REA: Spara upp till 70% i många kategorier nu!

Close icon

Hallmattor – Snyggt och skönt

Hallar kan ofta förbises när det kommer till inredningen av hemmet, fastän man inte borde göra det! Ha…

Läs mer
SALE
SALE
SALE
SALE
SALE
SALE
SALE
SALE
SALE
SALE
SALE
SALE
SALE
SALE
SALE
SALE
SALE
SALE
SALE
SALE
1 - 20 av 140 Produkter

Hallmattor i olika stilar

I BRICOFLOR:s nätbutik hittar du ett brett utbud av hallmattor i olika stilar och former. Mönstrade hallmattor är till exempel ett lätt sätt att imponera på och visa din egen inredningsstil. Hallmattor är också ett väldigt lätt och snabbt sätt att göra hallen snygg. Det ska kännas skönt att komma hem efter en lång dag, och det känns garanterat mycket bättre om det är lika snyggt i hallen som i resten av hemmet! 

Second hand och vintage har till exempel varit väldigt populärt de senaste åren och den här stilens mattor är ett perfekt sätt att pigga upp hallen på! Hallmattor i vintagestil tillför verkligen något extra till inredningen. De har en rustik och nostalgisk charm, samtidigt som de också passar perfekt med en modern inredning. Vintagemattor med till exempel diskreta etniska och bohomönster i naturliga nyanser imponerar alla! Det är däremot de orientaliska designerna som framför allt har blivit väldigt omtyckta av designers, eftersom de utstrålar en unik känsla. 

Om du gillar en mer avskalad och modern inredning finns det såklart också utmärkta hallmattor för dig i vårt sortiment. Hallmattor med geometriska mönster i neutrala färger passar särskilt bra med den skandinaviska inredningsstilen. De imponerar med sina raka linjer och sofistikerade design, samtidigt som de hämtar värme och komfort till hallen. Om du gillar lite varmare färger och gula mattor även perfekta i moderna, nordiska hem! 

Du hittar helt säkert den rätta mattan för dig och din livsstil från vårt omfattande utbud av hallmattor! Mattor är ett utmärkt sätt att visa din personliga inredningsstil med och dessutom så bidrar de alltid med en ökad hemtrevlig stämning. 

Hallmattor - Olika former och storlekar

Man måste såklart ta i beaktande hallens storlek när man ska välja ny matta. I vårt utbud hittar du en mängd hallmattor i både olika storlekar samt former. I en lite mindre hall kan till exempel runda mattor vara ett utmärkt alternativ! Förutom de klassiska rektangulära och runda mattorna hittar du även mattor i lite ovanligare former i vår nätbutik! 

Hallmattor - Material

Du kan välja mellan ett brett utbud av högkvalitativa material när du ska köpa en ny hallmatta. De olika materialen skiljer sig från varandra både till utseende och funktionalitet. Hallmattor måste ofta tåla ganska mycket trafik, samt möjligen smuts och fukt från bland annat skor, så det är viktigt att välja en praktisk matta som håller. I grunden skiljer man på naturfiber och syntetfiber. 

Hallmattor gjorda av naturliga fibrer som ull, hampa och jute är inte endast miljövänliga, hållbara, biologiskt nedbrytbara och återvinningsbara, utan de imponerar även med sin naturliga robusthet. Syntetiska mattor kännetecknas däremot ofta av att de är lätta att sköta och väldigt slitstarka. 

Hallmattor av polypropen – Lätta att sköta och hållbara

Mattor gjorda av polypropen är väldigt slitstarka, mjuka samt allergivänliga. I vårt utbud hittar du hallmattor av polypropen i en mängd olika färger och mönster. Polypropenmattor har dessutom väldigt hög färgintensitet och är väldigt hållbara. De är även lätta att ta hand om och rengöra, vilket naturligtvis är viktigt när det gäller hallmattor. Vanligtvis kan du enkelt rengöra den här typens mattor med dammsugare och en fuktig trasa! 

Hallmattor av bomull – Ett naturligt alternativ

Bomullsmattor är också ett väldigt bra val när det gäller hallmattor. De bidrar till en snygg och naturlig inredning. Bomullsmattor är också mycket robusta och lätta att sköta. Dessutom har de antistatiska egenskaper och är allergivänliga. Vanligtvis kan man tvätta bomullsmattor i tvättmaskinen i 40 ° C. Eftersom bomull också är ett förnybart råmaterial är hallmattor i bomull ett miljömedvetet alternativ och de lagrar värme bra.

Ta hand om dina hallmattor

De flesta hallmattor kan man vanligtvis rengöra enkelt med dammsugare och en fuktig trasa. För att säkerställa att hallen hålls ren och hygienisk ska man dammsuga hallmattor minst en gång i veckan. 

Beställ nya hallmattor nu från BRICOFLOR! 

Hitta nya mattor nu i vår nätbutik och gör din hall mer trivsam samt snyggare! De högkvalitativa och smakfulla hallmattorna levereras enkelt och lätt till ditt hem. Tack vare vår bästa prisgaranti får du dessutom dem till ett fantastiskt pris! Om du har ett större inredningsprojekt på kommande för till exempel kommersiella utrymmen, kan du be om ett individuellt erbjudande av oss. 

Har du frågor, önskemål eller förslag? Du kan kontakta oss i så fall per telefon, e-post eller vårt kontaktformulär. Vi hjälper dig gärna med allt som har med hallmattor samt våra övriga produkter och tjänster att göra! 

Plus icon Läs mer