Close icon
Project Floors SPC Core Collection/30 "PW 4021"Image maximise icon
Project Floors SPC Core Collection/30 "PW 4021"Image maximise icon
Project Floors SPC Core Collection/30 "PW 4021"Image maximise icon
Rumsplanerare
Room planner icon
Rumsplanerare
Room planner icon
  • Högkvalitativ PU-ytbehandling
  • Brandsäkerhetsklass Bfl-s1
  • Slitstark yta
  • Användningsklass 23 och 31
343,00 krper m²
Minsta orderkvantitet 8 Paket
Minsta orderkvantitet 8 Paket
Delivery icon
Leverans: 

295 kr per beställning

Delivery time icon
Leveranstid: 

ca.14 arbetsdagar

Säkra betalningsmetoder
Payment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method icon
Produktbeskrivning
Arrow icon

Våra rumrekommendationer

Allt om Project Floors SPC Core Collection/30 "PW 4021"

Om du väljer Project Floors SPC-Core Collection 30 får du ett högkvalitativt och modulärt golv som har en slitstark yta och därför är särskilt lämpligt för vardagligt bruk. Detta vinylklickgolv har en utmärkt dimenssionstabilitet, är extremt robust och har många andra tekniska fördelar som garanterat kommer att övertyga dig. Planerar du ett renoveringsprojekt och söker efter det perfekta vinyl klickgolvet för ditt hem? Ta en titt på vårt enorma utbud av Project Floors SPC-Core Collection 30-golv i vår BRICOFLOR-nätbutik och beställ ditt nya drömgolv redan idag. Vi är säkra på att du kommer att bli lika glada som vi!

Detta Project Floors vinyl klickgolv har en total tjocklek på 5,00 mm, och ett 0,3 mm tjockt slitlager. Den senare är förseglad med en speciell ytbeläggning som skyddar golvbeläggningen från smuts och slitage. Golvet tillhör även brandklass Bfl-s1, vilket betyder att det är ett säkert alternativ för alla utrymmen. Den kemiska beständigheten förlänger den funktionella livslängden avsevärt och förhindrar samtidigt att golvets utseende ändras med tiden. Golvvärme är inget problem för Project Floors SPC-Core Collection 30 vinyl klickgolv. Med detta vinylgolv är det äntligen möjligt att koppla av tack vare den lättskötta naturen, de ljudreducerande egenskaperna och den varma och trevliga känslan under fötterna. Är du redo för detta vackra och innovativa golv?

 

Project Floors SPS-Core Collection 30-golv tillhör användningsklasserna 23 och 31, vilket betyder att du kan lägga dem i allt från måttligt trafikerade sovrum till små kontor och butiker. Ifall du är du orolig över hur ditt nya golv passar in med resten av inredningen rekommenderar vi att du drar nytta av vår gratis provtjänst och beställer hem några varuprov före du fattar ditt slutliga beslut. Upptäck den enorma kollektionen idag och njut av en slittålig och högkvalitativ framtid!

Teknisk data
Arrow icon