REA: Spara upp till 70% i många kategorier nu!

Close icon

Limbar vinyl: Den perfekta lösningen för utrymmen som används mycket 

På platser som butiker, hotell, kontorsbyggnader och allmänna utrymmen utsätts golven för h…

Läs mer
SALE
SALE
SALE
SALE
SALE
SALE
1 - 20 av 341 Produkter

De otroliga fördelarna med limbara vinylgolv

Vinylplankkor och -plattor är inte bara fantastiska till utseendet, utan de har många andra fördelar som blir uppenbara i den vardagliga användningen. Det relativt tjocka slitlagret som PVC-golv har garanterar dessa otroliga limbara vinylgolvens hållbarhet och motståndskraft mot slitage. Slitlagret och vinylens allmänt starkare struktur gör det särskilt stabilt, reptåligt och lätt att rengöra. Tack vare dessa egenskaper är PVC-golv extremt lätta att underhålla och hålla rena. Vanliga hushållsrengöringsmedel lämpar sig för de flesta PVC-golven. Utöver detta har moderna vinylplankor och -plattor mycket att erbjuda. Tack vare innovativa produktionsprocesser tillverkas nu vinylgolv med naturliga, realistiska ytor, vilket verkligen tar fram det bästa i varje utrymme. Limbara vinylgolv av Tarkett kan helt förändra ditt utrymmes utseende och atmosfär. Hos BRICOFLOR hittar du ett brett utbud av limbara vinylgolv som garanterarat ger ditt utrymme en otrolig omvandling. Vinylgolven är belagda med en PUR-ytbehandling, vilket ger golvet en fantastisk motståndskraft mot repor. Trots att limbara vinylgolv har perfekta släta ytor är de fortfarande också halksäkra. Dessutom är de flesta tillverkare miljövänliga tack vare modern teknik och en stor del av produkterna de tillverkar är 100% återvinningsbara. Miljömedvetenheten växer hela tiden och vi vet att vi måste ta bättre hand om vår planet. I BRICOFLORs sortiment hittar du ett vackert utbud av miljövänliga limbara vinylgolv. Genom att välja ett miljövänligt vinylgolv från det utbudet är det inte bara du som får njuta av golvets många fördelar, utan miljön tackar dig också.

Limbara vinylgolv ger ditt utrymme den atmosfären du vill ha - Njut av vackra golv från topptillverkarna 

Limbara vinylgolv är en klassiker som har använts i flera år. Tack vare detta har nästan alla tillverkare en samling limbara vinylgolv. Idag finns det en enorm mängd av olika stilar och mönster i nästan alla nyanser och strukturer att välja från. BRICOFLORs urval innehåller endast de bästa och högkvalitativa kollektionerna från ledande tillverkare, vilket garanterar ett snyggt och hållbart resultat oavsett vilket golv du väljer. Våra topptillverkare erbjuder många olika stilar, allt från naturliga mönster som efterliknar träytor till vackra marmor- och granitmönster. Från alla de här olika alternativen hittar du säkert den perfekta modellen för ditt utrymme! Limbara vinylplankor och -plattor kan skapa olika atmosfärer enligt dina behov. Kanske vill du ha en varm atmosfär i ditt utrymme, som du enkelt kan få genom att välja en design som efterliknar en träyta. I vårt sortiment finns det vinylgolv som efterliknar träytor i olika färger, från ljusa modeller till mörkare modeller! Om du vill ha ett underbart fräscht utrymme kan ett ljusare golv vara det perfekta valet för dig, medan ett mörkare golv är utmärkt för att skapa en mysig och avkopplande atmosfär. Olika stenmönster som exempelvis marmor -och granitmönster kan däremot göra ett utrymme otroligt snyggt och modernt. Om ditt kök eller badrum till exempel behöver renoveras kan stenmönstrade limbara vinylgolv ge det nya, fräscha och moderna utseendet du är ute efter. På grund av den ökande efterfrågan på högkvalitativa produkter har lyxiga vinylgolv utvecklats så långt att det idag är nästintill omöjligt att skilja dem från sina optiska förebilder som parkettgolven, både visuellt och strukturellt. Vinylgolv är också mycket fördelaktigare, så du får de bästa möjliga produkterna till ett bättre pris och ett slutresultat som ser otroligt bra ut. Hos BRICOFLOR hittar du många olika kollektioner från olika tillverkare som Gerflor och Tarkett, och de erbjuder dig alla möjliga alternativ du kan önska dig. Hos oss hittar du endast produkter från de mest kända och ansedda tillverkarna, så när du köper från oss kan du vara säker på att du får en högkvalitativ produkt samt ett hållbart och vackert resultat!

