Close icon

Fototapeter svart – Imponerande elegans

Svarta fototapeter ger ett verkligt starkt intryck, på det bästa sättet. De är perfekta för moderna inredningar och utrym.…

läsa mera
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
1 - 20 av 127 Produkter

Fototapeter svart – Ett otroligt alternativ för alla stilar

Många tror att svarta väggar och tapeter både gör rummet att verka mindre och dystert, men det här stämmer inte! Svarta fototapeter ser till exempel väldigt moderna och stilrena ut kombinerade med andra färger och ljusare element. Dessutom passar de utmärkt med alla inredningsstilar tack vare deras klassiska och eleganta utseende. Svarta fototapeter ser även otroliga ut tillsammans med enkla, minimalistiska möbler och glänsande detaljer i glas eller metall.

Svarta fototapeter finns även med mer ovanliga motiv. Om du gillar historia och trivs i ett hem som är inspirerat av gångna århundraden är barocktapeter ett fantastiskt alternativ. Svarta fototapeter skapar även en fin kontrast i en skandinavisk inredning var det svarta hårdare möter mjukare och ljusare element. Man behöver naturligtvis inte heller tapetsera en hel vägg i svarta fototapeter, utan i vår nätbutik hittar du även alternativ för paneler och dörrar till exempel. 

Moderna svarta fototapeter

Svarta fototapeter har en tendens att ses som väldigt moderna, men de är väldigt mångsidiga och lätta att kombinera med andra inredningselement så att du får just det slutresultatet som du är efter! I vår nätbutik hittar du till exempel svarta fototapeter med grafiska designer, tatueringar och andra trendiga motiv. Svarta fototapeter med vita designer är särskilt imponerande tack vare kontrasten. Om du letar efter något snyggt, men samtidigt stilrent är svarta fototapeter med geometriska och abstrakta mönster värda att bekanta sig med.

För dig som föredrar det naturliga i din inredning finns det även svarta fototapeter med till exempel stenar och marmormönster. Bekanta dig med marmoralternativen i kategorin ”fototapeter marmor”. De ser verkligen vackra ut med moderna möbler och gyllene detaljer. De är även det perfekta tillägget i en skandinavisk inredning! 

Svart på vitt: Svarta fototapeter med härlig nostalgi och vintagekänsla

Du kan även skapa en härlig nostalgisk känsla med svarta fototapeter. Kombinera svartvita fototapeter med landskap eller vackra silhuetter med vintagemöbler och njut av ett hemtrevligt utrymme. Fototapeter med skogsmotiv har även en väldigt lugnande effekt och passar utmärkt i till exempel sovrum. Bekanta dig med olika alternativ i kategorin ”fototapeter skog”. 

För dig som föredrar storstadslivet erbjuder vi till exempel svarta fototapeter med metropolers horisonter. Oavsett om du längtar efter London, New York eller Paris, kan svarta fototapeter ta dig dit i ett ögonblick. Njut av deras unika och nostalgiska charm varje dag!

Materialval – Svarta fototapeter för olika behov

De flesta fototapeterna i vår nätbutik är non-woventapeter. De har många fördelar och är väldigt lätta att hänga upp. Om du vill ha det absolut lättaste alternativet rekommenderar vi självhäftande fototapeter. Papperstapeter är i sin tur även ett bra val och de är dessutom väldigt förmånliga. 

Som sagt är fototapeter i non-wovenmaterial otroligt lätta att hänga upp, och det beror på att du kan applicera limmet direkt på väggen när du tapetserar. De är också fukttåliga, vilket betyder att de passar utmärkt att hängas i badrum och kök. Vissa av dem kan till och med rengöras väldigt enkelt med hjälp av en fuktig trasa. En annan fördel med non-wovenfototapeter är att de är lätta att ta bort om du i framtiden vill dekorera din vägg på något annat sätt. Vissa tillverkare återanvänder även de gamla fototapeterna!

Ett perfekt slutresultat – Häng upp dina svarta fototapeter rätt

Beroende på vilket material dina svarta fototapeter är tillverkade av skiljer sig även metoden på hur man hänger upp dem lite. Självhäftande tapeter är såklart väldigt lätta att hänga upp. Du behöver bara ta bort skyddsfilmen lite åt taget och fästa tapeten på väggen eller dörren. Det är dock viktigt att komma ihåg att tapeten, beroende på hurdan yta den har, möjligtvis inte kan flyttas efter att den har fastnat! När du hänger upp fototapeter gjorda av papper måste de enskilda tapetremsorna blötläggas med limmet i cirka fem till tio minuter. 

Det kan även vara till stor hjälp att rita riktlinjer på väggarna med en penna och ett vattenpass. Vid tapetsering av non-woventapeter behöver inte tapetremsorna blötläggas, utan du kan applicera limmet direkt på väggen, vilket naturligtvis underlättar processen till en del. Innan du börjar tapetsera är det viktigt att se till att väggarna är släta och torra. Borsta tapetremsorna med en tapetborste eller svamp uppifrån ned och torka snabbt bort överflödigt lim med en trasa. 

Svarta fototapeter av imponerande tapettillverkare

I BRICOFLOR:s nätbutik hittar du ett brett urval av högkvalitativa fototapeter som du inte hittar hos någon annan återförsäljare. Eftersom vi vill erbjuda det bästa till våra kunder inkluderar vi världens bästa tapettillverkares produkter i vårt sortiment. A.S. Création, Livingwalls och Walls by Patel är ett par av märkena vars fantastiska fototapeter du hittar hos oss. 

Livingwalls – Svarta fototapeter för ett modernt hem

Livingwalls är ett ungt märke som är känt för sin innovativa design och unika produkter. De här svarta fototapeterna lyfter vilken som helst inredning på nolltid. Livingwalls fototapeter produceras på ett miljövänligt sätt vilket såklart är otroligt viktigt. Märket satsar på moderna produktionsprocesser som säkerställer en energieffektiv produktion. Dessutom imponerar de här fantastiska tapeterna med sin otroliga design! 

Walls by Patel – Unika svarta fototapeter 

Det är en fantastisk designduo som ligger bakom märket Walls by Patel. Deras svarta fototapeter pryds av ovanliga dekorer och märket är känt för sina uttrycksfulla designer. Bland Walls by Patels sortiment hittar du helt säkert svarta fototapeter som uppfyller dina inredningsdrömmar!

Köp de perfekta svarta fototapeterna för ditt utrymme nu från BRICOFLOR!

Det kan ofta kännas stressigt att förnya inredningen i något rum, men fototapeter är ett väldigt lätt och smidigt sätt att ge vilket utrymme som helst ett nytt utseende. Dessutom går det väldigt behändigt att välja nya svarta fototapeter från vår nätbutik. Du behöver inte springa omkring i olika affärer, utan kan göra det från soffan hemma. 

När du sedan har valt dina favoriter drar du alltid nytta av BRICOFLOR:s bästa prisgaranti. Du får alltså dina nya svarta fototapeter till det absolut bästa priset! Om du planerar ett större renoveringsprojekt och behöver stora mängder kan du även be om ett individuellt erbjudande av oss. 

Vår kompetenta kundtjänst finns också här för dig om du har andra frågor, önskemål eller förslag gällande våra produkter eller vår service. Du kan kontakta oss via e-post, telefon eller vårt kontaktformulär. Vi ser fram emot att höra från dig!

Plus icon läsa mera