Randiga tapeter – Från moderna geometriska mönster till naturliga dekorationer

I vårt urval av randiga tapeter finns en mängd moderna mönster, kreativa geometriska illustrationer samt r…

läsa mera
-40%
origin-claim
20 / 183 Produkter

Randiga tapeter erbjuder någonting för varje inredningsstil 

Hemmets inredning är en återspegling av din egen personliga stil och smak. Därför dras vi till de inredningselement som bäst beskriver oss och vår egen stil när vi inreder olika utrymmen. 

Randiga tapeter finns i otaliga varierande designer för att passa allas personliga inredningsstilar och olika utrymmen. I vårt utbud hittar du allt från rustika och retroränder till moderna och geometriska designer som passar perfekt till den stilrena skandinaviska inredningsstilen. Randiga tapeter som inspirerats av naturen passar perfekt för dig som är ute efter en mer ”Shabby Chic” inredning! Randiga tapeter erbjuder alltså någonting för allas personliga stil.

Randiga tapeter i geometriska designer passar varje utrymme i ditt hem

När det kommer till tapeter finns det en mängd olika material att välja mellan, avsedda för olika användningsområden. För det första finns det klassiska alternativet, papperstapeten. Det finns också tapeter med en upphöjd yta. 3D-tapeter  tillför ett fantastiskt visuellt element till vilket utrymme som helst och verkligen fångar allas blickar! Ett tredje alternativ är vinyltapeter som har ett toppskikt av PVC, vilket gör den här tapeten extra motståndskraftig mot fukt och är också lätt att tvätta. Vinyltapeter är alltså ett utmärkt val om du önskar att tillföra det lilla extra till ditt badrum eller kök! 

Randiga tapeter kan vara det perfekta valet för att tillföra det lilla extra som förvandlar ett badrum från ett mediokert rum till ett utrymme du verkligen trivs i och längtar att koppla av i under hemma spakvällar. Utöver de här olika materialalternativen har vi ännu non-woventapeter. De är väldigt lätta att hänga upp och har många otroliga hållbara egenskaper.

Oavsett vilket material som passar just dina behov bäst, är alla tapeter vi erbjuder av den absolut högsta kvalitén tack vare de modernaste tillverkningsprocesserna! Du behöver inte oroa dig för hur mycket naturligt ljus dina tapeter blir utsatta för, eftersom de är väldigt motståndskraftiga mot ljus och har en hög ljusäkthet. Dina nya randiga tapeter kommer alltså att se nya ut ännu många år senare. 

Häng tapeter snabbt och behändigt – Randiga tapeter är perfekta för att skapa en lätt förändring

Tack vare de högkvalitativa materialen som används för att göra de randiga tapeterna vi har i vårt sortiment, kan du räkna med att de är enkla att hänga på väggen. Du behöver bara applicera tapetlimmet på väggen och sedan hänga tapeten. Släta ut alla luftbubblor som kan ha uppstått vid appliceringen med hjälp av en bred borste och bli imponerad av det professionella resultatet du själv har fått till stånd! Njut av dina nya vackra och klassiska randiga tapeter i många år framöver.

Randiga tapeter som håller år efter år

När du är klar med tapetseringen kommer underhållningen av tapeten inte vara ett bekymmer för dig! För att rengöra tapeten behöver du bara en fuktig trasa som tar bort allt eventuellt smuts och alla fläckar. Om du sedan vid något senare skede vill byta tapet eller helt enkelt bara ta bort tapeten så går det också lätt! Många av de randiga tapeter som vi har i vår nätbutik lämnar inga rester eller spår när man tar bort dem på rätt sätt. Det här gör det också lätt för dig att byta tapet och på så sätt förändra utrymmen lätt och effektivt! 

Randiga tapeter av topptillverkarna i branschen

BRICOFLOR vill vi endast erbjuda lyxiga tapeter från de bästa tillverkarna som garanterar den högsta möjliga kvalitén. A.S. Création är till exempel internationellt kända för sina tapeter av otrolig kvalité och de vackraste designerna. De erbjuder vad som verkar som ett oändligt utbud av fantastiska tapetkollektioner inspirerade av de senaste trenderna och inredningskoncepterna. Det mångsidiga utbudet är otroligt inspirerande och avsett för nästan all slags applikation av tapeter. Dessutom är just A.S. Création väldigt populära tack vare sina samarbeten med exklusiva märken för att skapa unika designertapeter!

Det legendariska italienska märket Versace är ett av de mest exklusiva märken som har en tapetkollektion. Modehuset Versace grundades år 1978 och är känt för sin modiga och glamorösa stil. Många känner Versace för sina otroliga kläder och accessoarer, men märket har redan länge också designat tapeter som är minst lika fantastiska. I tapetkollektionerna hittar du också fantastiska randiga tapeter! Om det är något märke som andas lyx och exklusivitet i samband med otrolig skönhet är det Versace! Versace kollektionerna är helt enkelt kärnan av lyxdesigner i eleganta barockmotiv och förvandlar vilket hem som helst till en lyxig villa eller lägenhet. 

Architects Paper tapeter är däremot en serie av designerkollektioner inspirerade av toppinredningsarkitekters arkitektoniska strukturer.

Andra modemärken som har skapat designtapeter är Esprit, Daniel Hechet och Lutéce. Alla de här märkena har tapetkollektioner för hem och kontor, samt de viktigaste rummen i hemmet inkluderande sovrum, matsalar och vardagsrum. I kollektionerna hittar du också fantastiska randiga tapeter. Det här exklusiva utbudet av designertapeter ger dig möjligheten att skapa en otrolig lyxig känsla i hemmet, tänk att varje dag få njuta av otroligt vacker toppdesign i just din smak! 

Upptäck randiga tapeter i BRICOFLOR:s nätbutik! 

I vår nätbutik kan du upptäcka mer än 2 500 tapeter i olika mönster, material och koncept. I det fantastiska utbudet hittar du bland annat randiga tapeter för barnkammare, sovrum, kök, badrum och andra utrymmen! Med bara några klick kan din drömtapet vara på väg hem till dig. Om du är osäker på vilken tapet är just perfekt för ditt utrymme rekommenderar vi dig att utnyttja vår gratis provtjänst! Med hjälp av den kan du se vilka av de randiga tapeterna är det rätta valet för dig och din inredningsstil. Om du planerar ett större renoveringsprojekt kan du be om ett individuellt erbjudande av oss så att du kan förverkliga en total omvandling till det bästa möjliga priset. Om du har några som helst frågor om randiga tapeter eller våra andra produkter har vi ett team av experter som finns till för att hjälpa. Kontakta oss per e-mail, telefon eller vårt kontaktformulär! 

Plus icon läsa mera