REA: Spara upp till 70% i många kategorier nu!

Close icon
Ter Hürne Tailored Collection "Ek Champagne"Image maximise icon
Ter Hürne Tailored Collection "Ek Champagne"Image maximise icon
Ter Hürne Tailored Collection "Ek Champagne"Image maximise icon
Room planner icon
Rumsplanerare
Room planner icon
Rumsplanerare
Brand claim
  • Vackra och unika designer
  • 30 års tillverkargaranti
  • 3,5 mm tjockt slitlager - borstad yta
  • Går att limma och löslägga
708,47 krper m²
Delivery icon
Leverans: 

395 kr per beställning

Delivery time icon
Leveranstid: 

ca.14 arbetsdagar

Säkra betalningsmetoder
Payment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method icon
Produktbeskrivning
Arrow icon

Våra rumrekommendationer

Allt om Ter Hürne Tailored Collection "Ek Champagne"

Ter Hürne Tailored Collection innehåller ett mycket brett urval av klassiskt vackra lackade och oljade parkettgolv som övertygar med sitt tidlösa utseende och sina otroliga produktegenskaper. Företaget värdesätter naturmaterial och använder därför endast råvaror från hållbart skogsbruk i produktionen av golvbeläggningarna. Den tyska golvtillverkaren ter Hürne är också känd för sina högkvalitativa och naturligt vackra produkter som är lätta att använda och otroligt hållbara. Tillverkarens unika Tailored Collection -samling innehåller 64 parkettgolv, så du hittar garanterat en golvbeläggning som faller just dig i smaken.

Dessa vackra golvbeläggningar av parkett har en total tjocklek på 13 mm och ett 3,5 mm tjockt slitlager som skyddar beläggningen mot repor, bucklor och annat slitage. Plankorna, som kommer i två storlekar, 2190 x 162 mm och 2390 x 200 mm, är avsedda för flytande installation, men de kan även limmas fast i underlaget. Beroende på modellen kommer dessa ter Hürne parkettplankor med fyra olika avfasningar, vilket förbättrar användbarheten och ser till att plankorna ser högkvalitativa och lyxiga ut. De fasade kanterna säkerställer också att det inte uppkommer vassa kanter eller hörn på golvet. Detta är särskilt viktigt i familjer med husdjur och små barn som kryper på golvet.

Dessa ter Hürne Tailored Collection – parkettgolv är så slitstarka och högkvalitativa att tillverkaren erbjuder 30 års garanti för dem i bostadsbruk. Ter Hürnes parketter är inte heller känsliga för belastningen av stolshjul i bostadsutrymmen, så de är perfekta för exempelvis hemmakontor. Ter Hürne Tailored Collection har fått det tyska miljömärket Blue Angel, som tilldelas särskilt miljövänliga produkter och tjänster. Blue Angel märket garanterar att en produkt belastar miljön minimalt och uppfyller höga krav när det gäller skydd av människors hälsa – samtidigt som den har samma lämplighet för användning och kvalitet som andra produkter.

Ter Hürne Tailored Collection -samlingens ekparkett kan även läggas på vattenburen golvvärme, så länge golvytans temperatur inte stiger över 29 °C. Elektrisk golvvärme är inte heller ett problem för golven i denna kollektion, förutsatt att de har skonsam värmeteknik och en temperaturkontrollenhet. Vid normal användning kan dessa ter Hürne parkettgolv även slipas upp till två gånger under deras livstid.

Teknisk data
Arrow icon