Creation av Gerflor - Limbara vinylgolv av hög kvalitet för alla behov

Den högkvalitativa kollektionen Gerflor Creation innehåller limbara vinylgolv som kan förvandla ditt utrymme till exempelvis urbant och industriellt. Från samma kollektion hittar du också produkter som kan ge ett utrymme en härlig vintage och rustik känsla. Slitstarka PVC-golv tål vardagligt slitage utmärkt under många år. Dessa limbara vinylgolv finns i både moderna och klassiska modeller, så det finns ett golv för varje smak. Denna mångsidiga samling har 13 mineralmönster som perfekt efterliknar äkta stenkakel och utöver det finns det 43 träimitationer i samlingen, vilket ger dig utmärkta valmöjligheter. Dessa vinylgolv är utrustade med ett slitlager på 0,3 mm och har ytbehandlats med PUR +. Gerflor är en populär tillverkare av en anledning. Deras produkter är inte endast otroligt hållbara, utan dessutom är Gerflor också känt för sin miljövänliga produktion och sina låga VOC-utsläpp. Om du är miljömedveten och vill göra din del för att ta hand om vår planet kan Gerflors miljövänliga limbara vinylgolv vara det perfekta alternativet för dig! Du får inte bara ett vackert och slitstarkt golv utan du väljer också ett miljövänligt alternativ till ditt hem.

Installationen av limbara vinylgolv gör att de håller allt 

Till skillnad från andra typer av vinylgolv, kräver installationen av ett limbart vinylgolv lite extra material. Ett speciellt vinyllim och en tung rulle för att plana och säkra plankorna behövs exempelvis. När limmet har applicerats på det förberedda undergolvet kan vinylplankorna eller -plattorna placeras tätt sida vid sida ovanpå limmet. Limlagret fäster vinylplankorna och -plattorna till undergolvet och efter att limmet har torkat glider eller rör sig ingenting. Limbara vinylgolv lämpar sig också för att användas på golv med golvvärme och de är vattentäta. När golvet har installerats och limmet är helt torrt håller det limbara vinylgolvet garanterat. Man kan installera limbara vinylgolv själv, så man behöver inte anställa en professionell. Vi rekommenderar dock att du läser igenom alla instruktioner noggrant och reserverar tillräckligt med tid för installationen. Utöver detta rekommenderar vi att du kontrollerar ditt arbete! När det limbara vinylgolvet är installerat och du har gjort kontrollen kan du njuta av ditt nya golv år efter år.

Hitta det perfekta limbara PVC-golvet hos Bricoflor

Bläddra bland de olika kollektionerna i vår nätbutik och se själv hur fantastiska och vackra de här produkterna är! Du kommer garanterat att hitta limbara vinylplankor- och plattor som uppfyller alla dina önskemål och passar just ditt utrymme. Oavsett om du är efter trä- eller stenmönster, hittar du det perfekta valet hos oss. Limbara vinylgolv kan användas i både bostäder, kommersiella och industriella utrymmen. Vi har valt ut de bästa tillverkarna och de bästa kollektionerna för att kunna erbjuda dig produkter av hög kvalitet till de bästa priserna. Om du har några frågor, vare sig det gäller limbara vinylgolv eller något annat angående våra produkter, hjälper vårt team av experter dig gärna! Kontakta oss via telefon, e-post eller vårt kontaktformulär.

Plus icon Läs mer