Molnatapeter- Sväva på moln i ditt hem

Molntapeter är ett optimalt alternativ för rum där du vill skapa en lugn och harmonisk känsla.

läsa mera

Molntapeter- ETT mångsidigt alternativ

Molntapeter är ett klassiskt och subtilt val för rum som rum. Det bästa sättet att skapa en viss atmosfär är med själva atmosfären. Välj en fototapet med mörka blixtrande moln för en kuslig och mystisk känsla eller en vacker lugn himmel med små rosa moln för ett mer harmoniskt utseende. Blåa tapeter med moln skapar en speciellt harmonisk känsla i barnrum och hjälper familjens minstingar sova gott i ett drömlikt paradis.

Ifall du redan har ett hum om hurudan tapet du söker efter kan du använda de praktiska filtren du hittar på vår hemsida. Med dem kan du bland annat välja färg, tillverkare och rumsrekommendation. Om du är på en upptäckresa kan du förstås också fritt bläddra bland det stora sortimentet

MolnTAPETER I MODERNA MATERIAL

Du har några olika materialval när det kommer till molntapeter. Olika material passar för olika utrymmen och syften, samt har olika utseenden. Det är bra att börja genom att skilja på stödmaterial och ytmaterial. Som stödmaterial kan du välja antingen papper eller non-woven, den senare nämnda är något mer robust. Non-woventapeter är svårt antändliga, och tål fukt bättre. Dessutom är det lättare att hänga non-woventapeter, eller tapeter med non-wovenrygg, eftersom du kan applicera limmet direkt på väggen.

Papperstapeter är däremot ett förmånligare alternativ. De imponerar inte bara med sitt pris, utan de är också ett väldigt hållbart alternativ. De andas också väldigt bra, vilket gör inomhusluften bra. Ytan på molntapeterna kan skilja sig också, vinyl som ytmaterial garanterar till exempel en väldigt slitstark och hållbar tapet. 

MolnTAPETER AV VINYL- ETT UTMÄRKT ALTERNATIV FÖR VÅTRUM

Om du väljer vinyltapet har du valt en av de tuffaste och starkaste tapeterna. Molntapeter gjorda av vinyl ser otroligt bra ut och är också rep- och stöttåliga. Vinylen värms upp och skummas flera gånger, innan den appliceras på non-wovenryggen. Den här typens tapeter passar utmärkt att användas i badrum och kök, eftersom den går att tvätta och är vattentät. Det är dock viktigt att komma ihåg att lufta badrummet regelbundet om du väljer att hänga en härlig molntapet i vinyl där. 

Vinyltapeter har också en utmärkt ljusäkthet, så du behöver inte oroa dig för hur mycket naturligt ljus tapeten utsätts för. Den kommer att behålla sina vackra färger och du kommer att få njuta av dem länge! Tack vare vinyltapeters non-wovenrygg är de inte endast lätta att hänga upp på väggen, utan också lätta att ta bort om du bestämmer dig för att testa på något nytt i tapetväg i framtiden!

STRUKTURTAPETER MED VACKRA MOln

strukturtapeter kan du välja non-woven eller papper som stödmaterial. Strukturerade molntapeter har också en vinylbeläggning, som dock inte har behandlats lika detaljerat som på en vinyltapet. Därför är inte strukturtapeter riktigt lika slitstarka, men lämpar sig ändå utmärkt att hängas i rum som utsätts för konstant solljus. De kan också rengöras noggrant. 

Att hänga en molntapet rätt

Beroende på vilket stödmaterial du har valt till molntapeterna, skiljer sig metoderna för hur de ska hängas upp lite. När du ska hänga upp en non-woventapet kan du applicera limmet direkt på väggen. När du ska hänga upp en papperstapet måste du däremot applicera limmet på själva tapetremsorna. Oavsett vilket material du har valt behöver du bara standardredskapen för att hänga upp dina nya molntapeter!

Innan du beställer dina nya molntapeter i vår nätbutik bör du mäta dina väggar såklart. Kom ihåg att också kolla om dina nya tapeter har rak mönsterpassning, förskjuten mönsterpassning eller ingen alls. Om du har valt en tapet med förskjuten mönsterpassning rekommenderar vi speciellt att beställa en extra rulle, ifall några små misstag skulle ske under tapetseringen. 

När du tapetserar rekommenderar vi att klippa tapetremsorna i rätt storlek med cirka fem centimeter extra både på övre och nedre sidan. Den extra biten kan du sedan klippa av exakt längs med väggen. Innan du börjar tapetsera lönar det sig att se till att väggarna är så släta och torra som möjligt, samt att försöka blanda limmet så att det inte blir några klumpar.

MOlnTAPETER AV KÄNDA TILLVERKARE

I vår nätbutik hittar du ett brett utbud av molntapeter av en mängd olika topptillverkare. Det finns tapeter för alla olika inredningsstilar. molntapeternas otroliga mångfald tillåter dig att skapa personliga inredningsdetaljer och en atmosfär som speglar dig själv som person. I BRICOFLOR:s nätbutik hittar du välkända namn inom tapetindustrin som A.S. Création, livsstils- och modemärken som Esprit och unga och moderna varumärken som Livingwalls. Deras molntapeter hämtar en frisk fläkt till dina utrymmen!

MOLNTAPETER AV DEN TYSKA TILLVERKAREN A.S. CRÉATION 

Tapettillverkaren A.S. Création som ligger i Gummersbach inspirerar varje år med mer än 6 000 smakfulla tapetdesigner. De här tapeterna är väldigt populära internationellt och hämtar friska fläktar till rum över hela världen. A.S. Création erbjuder också ett brett urval av molntapeter för varje stil och rum, de är experter på design och hög kvalitet. Den här tillverkaren är även väldigt mån om att använda de bästa råvarorna på ett hållbart sätt. Moderniserade produktionstekniker säkerställer en energieffektiv produktion och konstanta kvalitetskontroller säkerställer att dina väggar endast dekoreras med de absolut bästa molntapeterna. 

BESTÄLL MOlnTAPETER NU FRÅN VÅR NÄTBUTIK!

Om du vill att ditt hem, inkluderande dina väggar, ska utstråla utsökt stil behöver du inte leta längre. Bläddra i vår nätbutik och hitta din favoritmodell av molntapeter! Om du har svårt att föreställa dig hur en viss tapet skulle se ut i ditt utrymme lönar det sig för dig att använda vår gratis provtjänst. Den möjliggör det för dig att se i verkligheten hur de vackra molntapeterna skulle se ut i just ditt hem. När du sedan har bestämt dig för vilken tapet är det perfekta valet för dig kan du dra nytta av vår bästa prisgaranti, vilket garanterar dig att du får din favoritprodukt till det lägsta möjliga priset. 

Om du planerar på att göra en större renovering och behöver stora kvantiteter kan du be om ett individuellt erbjudande av oss! Du behöver endast kontakta vårt säljteam som gärna ger dig det bästa möjliga erbjudandet. Våra experter finns också tillgängliga för dig om du har frågor om molntapeter eller vad som helst annat gällande våra produkter! Du kan kontakta oss via e-post, telefon eller vårt kontaktformulär. Vi ser framemot att höra från dig

Plus icon läsa mera