Något som de flesta av oss väntar på varje år är den unika glädje som våren hä…

läsa mera
-45%
origin-claim
-45%
origin-claim
1 - 20 av 466 Produkter

Pigga upp ditt hem med vårt stora urval av blomstertapeter

Många tycker att blomstertapeter kan vara svåra att kombinera, men deras förmåga att lysa upp och andas nytt liv i rum bör inte försummas. Blommiga tapeter kan ha en positiv inverkan på ditt humör och hjälpa dig att möta livets utmaningar med optimism.

En annan positiv egenskap är att denna kollektion är extremt mångsidig, så du hittar garanterat ett alternativ som faller just dig i smaken. Samlingen bjuder på allt från rosa rosarrangemang till vita och subtila blomtapeter. De söta designerna möjliggör att du kan hänga dem nästan var som helst, till exempel kan en blommig tapet fungera lika bra i barnkammaren som i köket. Andra mer abstrakta blommönster kan se bra ut i ett vardagsrum, sovrum eller i badrummet. Det är upp till dig att bestämma var du vill använda dessa tapeter och var du själv tycker att de sitter bäst.

En bukett av olika material

Du hittar inte bara alla färger och strukturer som finns i botaniska trädgårdar i vårt tapeturval, utan också olika materialkompositioner. Här på BRICOFLOR ser vi till att du kan beställa en tapet som tilltalar just dig, utan att behöva lämna ditt hem. Vi presenterar två mycket distinkta material: Vinyl och papper.

Vinyltapeter- Hållbarhet i många år framöver

Vinyltapeter är väldigt högkvalitativa alternativ för dina väggar. Vinyl är ett robust material, vilket gör dessa tapeter väldigt hållbara. Av denna anledning är vinyltapeter våra kunders favorit. Dessa produkter är tillverkade av en fiber- eller pappersrygg och ett toppskikt av vinyl, vilket garanterar hållbarhet och skyddar tapeterna mot fukt. Tack vare dessa egenskaper är vinyltapeter också ljusbeständiga och tvättbara, vilket gör dem perfekta för kök och badrum. Rengör tapeten med en fuktig trasa, men undvik att använda olika tvättmedel.

Papperstapeter- ett klassiskt alternativ

Papper är ett mer klassiskt material för tapeter. Nuförtiden är dessa tapeter inte mer så populära, eftersom de lätt kan förstöras med repor eller bucklor. Dessutom är det inte tvättbart, vilket kan utgöra ett problem. Vi rekommenderar papperstapeter endas för rum med låga mängder trafik, som gästrum.

Att tapetsera är inte så svårt

Att tapetsera är inte så komplicerat som det verkar, men materialet kan göra det svårare än det behöver vara. Det finns självhäftande tapeter som kan göra installationen lätt för dem som älskar DIY-projekt. Men det finns också två olika ryggtyper. Nu skall vi ta en titt på tapeternas ryggar, där vi kan hitta två typer: papper och non-woven.

Tapeter med pappersrygg

Att tapetsera med papperstapeter kan vara väldigt svårt, eftersom de inte har ett stödmaterial som gör dem mer robusta och hållbara. Först appliceras klister på baksidan av tapeten, sedan bör du vänta två minuter på att tapeten blir mjuk innan du kan hänga den. Du bör också applicera lim på väggarna. Att ta bort papperstapeter är inte heller någon barnlek, de lämnar ofta spår efter sig och skapar repor i väggarna.

Tapeter med non-wovenrygg

Non-woventapeter kännetecknas av hållbarhet och snyggt utseende. Namnet "non-woven" betyder att fibrerna som utgör dess bas inte är vävda, och därför inte skapar knutar. Att hänga dessa tapeter är enkelt och bekvämt, eftersom du bara behöver applicera lim på väggen. Du kan också korrigera placeringen när som helst tills klistret har torkat. Att ta bort non-woventapeter är lika enkelt som att lägga dem; du kan dra av tapeten utan att blöta den eller använda specialverktyg. Tapeten är idealisk för alla rum tack vare dess akrylstöd som gör den vattentät.

Blommiga väggar - tillverkarna med de bästa designerna på marknaden

Vi strävar efter att jobba med de bästa tapettillverkarna på marknaden. Vi har ett brett urval av över 400 blommiga tapeter som alla är extremt hållbara och högkvalitativa. Vi kommer att visa dig att det inte spelar någon roll om blommor är grå, rosa, vita eller guldiga, eftersom de alltid är underbara.

A.S. Création – Blommiga tapeter från Tyskland

A.S. Création tapeter är både högkvalitativa och vackra. Denna tillverkare är alltid ”up to date” med de senaste trenderna när det kommer till mönster och färg. Förutom det fantastiska utseendet har de också en anmärkningsvärd kvalitet som kommer från deras Gummersbach-fabrik. Bland de unika samlingarna hittar du Palila-kollektionen som innehåller några av de mest fantastiska blommönstren på marknaden.

Architects Paper – Mångsidiga alternativ för blomälskare

Architects Paper är känt för sin premium-status som upprätthålls tack vare den extremt höga kvaliteten på deras produkter. Tapeterna är väldigt mångsidiga och det finns garanterat ett alternativ för alla som letar efter blommiga dekorer. Nobile-kollektionen innehåller speciellt många olika alternativ och är en bästsäljare bland våra tapetsamlingar.

Liwingwalls – Ett modernt alternativ

Livingwalls är det rätta varumärket för dem som älskar moderna designer och Shabby Chic-stilen.  Denna tillverkare bjuder på ett brett urval av blommiga tapeter för högre marknadssegment. Bland deras kollektioner hittar du ett omfattande utbud av mönster med en unik touch som inga andra märken kan replikera. Ett bra exempel är Livingwalls Moments-kollektionen, som bjuder på eleganta och charmiga blomtapeter.

Hitta det perfekta alternativet för dig på BRICOFLOR.se!

Med bara några få klickar kan du hittat din nya blommiga tapet som kommer att levereras till din dörr så snabbt som möjligt. Om du vill ha en mer exakt bild av hur din valda vara egentligen ser ut, kan du använda vår provtjänst. När du har fattat ditt beslut kan du att dra nytta av vår prisgaranti när du beställer. Om du planerar större byggprojekt kan du begära ett individuellt erbjudande. Vår personal hjälper dig gärna med allt från att välja produkt till leveransfrågor. Beställ din nya tapet nu i! Vi ser fram emot att höra av dig!

Plus icon läsa mera