REA: Spara upp till 70% i många kategorier nu!

Close icon
Interface New Horizons II "5596 Petrol"Image maximise icon
Interface New Horizons II "5596 Petrol"Image maximise icon
Interface New Horizons II "5596 Petrol"Image maximise icon
  • Lätta att lägga utan lim
  • AC-klass 33
  • 18 vackra färgalternativ
  • Ljudisolerande egenskaper
89,75 kr per textilplatta
359,00 kr per m²
Produkten är endast tillgänglig i enheter om 20 textilplattor.
Produkten är endast tillgänglig i enheter om 20 textilplattor.
Delivery icon
Leverans: 

349 kr per beställning

Delivery time icon
Leveranstid: 

ca.14 arbetsdagar

Säkra betalningsmetoder
Payment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method icon
Produktbeskrivning
Arrow icon

Allt om Interface New Horizons II "5596 Petrol"

Interface New Horizons-kollektionen bjuder på ett brett sortiment av högkvalitativa och vackra textilplattor. Produkterna har en spräcklig och strukturerad yta som får dem att se roliga och vackra ut. Du behöver inte vara rädd för att mattan blir missfärga, eftersom textilplattornas spräckliga design hindrar smuts från att synas så starkt. Utöver detta gömmer de mörka färgerna de flesta fläckarna, vilket är särskilt användbart om du bestämmer dig för att använda dem i kommersiella utrymmen.

Dessa textilplattor kan fås i 18 vackra färger, så du hittar garanterat ett alternativ som faller just dig i smaken. Kollektioner erbjuder både jordnära färger som beige och på färggladare alternativ i smaragdgrönt och eldrött. Plattorna kommer i en storlek på 50 x 50 cm, vilket gör det enkelt att skapa unika mönster, såsom rutor och ränder eller markera vissa områden.

Tack vare den höga AC-klassen 33 kan du lägga mattorna nästan var som helst. Plattorna fungerar perfekt i restauranger, kontor och andra affärslokaler. De fungerar förstås också bra i ditt hem i utrymmen som behöver extra hållbarhet.

Den största fördelen med dessa textilplattor är att de är lösläggbara, vilket betyder att du inte behöver lim för att lägga dem. Tack vare lösläggningssystemet kan du också lyfta och byta ut plattorna när du vill. Interfaces textilplattor fungerar också som effektiv ljudisolering, vilket gör dem perfekta för kontor och andra kommersiella utrymmen. Om du är på jakt efter en matta som ser bra ut, är mångsidig och otroligt hållbar, så är New horizons- kollektionen ett perfekt alternativ för dig!

Teknisk data
Arrow icon