av den gråa nyansen som skapar en cool kontrast i ditt rum och får ditt rum att verka ljusare.

Modernt utseende - vinyl klickgolv med stenimitation från Gerflor

Den som gillar stengolv kommer garanterat att hitta något de gillar i Gerflor Senso Lock 20 kollektionen. De fyra uvalda sten imitationerna ger en modern look, speciellt i stora utrymmen. Vinyl klick golv i grått kompletteras med en beige nyans som skapar en medelhavskänsla. Trots de olika designer kan vinylplattorna även kombineras med varandra utan problem. Till exempel om du väljer Gerflor Senso 20 Lock “1099 Brickell Grey” passar produkten Gerflor Senso 20 Lock “1119 Brickell Dark” utmärkt för att skapa en spännande kontrast. Tillsammans harmoniserar de två vinylgolven även ihop med en mängd olika stilar och inredningar. Speciellt i ett vitt hem kan du välja att låta ditt vinylgolv ta uppmärksamheten - på så sätt kan ditt vardagsrum eller matsal se både supermodernt och smakfullt ut.

Tekniska fördelar - använd Gerflor Senso Lock 20 hemma

Utöver ett vackert utseende bör ett golv också vara stabilt och hållbart med tekniska fördelar. Med en total tjocklek på 3,40 mm är vinyl klickgolv från Gerflor Senso Lock 20 kollektionen ett perfekt alternativ till ditt hem när du ska renovera. Höjden gör att du inte behöver slipa ner några dörrar. Användningsklassen 22 indikerar att vinyl klickgolvet passar perfekt för att installeras i rum i hemmet med måttlig trafik, till exempel i sovrum och vardagsrum.

Ett 0,20 mm tjockt slitlager skyddar golvet från report och slitskador, vilket gör att du kan fortsätta med din vardag utan några bekymmer. I kombination med PUR ytbehandlingen kommer ditt golv att ha en slät och fräsch yta även efter flera år. Gerflor erbjuder även en garanti av golvet på 10 år för privat bruk. Om du vill installera Gerflor vinyl klickgolv i ditt badrum eller kök är det inga problem - vinylplattorna och plankorna kan installeras i våtrum tack vare dess vattentålighet.

En enkel renovering med vinyl klickgolv

Vinyl klickgolv är en bra lösning till ditt hem, speciellt för den som gillar att ta itu med en renovering helt själv. Det smarta klicksystemet karaktäriseras av den användarvänliga installationen, vilket betyder att du inte behöver anställa professionell hjälp. De praktiska plankorna och plattorna monteras i en 45° vinkel. Så fort du hör det klassiska klicket vet du att vinylplattorna har installerats på rätt sätt. Du behöver varken lim eller isolerande undermaterial för att installera golvet. Detta sparar både tid och pengar, eftersom det inte krävs något dyrt extra material.

Noggrann förberedelse för bästa resultat

För att förenkla installationen rekommenderar vi att du följer några förberedande steg innan du sätter igång. Eftersom vinyl är ett termoplastiskt material behöver vinylgolvet föras in i det rum där det ska installeras minst 24 timmar före installationen. Det här gör att vinyl klickgolvet kan acklimatiseras tillräckligt och sväller upp till sin egentliga storlek. Om du har ett gammalt golv i rummet kan du även lägga vinyl klickgolvet ovanpå det. Så länge ytan är jämn, stabil och ren är det inga problem för att installera. Det enda underlaget du bör undvika att installera på är heltäckningsmatta.

Den hållbara pionjären från Gerflor - miljövänligt vinyl klickgolv

Som en pionjär och specialist inom hållbara lösningar för golv, är Gerflor inte bara mån om sina kunders välmående men även om miljön. Tillverkaren förlitar sig på en hållbar produktion med miljövänliga produktionsprocesser som inte lägger en extra börda på naturen. Dessutom är vinyl klickgolvet från Gerflor Senso Lock 20 kollektionen helt återvinnbar. För att förbättra luftkvaliteten har man undvikit formaldehyd, tunga metaller, lösningsmedel och skadliga plaster. Därför kan du utan problem andas fritt även när du ligger ner i mer känsliga områden, som till exempel i barnens rum eller i ditt eget sovrum.

Gerflor Senso Lock 20 - köp design vinyl klickgolv från BRICOFLOR!

Skulle du vilja påbörja renoveringen av ditt hem nu med detsamma och välja den rätta inredning? Se då till att bläddra igenom det stora sortimentet i Gerflor Senso Lock 20 kollektionen i vår BRICOFLOR nätbutik. Om du har några frågor kan du ta kontakt med vår vänliga och kunniga kundtjänst, som kan rådgiva dig via e-post, telefon eller via vårt kontaktformulär.

Om du planerar att genomföra ett större projekt är du välkommen att ta kontakt med oss för att få ett individuellt erbjudande med vår bästa prisgaranti. Missa inte chansen och ta ditt projekt i dina egna händer med vinyl klickgolv från Gerflor Senso Lock 20 kollektionen hos BRICOFLOR!

Plus icon läsa mera